Written by AbangNara | August 5th, 2014

Pengorbanan yang agak besar juga telah dilakukan oleh Qi Razali tahun ini apabila menyambut ketibaan Syawal di kampung kekasihnya, Nelydia Senrose di Kelantan. Agaknya Qi mahu membiasakan diri terlebih dahulu dengan suasana raya di Kelantan sebelum sah bergelar suami kepada Nelydia. Satu langkah yang baik. Orang luar kalau tak biasa memang boleh ‘culture shock’ berhari raya di Kelantan. Tak gitu ore Kelate?

nelydia dan qi

Sekali lihat gambar di atas nampak seperti pasangan suami isteri pula mereka berdua ini. Gambar di atas sedikit sebanyak telah menimbulkan kekecohan di laman Instagram. Iyerlah, memang nampak mesra semacam mereka berdua nie. Namun ramai juga peminat yang berdoa agar mereka berdua kahwin cepat-cepat. Lepas tue nak buat posing aksi macam mana pun tak ada orang nak marah dah. Hehehe.

nelydia dan qi

Selamat hari raya buat Qi dan Nelydia. Baru-baru ini kalau tak silap Nelydia baharu sahaja menyambut hari jadinya yang ke 20. Muda sangat-sangat lagi rupanya kekasih Qi nie. Untunglah. Semoga hubungan mereka akan berakhir ke jinjang pelamin. Lagi beberapa gambar Qi dan Nelydia berhari raya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (9 GAMBAR)Qi Razali Berhari Raya Di Kampung Nelydia Senrose

  1. apekah says:

    Qi ni xda mak bapak o sedara ke??

    0

    0
    • hey u says:

      setuju.. sggp sisihkan keluarga demi gf?? apa laa qi ni.. xssuaiiiiii

      0

      0
    • binjai says:

      org lain pun ade kekasih gak tp xde laa smpai nk tido dan sambut raye kat umah kekasih..klu sekadar dtg beraya bersama ngn fmly xpe laa jugak…posing pun dh mcm laki-bini..malu laa kat anak sedara,anak buah kat blkg tu…tlg bg contoh y terbaik…bg aku x sesuai diorg ni..haha..sok kawen br sthn dh bercerai..sbb ape??sbb kemanisan itu dh dihirup awal2 sblm kawen..simpan skit slps kawen..kang nti pas kawen dh bosang…

      0

      0
      • xoxo says:

        sebab tu la diaorg hirup “kemanisan” (quoted Binjai) awal2. Sebab bukan tentu kawin pun. Kang tak merasa kemanisan tu.

        0

        0
        • Orkid Indah says:

          Pergh pedasnya komen awak. Oouchhh … to dat couple kat ats tu. Klu dah family bg green light posing mcm husbnd & wife gitu … org luar nak kata aper. Bukan celebrty jer buat perangai mcm tu , org biasa pun sama jer .. dah jd prkara lumrah kebiasaaan. Parents tngk jer sbb ank happy wlpn buat maksiat tanpa perasaan takut Allah Murka. Syariaat & adat smuanya di tolak tepi main jauh2. Dunia akhr zaman.Buatlah Pilihan Hidup yg Tepat Sblm kita “Terlupa Nak Bernafas” tau2 kejang jer. Esok di Akhirat dosa ank2 halang kita masuk Syurga.Time tu nyesal pun x guna.

          0

          0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      ada laaa pat kampong tu gak nyeeeee eh dia punye suka la nk beraya kt mana huh !!

      0

      0
    • Shamil says:

      keluarga dia tak sambut raya :-p

      0

      0
  2. miss mong says:

    kt kelantan aidiladha lebih meriah..

    0

    0
  3. Mirai Suenaga says:

    Mana Abang Jebat?

    0

    0
  4. sapa tau shawl warna pink yang nelydia pakai tu beli kat mana ek?

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      eh kt kedai la kt mana lagi ! kau gi aje kt kedai langsir banyak ada shawl yg macm tu ! kaler ape kau nk ? semua ada huh !! dh tau nk eksen bongok pulak !

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Very like tengok gambar keluarga nellydia, keluarga yang bahagia, adik beradik lawa lawa, qi dah umur 38, kalau nak tgu nelly matang siket lg, umur berape lg nak kahwin, peminat setia nellydia senrose

    0

    0
  6. temah says:

    laa..baru 20 thn ke si nelydia senrose ni..apsal mcm da 30-an je aku tgk gaya nya..miang semacam , sibuk nk kawen je

    0

    0
  7. jenab says:

    abg nara taknak citer pasal si adira beraya umah bf dia kat kelantan tu ke?? tiap2 taun raya umah bf… cam takde mak bapak gak…siap hiburkan tetamu lagi…

    0

    0
  8. gugu says:

    entahla aku xminat si nelydia ni walopon cntik..dia ni murah la..byk laki da pegang dy..lakonan dy byk peluk laki..i think qi deserve better..

    0

    0
  9. Cik siti says:

    Alahai… Dunia artis..sekejap rapat sekejap gaduh.. Hurm..

    0

    0
  10. sumi says:

    mamat ni tak sesuai langsung ngn nelly.. dlu julie woon, pastu yuna, skrg nelly plak? byk ppuan dh buang mamat ni.. apela p menempek ngn org timur plak.hish, xde keje betol

    0

    0
  11. nida says:

    Ish. Cukup xsuke bile nely makeup celak mate sampai sekeliling. Macam pic no. 6 tu. Lagi suke mate die natural je. Macam pic no. 3. Mule2 ingatkan mmg mate die naturally keliling itam. Nasib baik makeup je..

    0

    0
  12. lusipar says:

    Nelydia ni mcm cepat dimakan usia jek gaya gayanya.
    Diorang ni mix ke? Nama Senrose tu surname ke?

    0

    0
  13. […] (9 GAMBAR)Qi Razali Berhari Raya Di Kampung Nelydia Senrose (26) […]

    0

    0