August 5th, 2014

Pengorbanan yang agak besar juga telah dilakukan oleh Qi Razali tahun ini apabila menyambut ketibaan Syawal di kampung kekasihnya, Nelydia Senrose di Kelantan. Agaknya Qi mahu membiasakan diri terlebih dahulu dengan suasana raya di Kelantan sebelum sah bergelar suami kepada Nelydia. Satu langkah yang baik. Orang luar kalau tak biasa memang boleh ‘culture shock’ berhari raya di Kelantan. Tak gitu ore Kelate?

nelydia dan qi

Sekali lihat gambar di atas nampak seperti pasangan suami isteri pula mereka berdua ini. Gambar di atas sedikit sebanyak telah menimbulkan kekecohan di laman Instagram. Iyerlah, memang nampak mesra semacam mereka berdua nie. Namun ramai juga peminat yang berdoa agar mereka berdua kahwin cepat-cepat. Lepas tue nak buat posing aksi macam mana pun tak ada orang nak marah dah. Hehehe.

nelydia dan qi

Selamat hari raya buat Qi dan Nelydia. Baru-baru ini kalau tak silap Nelydia baharu sahaja menyambut hari jadinya yang ke 20. Muda sangat-sangat lagi rupanya kekasih Qi nie. Untunglah. Semoga hubungan mereka akan berakhir ke jinjang pelamin. Lagi beberapa gambar Qi dan Nelydia berhari raya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi
nelydia dan qi

nelydia dan qi


Comments are closed.

Loading...