Written by AbangNara | December 5th, 2013

Sweet sangat pasangan pengantin baru Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim ini. Memang jelas terserlah sinar kebahagiaan di wajah masing-masing. Pasti mereka berdua merasai kehidupan yang lebih sempurna setelah sah bergelar suami isteri. Fasa yang dilalui oleh mereka sekarang ini bolehlah dikatakan fasa “honeymoon” lagi.

fizo omar dan mawar fareeda

Fizo dan Mawar telah pun terbang ke Dubai baru-baru ini untuk berbulan madu. Daripada perkongsian di Instagram, selepas Dubai, mereka berdua akan terbang ke London pula untuk jalan-jalan di sana. Pasti seronok sangat-sangat lebih-lebih lagi London sekarang ini adalah musim sejuk. Harap-harap ada berita gembira apabila pulang kelak.

fizo omar dan mawar fareeda

Semoga masjid yang dibina oleh mereka berdua akan berkekalan sehingga akhir hayat sambil diceriakan dengan kehadiran cahaya mata yang ramai. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda
fizo omar dan mawar fareeda

71 responses to (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim

  1. kak bedah says:

    geli…bini suka mekap tebal n baju ketat.
    by the way, korg tau kan banjir semakin teruk di pantai timur.
    ade yg terputus bekalan makanan =(
    jom buat amal jariah…salurkan sumbangan ke akaun Tabung Bencana NSTP.

  2. Anonymous says:

    like..

  3. samsul says:

    bila la c nara ni update cite baru asik2 bila buka page ni ternmpk muka pizo ngan mawar..isskkkkk aku x faham napa aku x suka tgk..pls la nara oiiiii update ler page ko ni

  4. penguin says:

    pingu ,ape la yg ko sakit hati sgt dgn si nadiah nadirah? org tue elok jer bahagia skrg..esok luse,kalo jadi pape kat die,ko la dalang nye!!!!

  5. nomercy says:

    muke derang nampak sama je, hehe try fizo pakai tudung mesti sama, apeppun terbaik,harap jodoh berkekalan ;)

  6. aby says:

    menyampah aku..pakai tdg singkat!tetek tersembur,buntut tertonjol…x payah bajet baik sgt la..kata fizo “isteri sy promot tdg,promot org tutup orat”..cittt

  7. noraz12 says:

    M.E.L.U.A.T

  8. anonn says:

    sweet sgt!!

  9. komen says:

    tudung dah lawa. kalau boleh, buat dan pakailah tudung yg melebihi paras dada.

  10. Anonymous says:

    Orang Islam masa kini masih tak faham tuntutan menutup aurat yang sebenar.Tudung labuh menutup dada..pakaian tidak ketat.

  11. mak jemssss says:

    santik jugak mawar ni..semoga berbahagia…tapi… bleh x kalo mawar pakai tudung lain plak? asik pakai tudung jenis cmtu je… bosan jugak mak jemmsss tgk kekadang…..

  12. […] (9 GAMBAR)Pasangan Bahagia, Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim (69) […]

  13. genggs says:

    cantik nye kak mawar dan handsome abg fizo…. moge dpt ank yg cntik2 cm ibu dia. . . . muahhhhh :D :*