October 21st, 2013

Jarang sebenarnya kita dapat gambar bersama pasangan suami isteri Farid Kamil dan Diana Danielle. Namun sempena pertandingan yang dianjurkan oleh Cadbury, pasangan ini dilihat telah mempamerkan sisi romantis di dalam gambar yang diambil untuk tujuan promosi. Memang terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi mereka.

dd coklat

Abang Nara sebenarnya agak tidak sabar untuk melihat majlis akikah yang akan turut sama memperkenalkan anak sulung mereka. Majlis yang akan ditayangkan oleh Astro ini sehingga ke hari ini masih belum diketahui tarikhnya. Mungkin Farid dan Diana masih dalam proses merancang dan memilih waktu yang terbaik. Abang Nara pasti ramai peminat yang tidak sabar untuk melihat kecomelan anak mereka.

dd coklat

Kalau tak silap Abang Nara, Farid Kamil dan Diana Danielle telah memilih perisa Fruit and Nut untuk promosi coklat Cadbury kali ini. Kalau anda peminat mereka, bolehlah mengundi untuk memastikan kemenangan berpihak kepada pasangan ini. Undian boleh dilakukan di laman Facebook Cadbury Malaysia. Beberapa keping lagi gambar romantis Farid dan Diana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat
dd coklat


Comments are closed.

Loading...