Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Maya Karin, Katerina Dalam Lagenda Budak Setan 2

29 November ini akan bermulalah tayangan filem Lagenda Budak Setan – Katerina. Kali ini si cantik manis Maya Karin akan memegang watak utama di dalam filem ini bersama Farid Kamil dan Bront Palarae.

maya karin

Advertisement

Abang Nara berkesempatan untuk menghadiri press preview untuk filem ini minggu lepas. Nantikan full review daripada Abang Nara sebentar lagi. Namun apa yang pasti, filem ini mampu membuatkan air mata anda berjujuran. Lebih-lebih lagi dengan lakonan hebat daripada Maya Karin.

maya karin

7 lagi gambar Maya Karin yang membawakan watak Katerina di dalam Lagenda Budak Setan 2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. berlari

    November 26, 2012 at 6:10 pm

    dlm byk2 artis prempuan kat malaysia ni, maya karin la yg paling low profile n tak byk gosip murahan.. muka pun cantik.. kalau perangai baik, job byk atau tak, semua org akn suke..

  2. hazanis

    November 26, 2012 at 5:55 pm

    cantik, tapi lagi kalau pakai tudung macam dalam ‘ombak rindu’. :)

  3. ena

    November 26, 2012 at 3:53 pm

    cun…

  4. ena

    November 26, 2012 at 3:52 pm

    cantik

  5. HOLLOW

    November 26, 2012 at 3:13 pm

    mata aku tetiba jadi pedih tengok gambar ke 3 atau ke 4. Cuba renung betul2 hahahahaha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama