Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(9 GAMBAR)Maya Karin, Katerina Dalam Lagenda Budak Setan 2

29 November ini akan bermulalah tayangan filem Lagenda Budak Setan – Katerina. Kali ini si cantik manis Maya Karin akan memegang watak utama di dalam filem ini bersama Farid Kamil dan Bront Palarae.

maya karin

Advertisement

Abang Nara berkesempatan untuk menghadiri press preview untuk filem ini minggu lepas. Nantikan full review daripada Abang Nara sebentar lagi. Namun apa yang pasti, filem ini mampu membuatkan air mata anda berjujuran. Lebih-lebih lagi dengan lakonan hebat daripada Maya Karin.

maya karin

7 lagi gambar Maya Karin yang membawakan watak Katerina di dalam Lagenda Budak Setan 2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. sue

    November 28, 2012 at 12:34 pm

    maya mmg cantik..penah nampak dia x pakai makeup tebal pun mmg dah cantik…dan sangat friendly…x sombong…senyum je..

  2. Ratu minah jambu merah / biru

    November 27, 2012 at 6:41 pm

    Eh farid kau jangan rapat2 sangat ngan si minah bucuk ni ok lov uuuuuu muah muah muah !

  3. Pengarah Ahmad Nespoo

    November 27, 2012 at 7:59 am

    Tak dak ka yang muda sikit, tapi sesuai dengan watak?

  4. dinklate

    November 27, 2012 at 1:38 am

    salam semua,walau aku lelaki tetapi maya karim artis kegemaran ku.maya karim memang tak puas dipandang.selamat berjayalah maya karim..

  5. Cik Jah

    November 26, 2012 at 9:54 pm

    Sama cantek sm padan….suka gandingan mereka berdua,maya ratu filem,gandingkan lah dgn sapa sj,dia pandai memanipulasi sesebuah karya menjadi box office….we Luv u Maya Karin.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama