November 26th, 2012

29 November ini akan bermulalah tayangan filem Lagenda Budak Setan – Katerina. Kali ini si cantik manis Maya Karin akan memegang watak utama di dalam filem ini bersama Farid Kamil dan Bront Palarae.

maya karin

Abang Nara berkesempatan untuk menghadiri press preview untuk filem ini minggu lepas. Nantikan full review daripada Abang Nara sebentar lagi. Namun apa yang pasti, filem ini mampu membuatkan air mata anda berjujuran. Lebih-lebih lagi dengan lakonan hebat daripada Maya Karin.

maya karin

7 lagi gambar Maya Karin yang membawakan watak Katerina di dalam Lagenda Budak Setan 2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin
maya karin


50 responses to “(9 GAMBAR)Maya Karin, Katerina Dalam Lagenda Budak Setan 2”

  1. sue says:

    maya mmg cantik..penah nampak dia x pakai makeup tebal pun mmg dah cantik…dan sangat friendly…x sombong…senyum je..

  2. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Eh farid kau jangan rapat2 sangat ngan si minah bucuk ni ok lov uuuuuu muah muah muah !

  3. Pengarah Ahmad Nespoo says:

    Tak dak ka yang muda sikit, tapi sesuai dengan watak?

  4. dinklate says:

    salam semua,walau aku lelaki tetapi maya karim artis kegemaran ku.maya karim memang tak puas dipandang.selamat berjayalah maya karim..

  5. Cik Jah says:

    Sama cantek sm padan….suka gandingan mereka berdua,maya ratu filem,gandingkan lah dgn sapa sj,dia pandai memanipulasi sesebuah karya menjadi box office….we Luv u Maya Karin.

Loading...