(9 GAMBAR)Lufya Nampak Manis Gayakan Tudung Elfizz Scarves

Hiburan

(9 GAMBAR)Lufya Nampak Manis Gayakan Tudung Elfizz Scarves

Siapa Lufya? Mungkin ada yang tidak kenal si gadis pemilik nama ini. Untuk yang tidak mengenali, Awal tahun ini, Lufya pernah menimbulkan sedikit kekecohan apabila menyatakan dirinya sering diraba kerana memiliki rupa yang seiras dengan Zarina Anjoulie. Rasanya mungkin Lufya wajar memakai tudung for good untuk mengelakkan perkara sebegini terus berlaku.

lufya

Advertisement

Cantik kan? Sememangnya wanita akan nampak lebih manis dan menawan sekiranya bertudung. Lufya pun nampak lebih sopan dengan koleksi tudung daripada Elfizz Scarves ini. Pasti ramai jejaka yang ingin menjadikan Lufya teman hidup selepas melihat keayuan Lufya ini.

lufya

7 lagi gambar Lufya manis bertudung dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Elfizz Scarves.

lufya
lufya
lufya
lufya
lufya
lufya
lufya

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

65 Comments

  1. pening lalat

    July 25, 2012 at 10:42 am

    muka kacuk nie lg elok bertudong kerane lg cantik sebenar nyer dr xbertudong…

  2. Cemara

    July 25, 2012 at 8:12 am

    Semoga dgn ambik org yg x bertudung ni jadi model, agar terbuka hati nya utk berhijab.Mcm Farah AF yg selalu terlibat dgn Astro Oasis programme..last dia pakai tudung juga :). Harap Lutfya ni tgk sdri gambar dia yg bertudung ni.rasanya lbh ayu dan anggun dr tidak bertudung.

  3. temah

    July 25, 2012 at 1:51 am

    Klu pkai tudung xde la org nk tersilap awk dgn zarina tu lg. Pki tudung lg cntekkkk.

  4. zaza

    July 25, 2012 at 1:33 am

    aah la.muka sama.hahahah.
    papepon lufya memang sgt cantik
    lufya kalaw berlakon dgn nazim mesti seswai

  5. heh

    July 24, 2012 at 3:45 pm

    bkn name die dlu LUTFYA kew~??

Loading...