Written by AbangNara | August 1st, 2014

Hari Raya adalah hari di mana seluruh kaum keluarga berkumpul untuk berborak, bermaafan dan bertanya khabar. Makin ramai yang ada, makin meriah dibuatnya. Gelak tawa, mencium tangan yang tua memohon maaf dan berpelukan dengan saudara mara yang sudah lama tidak berjumpa memang membuatkan kita rasa gembira. Itu yang buat Abang Nara tersenyum melihat keluarga Fasha Sandha. Memang jelas terasa kebahagiaan dan kemeriahan Hari Raya mereka.

hari raya fasha sandha

Pastinya tahun hadapan keluarga Fasha dan Jejai akan bertambah meriah dengan kehadiran seorang lagi cahaya mata. Fasha pun kelihatan sangat cantik berseri-seri seiring dengan usia kehamilannya yang sudah mencecah 6 bulan. Kalau tahun depan dapat ‘baby girl’ pasti akan lebih sakan raya Fasha. Abang Nara dah rasai sendiri keseronokan beli baju raya untuk anak perempuan. Lain macam ‘feel’ dia.

hari raya fasha sandha

Semoga kebahagiaan Fasha Sandha dan Jejai serta keluarga mereka akan berterusan sehingga ke akhir hayat. Apa pun di kesempatan ini, Abang Nara sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada kesemua pembaca BeautifulNara. Maaf zahir dan batin diucapkan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

hari raya fasha sandha

hari raya fasha sandha
hari raya fasha sandha
hari raya fasha sandha
hari raya fasha sandha
hari raya fasha sandha
hari raya fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (9 GAMBAR)Keluarga Bahagia Fasha Sandha & Jejai Berhari Raya

  1. sotong hitam says:

    ape maknenye??……..tapi yg baju pink tu……..jambu!!

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Okey Fasha cantik. Tp jaga ler penampilan tu sikit… Rambut ngan Mekap tu xde seri lansung… Dulu mase berbikini kat Bali boleh jer bercomey lotey bagai

      0

      0
      • Olga says:

        oh..bapa fasha ni pariah rupenye…

        0

        0
        • Kak jah proton says:

          HahahahhahahHah
          Hahahhahahahahhahah
          Klasik tul nama pariah tu.. Hajhahahahahhhah

          0

          0
        • Jngn hina parents org lain .... says:

          Dear Olga … knapa awk menghina bapa fasha?. Awk tau tak hukumnya dlm agama … sama spt awk menghina ibu bapa sndri. Hukumnya awk adalah anak derhaka hnya krna awk menghina ibu bapa org lain. Tak cium bau syurga. Adakah parents awk lbh mulia dr parents org lain ?. Adakah bangsa awk lbh mulia dr bangsa lain. Adakh berkulit gelap itu hina ?. Tidak terfikir ke kamu klu bapa fasha baca komen @ ank2 dia blh terguris perasaan mrk. Pariah adalah name calling yg sngt hina bg msyrkt india. Jg adab jngn melampaui batas, jaga sensitiviti kaum & yg penting JNGN MENGHINA PARENTS ORG LAIN. DOSA BESAR SPT AWK HINA PARENTS AWK SNDRI. WAL IYA ZUBILLAH. WALLAHU A’LAM.

          0

          0
        • tak rasa kelakar pun .... says:

          @kak jah proton … kelakar ke komen menghina parents org lain tu ? … tak faham tang mana kelakar tu … seronok ke ibu @ bapa org lain di buat lawak. Klu org buat lawak sampai menghina mcm olga tu buat kat ibu @ ayah akak … agak2 akak marah tak? … Persoalan Ikhlas dr sy. Berdosa besar menghina parents org lain.

          0

          0
        • olga fundek pariadok says:

          olga fundek. Bapak kau kot pariodok mesti muka ko hodoh tahap dewa.

          0

          0
        • Maria says:

          comelnya rayfal

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0

          0
        • Kak jah proton terencat akal says:

          benda bodoh macam ni pun kau nak sokongkan. Memang busuk hati betul kau ni. Wayar otak kau shot kot

          0

          0
        • ana says:

          I think Olga doesn’t have any brains at all.Kesian,kerana takde otak,dia tak dapat berfikir dulu sebelum bercakap.cakap macam faham aje..

          0

          0
      • sedap gak dodol ni says:

        Ko paham tak orang tgh mengandung macam mana. Agak nya macam mana lah muka ko mengandung nanti lawa tak. Kasi post kat bn ni sikit. Nak gak tgk lawa bebeno ke muka ko.

        0

        0
    • Anonymous says:

      kategori artis paling selekeh bila preggy..
      jatuh kepada
      Fasha Sendattt….

      0

      0
  2. sukati aku nk komen apa says:

    asal si fasha ni berambut serabut di hari raya.
    atau itu mmg pesen rambut terbaru

    0

    0
  3. skudiver88 says:

    anak mami sgt adik fasha tu.fasha xnmpak sgt.heeee

    0

    0
  4. Hamba yang lemah says:

    Guys, if you don’t have good things to say, pls pls pls la just diam. Istighfar banyak-banyak.

    TQ

    0

    0
    • Adi rahman says:

      Ko ni apahal ????
      Kalau tak suka jgn la masuk blog hiburan.ni .
      Ko duduk aje rumah kacao dodol .. Derian tu

      0

      0
      • Umat akhir zaman says:

        Saling mengingatkan

        sebab dah nak dekat kiamat ni

        tak kira kat dalam disko ke dalam blog maksiat ke

        kena ada orang yang mengingatkan

        kalau taknak ikut sudah

        lepas kerja kita orang sebagai umat nabi Muhammad

        yang nak jadi macam umat nabi Lut

        umat nabi Nuh

        umat nabi Musa

        silakan

        takde sapa yang rugi

        0

        0
      • Hamba yang lemah says:

        Perlu ke kita menghina sesama manusia di blog hiburan ni? Tujuan nara untuk berkongsi pengalaman raya FS. Bukannya untuk memburukkan sesiapa. Bersihkanlah hati.

        TQ

        0

        0
  5. Serabai dan masai…!

    0

    0
  6. lofa says:

    handsome anak Fasha!
    besar eh perut fasha, hamil anak perempuan agaknya..

    0

    0
  7. Aku LELAKI says:

    Baguslah, nampak simple je walaupun rasa mcm ada yg xkena je. selamat berbahagia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku LELAKI”….Apa yg tk kena tu?
      berperasangka baik ye…Slmt ARi raya

      0

      0
      • Aku LELAKI says:

        kau tu pikir negatif. tulah jgn buat taksiran sendiri, kan dah salah tafsir apa yg aku nk cakap. eeee.. malunyaaaaaaaa

        0

        0
  8. mislela says:

    comment negative jerrr!!! mng no life la korang ni. semua nak komen busuk.
    for your info, Fasha pregnantt baby girl. mng lah dia kurang selesa. lagi2 baby girl. mng akan kurang kemas atau serabai mc uol duk komen tu. goshhhh tau nak carut org je.
    rezeku murah….Allah bagi anak lah. stop comparing lah!!
    kaalu lebih bergaya…kata show off. simple plak kata serabai. wadehek!

    0

    0
    • Aida233 says:

      Fasha nampak cantik mcm ni… tak serabai lah! I like the hair style. Mcm comot comot comel

      0

      0
  9. Anonymous says:

    rambut mcm tu lg la npk keayuan dan sifat keibuan. tau2 je la klo dah ada anak dan sdg sarat mmg rasa rimas dan tak selesa.

    0

    0
  10. rendang hangus says:

    aku nengok mak fasha, ngan adik beradik dia yang semangat bergambar.. yg lain mcm biaso je.. fasha mmg cantik.. tp kenapa nampak serabai??

    0

    0
  11. hmm says:

    anak fasha mirip nora danish. masa fasha hamil, selalu teringat nora ke?

    0

    0
    • Shaklee says:

      semoga ALLAH ampunkan kita semua di saat hari akhirat di mahsyar nanti di mana kita perlu beratur menunggu giliran hisab sehingga 50 ribu tahun

      di saat kita tenggelam dengan peluh dan air mata sendiri

      waktu tu kita akan merangkak cari orang2 yang kita hina dan umpat

      sekadar mengingatkan diri sendiri

      di samping menjalankan perintah ALLAH untuk amar makruf dan nahi munkar

      0

      0
    • pak wan gigi berkarat says:

      Tang mana yang muka nora tu. Hidung? Mata? Mulut?. Kesemua nya ikut fasha. Mata dia bulat bibirnya mungil hidung jejai kot. Mungkin bijik mata ko dah kero kot. Aku dah minta maaf kat nora malas lah nak kutuk-kutuk nora
      kan. Elok ko suluh hati ko yang hitam tu.

      0

      0
  12. yahoo! says:

    Ok je rambut fasha.. aku suka je. Very natural.masa kecik2 aku selalu buat style rambut camtu,mcm princess.

    0

    0
  13. fasha sendat says:

    Hodoh je muke..org raye-raye muka lawo..rambut serabai..lagi lawo nora mase pregnant dlu..

    0

    0
  14. nina says:

    Tu kan ayah tiri fasha. Sebab tu kulit fasha tak gelap mcm adik-adik dia.

    0

    0
  15. lolaloli says:

    Korg baca insta mak jejai. ..mak fasha meroyan kt dlm tu… buek malu je..

    0

    0
  16. aku says:

    wseet sgt.
    moga fasha jejai kekal ke akhir hayat . amin.

    0

    0