May 25th, 2012

Jarang sekali kita dapat melihat artis-artis wanita bergaya dengan uniform sekolah. Namun nasib anda baik hari ini kerana Izara Aishah yang terlibat dengan program Astro Oh My English tampil berpakaian sedemikian semalam di majlis pelancarannya. Memang super duper cute tahap naga gaban.

izara baju uniform

Untuk anda yang masih tidak menonton rancangan Oh My English ini, anda memang kerugian besar. Program education berbentuk komedi ini sedang rancak ditayangkan di Astro TVIQ Saluran 610 pada setiap hari Ahad jam 10 pagi. Semua episodnya memang serious sangat kelakar dan penuh informasi.

Lagi 8 gambar Izara Aishah dengan uniform sekolah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada RotiKaya, Facebook Izara Aishah dan Facebook Astro Oh My English.

izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform
izara baju uniform


113 responses to “(9 GAMBAR)Izara Aishah Dengan Uniform Sekolah Untuk Astro Oh My English”

 1. zaia says:

  cutenye izara kat sini..
  liyana pn cute gak dlm gmbr tu

 2. lola gulz says:

  no komen….izara look so cute…oh my english!!!!

 3. rooney bangang !!! says:

  bdk skulah ape…muka tua…

 4. rainbow says:

  knape klau watak bdak skolah je kn, jarang nk tgk pakai baju kurung dan bertudung..hrmmm~

 5. […] Jarang sekali kita dapat melihat artis-artis wanita bergaya dengan uniform sekolah. Namun nasib anda baik hari ini kerana Izara Aishah yang terlibat dengan program Astro Oh My English tampil berpakaian sedemikian semalam di majlis pelancarannya. Memang super duper cute tahap … Continue reading → […]

Loading...