(9 GAMBAR)Diana Danielle Cuti-Cuti Ke Eropah, Jeles Abang Nara Dibuatnya

Hiburan

(9 GAMBAR)Diana Danielle Cuti-Cuti Ke Eropah, Jeles Abang Nara Dibuatnya

Fuh ~~ Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah baru-baru ini. Diana sempat menjelajah London, Barcelona dan Amsterdam. Nampak sangat meriah dan sangat seronok. Ini yang buat Abang Nara teringin nak ajak wife pergi jalan-jalan ke Eropah jugak.

diana danielle eropah

Advertisement

Perkembangan terbaru Diana Danielle ialah dia akan muncul di dalam filem Hantu Gangster yang diarahkan oleh Namewee. Sambil kita menunggu, apa kata kita layan dan cemburukan percutian Diana Danielle dan rakan-rakan ke Eropah. Lagi 8 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah
diana danielle eropah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. zaira

    July 23, 2012 at 2:47 pm

    tak ada aku nak cemburu deh,kalau pergi umrah/haji baru aku cemburu…

  2. minatneelofa

    July 23, 2012 at 12:28 pm

    Nara, apahal pulak nak [email protected] pulak? kumpul duit, pastu bila dah cukup ambik package melancung ke Eropah, pastu bergambar puas puas dan paparkan dalam blog ni. apa ada hal?

    • chopia

      July 23, 2012 at 4:35 pm

      jeles apernyer..ada duit pg la melancong.ikut pket sendiri la, kalu takat duit riban2 jer melancong dalam negara dah ler.poyo abang nara nih!

  3. melaty

    July 23, 2012 at 10:05 am

    ske dd nie..g tmpt org x seksi pun pakaian nye…retis len ermmmmm

  4. Koko

    July 23, 2012 at 7:55 am

    Melancong guna duit sendiri

  5. bella402

    July 23, 2012 at 5:29 am

    Ada sesetgh artis tu,br pg neg sekitar asia,dh pakai seksi2….tgk mcm diana ni,evnthough x pkai tudong,still jg pakaian dia kt tpt org,pdhl klu dia nk pkai seksi pn,aku xkan fikir dia tu muslim..muka pn mixblood

Loading...