Written by Bella | November 1st, 2017

Semalam, pasangan kekasih drama popular Korea Selatan, Descendants Of The Sun iaitu Song Joong Ki dan Song Hye Kyo telah berkahwin dalam sebuah majlis tertutup di Seoul. Perkahwinan mereka hangat diperkatakan seluruh peminat tegar drama Korea dan Song Song Couple.

Khas buat peminat mereka di Malaysia, kami menyertakan beberapa lagi foto sekitar majlis perkahwinan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

21 responses to (9 FOTO) Sekitar Majlis Perkahwinan Song Joong Ki & Song Hye Kyo

  1. Anonymous says:

    muka lelaki mcm pompuan.

    6

    2
    • miamore says:

      rupa2 nya artis malaysia saja yang batak makeup ala2 barbie doll.

      32

      0
      • miamore says:

        and artis malaysia jugak yg batak nak tunjuk semua aset (boobs and butts) diorang pakai wedding dress mcm nak meletop!

        12

        0
    • lelaki menyerupai perempuan? says:

      sekali pandang nampak macam perkahwinan sama jantina.. memangla seorang pakai kot, seorang lagi pakai evening gown (nampak lurah dendam?). sekarang ni pompuan pun potong rambut pendek.. so siapa yang tak pernah kenal song joong ki, mesti guess dia tu pompuan berambut pendek (ada iras-iras jeed zulkefli).. wahai song joong ki, mana bulu di keliling mulut kau?? kau ni gigih shave setiap hari ke, simpanlah sikit tunjuk ko tu jantan.. ni dah pakai lipstick, kecelaruan identiti ke??

      0

      16
      • budaya metroseksual yang maju says:

        lelaki clean shaven tu sebab dia selesa shave setiap hari dan tak nak nampak berpenampilan macam lelaki berbulu muka.. so what lelaki menyerupai perempuan?? you nak kata tanda-tanda kiamat?? who cares?? dalam dunia ni, berjuta-juta lelaki clean-shaven.. suka hatilah nak simpan bulu keliling mulut ke idok.. bulu tu tetap tumbuh jugak nanti.. macam kuku yang sentiasa tumbuh, tiap-tiap minggu kita semua akan terus ketip kan.. ko keliru dia lelaki?? dada dia bidang okay bukannya ada seketul payudara pun.. pinggang dia pun bukannya langsing ke punggung montok macam pompuan, apa yang nak diconfuse pun aku tak pasti.. dia ada six abs okay bukan perut buncit macam pompuan hamil. siap boleh push up lagi dalam descendants of the sun.. nanti ko tengoklah benih dia tu subur ke idok ye baru ko tahu dia real jantan bukan pompuan ye..

        5

        0
  2. Anonymous says:

    kalau x silap..pengantin pompuan tu antara artis korea yg x buat plastic surgery katanya.

    34

    0
  3. Cik bunga says:

    Dua-dua original, x buat plastic survery

    23

    0
  4. ash says:

    Kenal yg pompuan tu as a JI EN
    watak dlm Full House
    tu pn x sengaja terjebak
    lepas tu x follow dh drama korea
    sbb x larat nk tunggu
    mmg akan addict nti
    suka sgt watak dia dgn RAIN
    mmg sempoi selamber kelakar
    siap beli VCD ori lg masa tu
    tgk bila demam JI EN
    nampaknye kena cari la cite yg dia berlakon dgn laki dia ni
    nk try tgk

    8

    0
  5. hate jongkikk hope u die says:

    song hye kyo :( damn lucky squinty eyes bastard jongkikkk

    0

    5
  6. Nath says:

    Mana Lee Kwang Soo???
    Kawan baik sendiri kahwin x nmpk pon dlm gambar…

    0

    8
    • nana says:

      lee kwang soo attend funeral korean celebrity yang mati accident tu..

      9

      0
    • lily says:

      leekwangsoo dgn running man yg lain pergi jugak wedding ni.. tapi left early utk pergi funeral Kim Joo hyuk yg mati accident tu.. both majlis buat pada hari yang sama..

      11

      0
  7. Anonymous says:

    mcm fattzura

    0

    11
  8. Anonymous says:

    Honestly tgk dress song hye kyo mmg cantik n sopan…rasa cam lg sopan dr orang melayu islam kahwin ni (ketat sampai nampak bentuk badan)…

    9

    0
  9. Shhh says:

    Joongki ni kena da misai atau sedikit jangut sbb aku rasa dia masih comel mcm dulu, mcm muka budak sekolah walaupun badan dia dah sasa, tpi kecomelan dia tu tk blh buang..haha..

    3

    0
  10. mak c kina says:

    artis msia je yg kemaruk nk jd wedding of the year…xde pun bju xsiap…

    5

    0

Leave a Comment

Optional