Written by serenity | December 3rd, 2012

Filem Istanbul Aku Datang yang menampilkan gandingan Beto Kusyairy, Lisa Surihani dan Tomok khabarnya telah berjaya mendapat kutipan box-office sebanyak RM 3.5 juta setelah ditayangkan di pawagam-pawagam tempatan. Ini pencapaian yang dikira cukup baik memandangkan kutipan filem tempatan untuk tahun 2012 ini secara umumnya boleh dikatakan lesu. Nampaknya menjadi juga gandingan mereka dan kami pasti ramai pembaca BeautifulNara.com telah menonton filem ini.


Photobucket
Photobucket
Setelah mencatatkan kutipan yang memberangsangkan, filem ini kini boleh ditonton di Astro First, rangkaian 480 hanya dengan bayaran sebanyak RM 15. Sesiapa yang tidak puas menonton sebelum ini bolehlah sambung menonton sampai puas melalui medium tersebut. Secara peribadi, kami berpendapat yang lakonan Lisa memang berkesan. Beto Kusyairy agak garang di hampir keseluruhan filem manakala lakonan Tomok dikira okay juga tetapi masih banyak ruang untuk diperbaiki.

Apa pun memang dah agak lama industri kita tidak menghasilkan filem komendi romantik seperti ini. Untuk makluman anda, filem ini diarahkan oleh Bernard Chauly yang pernah mengarahkan filem Pisau Cukur beberapa tahun lepas. Lagi 82 gambar dari penggambaran filem Istanbul Aku Datang dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Fanpage Istanbul Aku Datang. Untuk rebiu filem ini, apa kata anda ke blog That Movie Blogger Fella.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

73 responses to (84 GAMBAR)Istanbul Aku Datang Raih Kutipan Box-Office RM 3.5 juta, Kini Di Astro First

  1. sioh says:

    My hubby siap bli cd ori lg haha jgn marah …..ank2 dara aku ulang tayang cite ni smpai 5 kali punya la lyn….hihi…tagline Haris JGN BIADAP kitorang duk gune 1 umah skrg ni….well done 2 Bernard chandran n rafidah abdullah as a script writer…to Lisa n abg beto awesome….but tomok dgn aizat kna msk kelas lakonan lg la so kayu kayan hihi sowie jgn BIADAP hehe….

  2. sioh says:

    Abg beto aku datang …..jgn BIADAP :-)

  3. sioh says:

    Just my opinion Lisa dgn beto mmg awesome…well done 2 Bernard chandran n rafidah abdullah as a script writter ….tp tomok dgn aizat mmg Bkn dilahirkan sbg actor hihi…jgn BIADAP:-)

    • Manusia says:

      errkk, nama pengarah dia BERNARD CHAULY laa..
      BERNARD CHANDRAN tu pereka fesyen..
      ape2 pun cite ni mmg superb + lain dari yg lain.. :)

  4. ygtkcntiknkltakmane says:

    Muka lisa comel tk jemu dipandang.

  5. rose azita says:

    any drama yang ada beto kusyairi mmg saya tak lepaskan peluang menonton nya..mula meminati beto sejak menonton telemovie ” Jujur aku dayus” nya di youtube.. kudos to beto and lisa…awesome movie..i loike :))

  6. sioh says:

    Aku nk tengok die digandingkan dgn izreen azminda pulak sbb dlm drama janji jujur sepi watak diorg Bkn couple…..

  7. zila4121 says:

    Overall.. citer nie mmg beshhh sgt…. beto n lisa u guys are so chomellll…

  8. xara nur iman says:

    gandingan beto & lisa terbaik..minat gler ngan beto neh

  9. Jessie says:

    Memang best citer nie.. pemendangan yang indah.. hu hu..

  10. Maliq says:

    Lis nampak cute sangat.. untungnya yusri..hmm
    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4&w=420&h=315%5D

  11. suriabajahitam says:

    yuppp betol..lisa nmpak improved sgt dlm movie ni. mgkin hasil gandingan ngn beto yg mmg superb tu..tomok plak not bad la kira jd la karektor ala2 bdk nerd (ambik medic kan..) yg “tersesat”….

  12. yana says:

    Ceta ni memng best..gmbq ceta ni pun best..paling best beto..i luv u so much..

  13. sioh says:

    Haha sorry my mistake …bernad chauly not chandran sorry guyss..

  14. mart says:

    Comel lisa dlm cite ni..Cite ni mmg bestt!

  15. sonkimura says:

    Sweet sgt movie ni…and of course Beto paling best..:D

  16. sonkimura says:

    Sweet sgt movie ni…and of course Beto paling best..

  17. amanda says:

    beto is very awesome :) but tomok cm kaku jer . xder feel . jalan cter dy bez tp xtauu knp, cerita dy cm boring . mybe sbb pelakon dy tomok. yg xprnh berlakon. lgsg xder feel. jauh berbeza ms tgk filem aku terima nikahnya, mmg puas hati :) ney cuma opinion jer :)

  18. hanya bagi pendapat says:

    jalan cerita dy sgt awesome. lakonan beto plak sgt mantap . but i dont know, bila tgk cter ney mcm xder feel. berbeza ms tgk filem aku terima nikahnya. myb sbb tomok berlakon. bila tomok ckp jer, xde feel lgsg.

  19. mamabosan says:

    muke lisa dan ana raffali seiraskan

  20. zuhra says:

    baru pas tgk istanbul aku datang! beli kat astro first….
    perghh!!! best banget! patut la sampai 3.5juta..hehe
    rase mcm nak g istanbul plk…hahahaa…

    terbaik!!!!!

  21. […] Walaupun berisi tapi tetap comel eii comel gile dia cute beto,best! GAMBAR SUME DARI BEAUTIFULNARA.COM Sekarang,saya mengisytiharkan bahawasanya,saya teringin nak ke ISTANBUL,TURKEY !  […]

  22. Tapi citer ni akan lg meletop klu bukan tomok yg berlakon…x sesuai lansung berganding gan lisa…

  23. mommy im says:

    movie melayu paling best di abad ini! gud job to lisa, beto n tomok… seriously after watch kat panggung, xsabar nak tgok kat astro 1st! 2days i da tgok 4kali ulang citer di astro 1st pulak..

  24. abby says:

    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..tibe2 tgk cte ni ase cm nk kawen pn ader.. :p beto ko knp la cute sgt..watak die bt pompuan jd cair…tomokpn ok gak xla trok sgt jd jugak die belakon “someone who’s fake”!! lisa….of coz la watak ko best!!! comel sgtt buah hati yusri ni..love this movie..xoxo d..

  25. cinta hatiku says:

    beto or nurkhusyairi i really love u….love u so muchhh…tp syg giler u dah ade tasha…why not me…hmmmm…so sweet if u love me also…huhuhu..sorry…i’m so excited ngan beto ni…sampai mimpi ngan die…sorry tasha…but i really love him…love sngat…!