Written by serenity | December 3rd, 2012

Filem Istanbul Aku Datang yang menampilkan gandingan Beto Kusyairy, Lisa Surihani dan Tomok khabarnya telah berjaya mendapat kutipan box-office sebanyak RM 3.5 juta setelah ditayangkan di pawagam-pawagam tempatan. Ini pencapaian yang dikira cukup baik memandangkan kutipan filem tempatan untuk tahun 2012 ini secara umumnya boleh dikatakan lesu. Nampaknya menjadi juga gandingan mereka dan kami pasti ramai pembaca BeautifulNara.com telah menonton filem ini.


Photobucket
Photobucket
Setelah mencatatkan kutipan yang memberangsangkan, filem ini kini boleh ditonton di Astro First, rangkaian 480 hanya dengan bayaran sebanyak RM 15. Sesiapa yang tidak puas menonton sebelum ini bolehlah sambung menonton sampai puas melalui medium tersebut. Secara peribadi, kami berpendapat yang lakonan Lisa memang berkesan. Beto Kusyairy agak garang di hampir keseluruhan filem manakala lakonan Tomok dikira okay juga tetapi masih banyak ruang untuk diperbaiki.

Apa pun memang dah agak lama industri kita tidak menghasilkan filem komendi romantik seperti ini. Untuk makluman anda, filem ini diarahkan oleh Bernard Chauly yang pernah mengarahkan filem Pisau Cukur beberapa tahun lepas. Lagi 82 gambar dari penggambaran filem Istanbul Aku Datang dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Fanpage Istanbul Aku Datang. Untuk rebiu filem ini, apa kata anda ke blog That Movie Blogger Fella.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

73 responses to (84 GAMBAR)Istanbul Aku Datang Raih Kutipan Box-Office RM 3.5 juta, Kini Di Astro First

  1. ... says:

    hoho

    0

    0
    • sunshine says:

      Super duper comel lisa dlm citer…. ske dgn beto dlm citer ni!!
      baru tgk kat Astro first hari tu.. mmg beeeessssssssssssshhhhhhhhhhh sgt
      camni la kalau nak buat filem.. jgn la buat citer yang tah pape.. smpai peringkat bagi free pun x nak tgk

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Pajura mesti menyesal kan tolak watak Lisa tu… konon prinsip kejadah dia tu! last2 sendiri rugi!

      0

      0
      • erin says:

        Memg teramat lah best crita nih! Lepas balik dr wyg asyik duk teringat2 je kat Isatnbul tmbh2 lakonan gediks Lisa sgt menjadi! Comel n Awesome! Terus cari Meggi Asam Laksa… Hahak! :p

        0

        0
  2. Anonymous says:

    cantik ciptaan tuhan, lisa.

    0

    0
  3. mamat lambung says:

    dah tengok dah skarang tengok kat astro first plak best cite dia comel giler lisa dalam ni……..

    0

    0
  4. mamat lambung says:

    dah tengok cite ni best,,,,,skarang tengok kat astro first plak…comel sungguh bini yusry ni,,,,,

    0

    0
  5. Anonymous says:

    aku tgok kt youtube….harharhar…tp mmg best!!!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    memang best pn cite ni.. sweet je lisa..

    0

    0
  7. . says:

    lisa ni kalau lom kawin aku rasa leh popular lagi dia ni…skg dia dh kawin dh cam kurang skt peminat dia…tpi kalau dh kawin pn kalau dia kurang kontrovesi aku rasa dia pn leh naik balik…tengok cam AA tu..walau dh kawin org ttp sokong dia……

    0

    0
  8. kawaiisakurayuki says:

    ske tgk lisa punya dressing….cute giler…& lisa pun so shomeelll sgt…

    0

    0
  9. ni lopak tu lopak says:

    eh….itu baru comelll, makeup simple…perwatakan menarik…bini yusry katakannnnnnnnnnn!!!

    0

    0
  10. Prince Noob says:

    tak best pun cerita ni

    0

    0
  11. bungakejora :) says:

    ORANG COMEL PAKAI APAPUN NMPK COMEL..LISA:)

    0

    0
  12. Anonymous says:

    best citer nih..lg layan dri filem2 yg gempak je lebih tpi ntah apa2…beto mmg berbakat…<3..lisa tak 'kayu' dm citer nih.good job!!!

    0

    0
  13. mimi says:

    yes i just watched last night, agak tekejut, filem melayu boleh actually tak teruk sgt. kudos to bernard.

    0

    0
  14. anne says:

    sgt suke cerita ni,,comel sgt2 ;)

    0

    0
  15. kak odah says:

    dh kuar utube? perghh..meh le link nye plss..kak odah pun nk tgu jua..hehe

    0

    0
  16. Anonymous says:

    CANTIK SGT.. :)

    0

    0
  17. peti sjok says:

    cantiknye lisa^^

    0

    0
  18. sesiapa sahaja says:

    before ni, tak suke pn Beto..past tgk cite ni, OMG! Beto is awesome!!!

    meltinggg!!! ^^

    0

    0
  19. nunu says:

    tgk kt utube jer….mmg besttt…sweet,,,n plot cite mnarik…

    0

    0
  20. KAK TON says:

    Dah tengok dah..memang comel giler lisa ni.. tapi tak suka la dia pakai seluar ketat cam tu.. pasal nampak tak cantik.. punggung leper je.. dan peha besar la pulak.. huhu

    0

    0
  21. miss says:

    hihi…mmg meletop la lisa ni..hihi..muke sweet sgt2..teringin nk jd klon mcm muke lisa nih..=)..superb..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sumpah lisa ni cantik gila. perfect!
    comel, elegant, sweet, cantik, muke terletak semua. mmg complete package dia punya cun nih. pastu dia ada aura yg kuat, celeb pompuan lain mmg x leh celen ah

    0

    0
  23. makmah says:

    mcm ana rafali plk aku tgk lisa bt rmbt cmni..pape pn die ttp gojes..

    0

    0
  24. leklu says:

    cerita ni sweet..ada beto yg best disamping lisa yg sgt comel yg improve a lot in acting..good job guys

    0

    0
  25. k says:

    suka pakaian lisa dlm cerita ni!!ade taste siapa yg setkn pkaian lisa!!

    0

    0
  26. nurul says:

    dah tgk citer ni..antara citer melayu ter best…sgt sweet lisa n beto.watak lisa cute n clumsy skit2 n agak funny diganding dgn beto yg agk grg dan serius.mmg menjadi.thumbs up bernard pemilihan dialog,citer n pelakon yg x boring.sgt2 best.

    0

    0
  27. suriabajahitam says:

    very interesting to watch..fresh & simple je..4 and half *star*..i enjoy watching bernard’s output

    0

    0
  28. Lisa Cumil says:

    Suke.. rse nak bg 10 bintang… hihi..

    Plg berkesan mse babak beto cucikan rmbut lisa… so sweeettttttttt…

    & tomok ok… tp kurang umphhh… pndangan sy je :)

    ISTANBUL AKU DATANG mmg terbaekkkkk!!!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    comel nye lisa..so adorable dengan fashion yang so girly-girly…

    0

    0
  30. muka beto ni macam muka orang penuh dengan ilham.. kool…

    0

    0
  31. sioh says:

    My hubby siap bli cd ori lg haha jgn marah …..ank2 dara aku ulang tayang cite ni smpai 5 kali punya la lyn….hihi…tagline Haris JGN BIADAP kitorang duk gune 1 umah skrg ni….well done 2 Bernard chandran n rafidah abdullah as a script writer…to Lisa n abg beto awesome….but tomok dgn aizat kna msk kelas lakonan lg la so kayu kayan hihi sowie jgn BIADAP hehe….

    0

    0
  32. sioh says:

    Abg beto aku datang …..jgn BIADAP :-)

    0

    0
  33. sioh says:

    Just my opinion Lisa dgn beto mmg awesome…well done 2 Bernard chandran n rafidah abdullah as a script writter ….tp tomok dgn aizat mmg Bkn dilahirkan sbg actor hihi…jgn BIADAP:-)

    0

    0
    • Manusia says:

      errkk, nama pengarah dia BERNARD CHAULY laa..
      BERNARD CHANDRAN tu pereka fesyen..
      ape2 pun cite ni mmg superb + lain dari yg lain.. :)

      0

      0
  34. ygtkcntiknkltakmane says:

    Muka lisa comel tk jemu dipandang.

    0

    0
  35. rose azita says:

    any drama yang ada beto kusyairi mmg saya tak lepaskan peluang menonton nya..mula meminati beto sejak menonton telemovie ” Jujur aku dayus” nya di youtube.. kudos to beto and lisa…awesome movie..i loike :))

    0

    0
  36. sioh says:

    Aku nk tengok die digandingkan dgn izreen azminda pulak sbb dlm drama janji jujur sepi watak diorg Bkn couple…..

    0

    0
  37. zila4121 says:

    Overall.. citer nie mmg beshhh sgt…. beto n lisa u guys are so chomellll…

    0

    0
  38. xara nur iman says:

    gandingan beto & lisa terbaik..minat gler ngan beto neh

    0

    0
  39. Jessie says:

    Memang best citer nie.. pemendangan yang indah.. hu hu..

    0

    0
  40. Maliq says:

    Lis nampak cute sangat.. untungnya yusri..hmm
    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=7N5OhNplEd4&w=420&h=315%5D

    0

    0
  41. suriabajahitam says:

    yuppp betol..lisa nmpak improved sgt dlm movie ni. mgkin hasil gandingan ngn beto yg mmg superb tu..tomok plak not bad la kira jd la karektor ala2 bdk nerd (ambik medic kan..) yg “tersesat”….

    0

    0
  42. yana says:

    Ceta ni memng best..gmbq ceta ni pun best..paling best beto..i luv u so much..

    0

    0
  43. sioh says:

    Haha sorry my mistake …bernad chauly not chandran sorry guyss..

    0

    0
  44. mart says:

    Comel lisa dlm cite ni..Cite ni mmg bestt!

    0

    0
  45. sonkimura says:

    Sweet sgt movie ni…and of course Beto paling best..:D

    0

    0
  46. sonkimura says:

    Sweet sgt movie ni…and of course Beto paling best..

    0

    0
  47. amanda says:

    beto is very awesome :) but tomok cm kaku jer . xder feel . jalan cter dy bez tp xtauu knp, cerita dy cm boring . mybe sbb pelakon dy tomok. yg xprnh berlakon. lgsg xder feel. jauh berbeza ms tgk filem aku terima nikahnya, mmg puas hati :) ney cuma opinion jer :)

    0

    0
  48. hanya bagi pendapat says:

    jalan cerita dy sgt awesome. lakonan beto plak sgt mantap . but i dont know, bila tgk cter ney mcm xder feel. berbeza ms tgk filem aku terima nikahnya. myb sbb tomok berlakon. bila tomok ckp jer, xde feel lgsg.

    0

    0
  49. mamabosan says:

    muke lisa dan ana raffali seiraskan

    0

    0
  50. zuhra says:

    baru pas tgk istanbul aku datang! beli kat astro first….
    perghh!!! best banget! patut la sampai 3.5juta..hehe
    rase mcm nak g istanbul plk…hahahaa…

    terbaik!!!!!

    0

    0
  51. […] Walaupun berisi tapi tetap comel eii comel gile dia cute beto,best! GAMBAR SUME DARI BEAUTIFULNARA.COM Sekarang,saya mengisytiharkan bahawasanya,saya teringin nak ke ISTANBUL,TURKEY !  […]

    0

    0
  52. Tapi citer ni akan lg meletop klu bukan tomok yg berlakon…x sesuai lansung berganding gan lisa…

    0

    0
  53. mommy im says:

    movie melayu paling best di abad ini! gud job to lisa, beto n tomok… seriously after watch kat panggung, xsabar nak tgok kat astro 1st! 2days i da tgok 4kali ulang citer di astro 1st pulak..

    0

    0
  54. abby says:

    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..tibe2 tgk cte ni ase cm nk kawen pn ader.. :p beto ko knp la cute sgt..watak die bt pompuan jd cair…tomokpn ok gak xla trok sgt jd jugak die belakon “someone who’s fake”!! lisa….of coz la watak ko best!!! comel sgtt buah hati yusri ni..love this movie..xoxo d..

    0

    0
  55. cinta hatiku says:

    beto or nurkhusyairi i really love u….love u so muchhh…tp syg giler u dah ade tasha…why not me…hmmmm…so sweet if u love me also…huhuhu..sorry…i’m so excited ngan beto ni…sampai mimpi ngan die…sorry tasha…but i really love him…love sngat…!

    0

    0