(8 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Muhammad Al Amin

Hiburan

(8 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Muhammad Al Amin

Memang pergh. Tak mampu Abang Nara luahkan dengan kata-kata. Pergh.

siti nurhaliza

Advertisement

Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar blog DominasiLelaki.

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

183 Comments

  1. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 10, 2012 at 10:33 pm

    tk kesah lah siape yg menyampah ngan siti…….siti pn tk kesah siape yg nk menyampah tengok dia lantak dorang lahhhhhhhhhhh !!!! tentang pakaian minah jambu tengok siti darei bvelm kawin memang pakaian nye sopan tk seksi ponnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!! tu pn orang nk mengata pasal dia……….konon nye balek dari haji siti menghina islam dengan pakaian yg tidak memuas kn tentang tudong dia…..itu antara siti ngan tuhan lah ! orang2 ni tk sekolah gak nye cakap kalah kn uztaz macm bagossssssssssssss aje…tk reti bahasa langsong huh !!!!! bwek !!!!!!!!!!!!!

    • x anti sapa2

      February 11, 2012 at 9:56 am

      mana ada dia pakai pakaian yg sopan? dia pakai baju ketat2 sampai nampak bentuk badan & aset2 peribadi tu x sexy ke? kain atas kepala tu bukan tudung, tu jelas nk permainkan agama!

  2. LOL

    February 10, 2012 at 2:37 pm

    Perghhhhhhhhhhhhhhh kiuttt

  3. YG GERAM

    February 10, 2012 at 11:03 am

    BERLAKON SEMATA MATA!!!!!!!!!!!

    • bujang

      February 10, 2012 at 10:12 pm

      BERLAKON UNTUK KEBAIKAN X APA MUDAH-MUDAHAN
      JADI KENYATAAN.

  4. cun

    February 10, 2012 at 10:42 am

    cantik!

  5. mamaGee

    February 10, 2012 at 9:58 am

    Ct pakai mcm ni..br nampak kurang bulat mukanya…
    Maniss je dipandang..
    Moga terbuka hati CT utk terus memakai tudung dgn sempurna selepas ini… Amin!

Loading...