(8 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Muhammad Al Amin

Hiburan

(8 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Muhammad Al Amin

Memang pergh. Tak mampu Abang Nara luahkan dengan kata-kata. Pergh.

siti nurhaliza

Advertisement

Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar blog DominasiLelaki.

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

183 Comments

  1. nsimiakkl

    February 10, 2012 at 9:12 am

    sejak Siti pulang dari ibadah di tanah suci dan menghina islam dengan fesyen2 bertudungnya yang membuka aurat dan menghina islam aku semakin menyampah pada Siti…bukan apa pada aku jika x mahu pakai tudung jangan pakai terus jangan hipokrit dan propa.Jangan ingat dia artist popular dia boleh buat sesuka hati sehingga menghina agamanya sendiri.Pada Siti dan juga penggemar2 tudung berfesyen sila guna OTAK sebelum anda membeli serta memperagakan tudung.Bertudunglah cara ISLAM jangan nak berfesyen sangat sampai terkeluar dari nas2 islam.Renung2kan dan selamat beramal

  2. mizz umie

    February 10, 2012 at 8:24 am

    pagi-pagi Jumaat yang mulia dan Barokah ini aku berdoa..”Ya ALLAH ampun kan la Dosaku yang telah lalu sama ada yang aku sedari atau tidak aku sedari aku hanya la Manusia yang tak akan terlepas membuat kesilapan”amin..

    • bujang

      February 10, 2012 at 10:23 pm

      Memang betul Mizz Umie…. manusia ni x lepas melakukan kesilapan.
      Kalau orang buat kebaikan jangan diungkit keburukannya.
      Hanya kita doakan yang terbaik.
      Saya kalau lepas solat akan doakan untuk semua saudara2 islam supaya dijauhkan mala-petaka dan dikuatkan
      pegangan ugama…..dan mentauhidkan Allah.
      Dijauhkanlah saudara2 kita menjadi murtad.

  3. Akma

    February 9, 2012 at 11:20 pm

    haaa..kan cantik bertudung litup bergini..i like.. :)

  4. entahle.

    February 9, 2012 at 10:14 pm

    kenapa dia susah sangat nak bertudung? kalau bertudung pon aku still sokong. takde peminat lari. dahla lawa gila bertudung. sayangnyaaa. :(

  5. cadar katil

    February 9, 2012 at 7:41 pm

    alhamdulillah, kalau dato Siti kekalkan bertudung macam ni kan bagus. at least mengurangkan org mengumpat dan mengutuk dato. moga dato kekal mcm ni atau lebih baik dari ini. insyAllah

Loading...