Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Konsert Muhammad Al Amin

Memang pergh. Tak mampu Abang Nara luahkan dengan kata-kata. Pergh.

siti nurhaliza

Advertisement

Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar blog DominasiLelaki.

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

183 Comments

  1. Anonymous

    July 15, 2012 at 2:50 pm

    siti ni mana ada dosa..
    kan dia ni baik giler..
    mana ada org boleh kutuk dia..
    kalau kita kutuk dia, kita yg berdosa..
    Dosa besar lagi…
    tapi kalau dia buat [email protected] bertudung, dia dapat pahala gitu..
    hanya dia dengan Tuhan jer…
    makam dia kan tinggi taraf nabi…
    ARTIS AKHIR ZAMAN..

  2. SITI ZALEHA BT HAMZAH

    February 14, 2012 at 8:42 am

    ha……..kan cantik kalau pakai tudung cm ni xpayah le pakai serkup rambut nampak jambul tu bukannye cantikpun.itulah namanye tudung yg sempurna seorang muslimah.

  3. hari ini hari ahad

    February 12, 2012 at 2:01 pm

    teruskan menutup aurat..benti nyanyi n org2 pun stop komen mcm2… kan…

    • mizz umie

      February 12, 2012 at 2:08 pm

      i kurang bersetuju ngan pendapat u,xsemestinya public figure macam Dato siti orang akan berhenti mengata,mengomen,mengutuk biler dia benti nyanyi..dah nama Penyanyi selagi suami dia merestui Dato siti masih dalam bidang seni xkan ada saper yang berani berkuasa dan menentukan baik buruk perjalanan seseorang anak seni macam Dato siti..kita sama-sama bagi support ea..

  4. Nalza

    February 11, 2012 at 11:44 pm

    xyah kutuk2 dgn bhs kuang ajo kowg 2..kowg patut cermin diri..bhs 2 pon dah menunjukkan perangai kowg ag trok..apew yg kita tulis menunjukkan sape dri kita sebenar yew..kalo xsuke pon jage ayt 2…xyah nk mengadu domba pasal owg just bg nasihat utk kebaikan semua…

  5. siti

    February 11, 2012 at 10:44 pm

    Eh korang ni kan memang tak tahu nak bersyukur kan? Time Siti pakai selendang keluar jambul tu korang kutuk dia, ni dia dah pakai cantik2 ni korang kutuk lg cakap hipokrit lah betina lah hape. Korang nak apa sebenarnya? Itu salah, ini salah. Seriously, Malaysians! GROW UP and STOP HATING!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top