October 19th, 2012

Ramai betul yang mahukan lebih banyak gambar si comel Nora Danish ketika menghadiri sidang media Anugerah Skrin 2012. Mentang-mentanglah Nora Danish nampak macam “Snow White” dengan dress serba putihnya. Pasti peminat Nora Danish suka tak ingat.

nora danish

Diharap pada malam Anugerah Skrin 2012 yang akan berlangsung pada 9 November kelak, Nora Danish akan tampil menyerupai Tinkerbell daripada Peter Pan pulak. Pasti lebih super duper cute. Confirm akan menang best dress punya. Tak gitu?

P.S: Wajah-wajah ketakutan nampak hantu. Serius takut gila kot.

nora danish

6 lagi gambar Nora Danish di Sidang Media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BuahMulut.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish


118 responses to “(8 GAMBAR)Nora Danish Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012”

  1. aku lah si pondan yg merupai RCW says:

    gambar no 2 dari bawah terserlah kehodohan nora danish. Berlakon macam kayu gatal mengedik aje lebih!

  2. nora denmark says:

    orang asli pun lebih cantik dpd dia

  3. Anonymous says:

    cik lisa jeles 2….muka dia mcm karibang…

  4. antap ko ya says:

    antap ktk org ya…nya nang kacak..cute..apa ktk org gago…doa jak dtg hidayah utk nya nutup aurat..apa jak beza dgn artis2 lain..mcm fasha ya pun sama juak..embak perut sexy2..yahhhhh…apa beza..mun minat komen..mun x minat xboh nak nganok..terit jak setanah ktk org ya….tp gik bekelai…aku org tanah borneo gik sapot smua sidak ya..tang tangga jak sia..loba..huhhhhhhh…nora danish tabah dgn emua hinaan org yg x betamadun k…wish u all d best in ur life…

  5. Anonymous says:

    X mampu akak dik non….

Loading...