Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Nora Danish Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012

Ramai betul yang mahukan lebih banyak gambar si comel Nora Danish ketika menghadiri sidang media Anugerah Skrin 2012. Mentang-mentanglah Nora Danish nampak macam “Snow White” dengan dress serba putihnya. Pasti peminat Nora Danish suka tak ingat.

nora danish

Advertisement

Diharap pada malam Anugerah Skrin 2012 yang akan berlangsung pada 9 November kelak, Nora Danish akan tampil menyerupai Tinkerbell daripada Peter Pan pulak. Pasti lebih super duper cute. Confirm akan menang best dress punya. Tak gitu?

P.S: Wajah-wajah ketakutan nampak hantu. Serius takut gila kot.

nora danish

6 lagi gambar Nora Danish di Sidang Media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BuahMulut.

Advertisement

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 Comments

  1. adend

    November 13, 2012 at 4:57 pm

    menyampah betul aku tengok minah ni,,,bukan nak jeles tapi fasha lg bagus dr dia.

    • nona roguy bontot lentik

      November 13, 2012 at 5:06 pm

      muka tua…dekat instagram dia aje cun….camera lain hancoss

  2. ketiak manis

    October 25, 2012 at 6:01 pm

    Muka nampak letih. Rambut kusut masai. Bju x berapa nk best. Tpi yerlah nobody perfect. Klu dh sejuta kli gambar snap..mesti ader jugak yg x menjadi mcm gambo nilah. X sempat edit. Klu x blh buang semua x diingini mcm daki..gelap..peluh n kdut of course.

    Kita doakan dibuka hati nora danish utk menutup aurat d bertemu lelaki yg blh membawanya ke jln lebih diredhai. Amin

  3. Ades

    October 23, 2012 at 8:16 am

    Makeup tak sesuai langsung…
    Hampeh~~~~

  4. mael lambung melambung lambung

    October 21, 2012 at 10:57 pm

    gambar dekat instagram bukan main cun lagi kulit putih mulus. Gambar tempat lain nampak hodoh pipi temvam semacam. Hidung dia besar.

  5. kak joyah

    October 21, 2012 at 10:45 pm

    akak pernah tngok dia in person kat ikea ngan sorang pelakon pendek yg berlagak tu…takde le cantik sangat…biasa2 je…serious fasha sandha lebih cantik….

Loading...
To Top