October 19th, 2012

Ramai betul yang mahukan lebih banyak gambar si comel Nora Danish ketika menghadiri sidang media Anugerah Skrin 2012. Mentang-mentanglah Nora Danish nampak macam “Snow White” dengan dress serba putihnya. Pasti peminat Nora Danish suka tak ingat.

nora danish

Diharap pada malam Anugerah Skrin 2012 yang akan berlangsung pada 9 November kelak, Nora Danish akan tampil menyerupai Tinkerbell daripada Peter Pan pulak. Pasti lebih super duper cute. Confirm akan menang best dress punya. Tak gitu?

P.S: Wajah-wajah ketakutan nampak hantu. Serius takut gila kot.

nora danish

6 lagi gambar Nora Danish di Sidang Media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BuahMulut.

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish


118 responses to “(8 GAMBAR)Nora Danish Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012”

  1. adend says:

    menyampah betul aku tengok minah ni,,,bukan nak jeles tapi fasha lg bagus dr dia.

  2. ketiak manis says:

    Muka nampak letih. Rambut kusut masai. Bju x berapa nk best. Tpi yerlah nobody perfect. Klu dh sejuta kli gambar snap..mesti ader jugak yg x menjadi mcm gambo nilah. X sempat edit. Klu x blh buang semua x diingini mcm daki..gelap..peluh n kdut of course.

    Kita doakan dibuka hati nora danish utk menutup aurat d bertemu lelaki yg blh membawanya ke jln lebih diredhai. Amin

  3. Ades says:

    Makeup tak sesuai langsung…
    Hampeh~~~~

  4. mael lambung melambung lambung says:

    gambar dekat instagram bukan main cun lagi kulit putih mulus. Gambar tempat lain nampak hodoh pipi temvam semacam. Hidung dia besar.

  5. kak joyah says:

    akak pernah tngok dia in person kat ikea ngan sorang pelakon pendek yg berlagak tu…takde le cantik sangat…biasa2 je…serious fasha sandha lebih cantik….

Loading...