(8 GAMBAR)Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Annas Easkey

Hiburan

(8 GAMBAR)Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Annas Easkey

Maafkan Abang Nara kerana terpaksa memungkiri janji untuk tidak lagi berkongsi gambar pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil. Ini kerana gambar-gambar yang diambil oleh Annas Easkey ini terlalu “sweet” untuk tidak dikongsikan dengan anda. Serius comel sangat mereka berdua ini.

annas easkey

Advertisement

Kalau korang nak marah, marahlah. Abang Nara redha. Tak sabar rasanya nak menunggu majlis persandingan DD dan FK. Pastinya akan lebih meriah dan gemilang. Sila jemput Abang Nara nanti ye. Lagi 7 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook AnnasEaskey.

P.S: Cawan dan rekaan aneh di dalamnya.

annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey
annas easkey

Advertisement

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

56 Comments

  1. milo peng

    November 9, 2012 at 6:10 pm

    alahaii..manjanya… suka tengok. terserlah kebahagiaan dan ksh syg antara mereka. ada kwn2 ku tak suka sgt DD dgn FK sbb mrk cakap FK ni selekeh. tp ku tak kisah, yg penting cara dia lyn DD dan mcm mana dia buat DD rs spesel. kalau macho dan hensem skalipun pastu suka hati nak bantai dan mainkan perasaan anak org pun tak da gunanya. hensem apa aku tngk FK ni bila dia bersungguh2 nak jdikan DD ni isteri dia.

  2. Mohd Hafizfuddin Bin Derani

    November 9, 2012 at 2:45 pm

    tahniah kpd Farid dan Diana.. semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. :D

  3. bcoz i love her

    November 9, 2012 at 10:17 am

    bila ak nmpk gmbar2 diorg yg mesra lepas dh kawin..tiba2 ak terasa..indahnya islam sebab suruh penganutnya kawin baru leh mesra2 mcm ni..kalu mesra sblum kawin..ak x rsa aura tu akan sekuat aura lepas kawin..gud luck tuk mereka berdua..smoga terus bersatu dsyurga nnti..dan kepada insan bernama rauhah…ak dh lama suka kau..wpun kau x penah tahu..dan x kan jadi hak ak,tpi ak masih tetap akn mencintai kau..smoga hati kita dsatukn dsana nnti,sekalipun x ddunia ni..insyaALLAH.

  4. Pingback: Hot Trending For 2012.11.08 : Farid Kamil | Rock It MySelebriti

  5. Lina

    November 8, 2012 at 4:26 pm

    perfect couple! Semoga kekal ke anak cucu :)

Loading...