(8 GAMBAR)Ziana Zain Jelita Di Pertunjukan Fesyen 5 Stars

Hiburan

(8 GAMBAR)Ziana Zain Jelita Di Pertunjukan Fesyen 5 Stars

Ziana Zain memang sentiasa jelita di mana-mana event yang dihadirinya. Terbaru, Abang Nara kagum dengan wajah Ziana Zain yang tampak makin muda di pertunjukan fesyen 5 Stars di Muzium Tekstil Negara hari Isnin yang lepas. Makin berumur makin cantik kata orang.

ziana zain

Advertisement

Perkembangan terbaru Ziana Zain yang Abang Nara dengar ialah khabarnya dia akan bergabung dengan Lan The Typewrite untuk menerbitkan satu album duet. Ini kemungkinan besar akibat respon positif yang diterima selepas mereka bergabung tenaga membuat persembahan di ABPBH2011 baru-baru ini. Confirm meletup punya album ini nanti.

ziana zain

Lagi 6 keping gambar Ziana Zain di pertunjukan fesyen 5 Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Facebook Media Semasa.

ziana zain
ziana zain
ziana zain
ziana zainziana zainziana zain

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

72 Comments

  1. timah lenggang

    July 13, 2012 at 11:02 am

    daripada nak nasihatkan kak ziana zain bertudunglah, berhijablah baik korang semua suruh kak nita tu bertudung lagi bagus… Nenek salamiah hassan tu pun lagi dah patut bertudung… Oklah imej kak ziana zain skrang, mana ada seksi… Dia nampak elegan apa… Alah artis muda tu bertudung sebab apa, semua tak laku… Bertudung tapi perangai mengada-ngada nak buat apa… ingat bukan semua perempuan bertudung tu baik dan bukan semua perempuan yang free hair ni jahat…

    • jenab

      July 13, 2012 at 2:41 pm

      walau ape pun ko cakap wahai timah..free hair tetap haram d cc islam.fullstop

  2. ngokngek

    July 13, 2012 at 1:17 am

    aku nengok sejak akhir2 ni dah rmai artis remaja yg muda2 cam irma hasmie..yatt hamzah..diana amir..fazurina…etc…dah berhijrah & memakai hijab..tapi yg aku pelik artis2 tua & evergreen cam ziana zain, erra pajira,mek iti norhalija,mariani, kak bedah, kak limah balik rumah,rosnah mat aris…joyah..liat beno nk pakai hijab..erhmmm…doakan jela moga2 mreka jge berubah stu hr nnt..amin

  3. nyah ratu

    July 12, 2012 at 11:29 pm

    siyes wei ziana cantik mcm patung..aku pernah terserempak dgn dia kat airpot kuching..dia siap ckp aku cantik dan tinggi…hahahahahahaha

  4. wajah asli

    July 12, 2012 at 8:59 pm

    semua ciptaan Allah adalah indah..indah lg jika keaslian dikekalkan..tgk muka kak zz memeng xde serinya kak..nampak sgt xori

  5. bidadari malam

    July 12, 2012 at 8:38 pm

    cantik…tapi semoga Allah bagi hidayah kt dia utk bertudung 1ari nanti…

Loading...