July 11th, 2012

Ziana Zain memang sentiasa jelita di mana-mana event yang dihadirinya. Terbaru, Abang Nara kagum dengan wajah Ziana Zain yang tampak makin muda di pertunjukan fesyen 5 Stars di Muzium Tekstil Negara hari Isnin yang lepas. Makin berumur makin cantik kata orang.

ziana zain

Perkembangan terbaru Ziana Zain yang Abang Nara dengar ialah khabarnya dia akan bergabung dengan Lan The Typewrite untuk menerbitkan satu album duet. Ini kemungkinan besar akibat respon positif yang diterima selepas mereka bergabung tenaga membuat persembahan di ABPBH2011 baru-baru ini. Confirm meletup punya album ini nanti.

ziana zain

Lagi 6 keping gambar Ziana Zain di pertunjukan fesyen 5 Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit foto kepada Facebook Media Semasa.

ziana zain
ziana zain
ziana zain
ziana zainziana zainziana zain


72 responses to “(8 GAMBAR)Ziana Zain Jelita Di Pertunjukan Fesyen 5 Stars”

  1. timah lenggang says:

    daripada nak nasihatkan kak ziana zain bertudunglah, berhijablah baik korang semua suruh kak nita tu bertudung lagi bagus… Nenek salamiah hassan tu pun lagi dah patut bertudung… Oklah imej kak ziana zain skrang, mana ada seksi… Dia nampak elegan apa… Alah artis muda tu bertudung sebab apa, semua tak laku… Bertudung tapi perangai mengada-ngada nak buat apa… ingat bukan semua perempuan bertudung tu baik dan bukan semua perempuan yang free hair ni jahat…

  2. ngokngek says:

    aku nengok sejak akhir2 ni dah rmai artis remaja yg muda2 cam irma hasmie..yatt hamzah..diana amir..fazurina…etc…dah berhijrah & memakai hijab..tapi yg aku pelik artis2 tua & evergreen cam ziana zain, erra pajira,mek iti norhalija,mariani, kak bedah, kak limah balik rumah,rosnah mat aris…joyah..liat beno nk pakai hijab..erhmmm…doakan jela moga2 mreka jge berubah stu hr nnt..amin

  3. nyah ratu says:

    siyes wei ziana cantik mcm patung..aku pernah terserempak dgn dia kat airpot kuching..dia siap ckp aku cantik dan tinggi…hahahahahahaha

  4. wajah asli says:

    semua ciptaan Allah adalah indah..indah lg jika keaslian dikekalkan..tgk muka kak zz memeng xde serinya kak..nampak sgt xori

  5. bidadari malam says:

    cantik…tapi semoga Allah bagi hidayah kt dia utk bertudung 1ari nanti…

Loading...