Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Terbaru Abby Abadi Selepas Bertudung

Lama rasanya tidak mendengar perkembangan terbaru Abby Abadi selepas dia mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Pasti ramai peminat-peminat Abby yang merindukan kelibatnya. Selepas bertudung, rezeki Abby dilihat semakin murah apabila dilantik menjadi duta untuk sebuah syarikat tudung. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Abby.

abby abadi

Advertisement

Abby pun Abang Nara lihat semakin berseri dan tenang wajahnya. Tidak ada lagi cerita-cerita mengarut yang keluar di dada suratkhabar. Mungkin Abby sudah redha menerima dugaan yang menimpa hidupnya. Lagi 7 keping gambar terbaru Abby Abadi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 Comments

  1. Anonymous

    May 23, 2012 at 3:23 pm

    Lawak le engkorang ni bile komen pasal “ANONYMOUS” atau “ORANG YANG SAMA”.
    Haloo budak2 yang tak sekolah yang tak reti internet tu, meh sini aku explain:

    ANONYMOUS tu is the adjective form of anonymity, the state of an individual’s personal identity, or personally identifiable information, being publicly unknown.
    Unknown faham tak, kalau tak letak nama, automatic system alam maya ni tulis nama kita anonymous.

    ORANG YANG SAMA yang korang ingat orang sama tu sebenarnya orang berlainan, tapi bila tak letak email, semua avatar jadi sama.

    Pi belajar internet sebelum nak mengomen kat blog2!!!

  2. Hafizul

    May 23, 2012 at 1:10 pm

    Wahh ada kemajuan..cantik la kalau pakai tudung..huhu

  3. didi

    May 23, 2012 at 10:14 am

    alhamdulilah…
    kalau boleh jgn pakai ikut bdn sangat2..pakai biarlah menutup dada..
    semoga berkekalan ye abby

  4. aku

    May 23, 2012 at 8:15 am

    Syukur alhamdulilah…Dan siapalah kita yang boleh mengatakan wanita yang menutup aurat itu tidak cantik sedangkan Allah sendiri memuliakan mereka yang menjaga auratnya.

  5. kak Nera

    May 22, 2012 at 5:18 pm

    Cantik! Background pun cantik!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama