Written by AbangNara | May 22nd, 2012

Lama rasanya tidak mendengar perkembangan terbaru Abby Abadi selepas dia mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Pasti ramai peminat-peminat Abby yang merindukan kelibatnya. Selepas bertudung, rezeki Abby dilihat semakin murah apabila dilantik menjadi duta untuk sebuah syarikat tudung. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Abby.

abby abadi

Abby pun Abang Nara lihat semakin berseri dan tenang wajahnya. Tidak ada lagi cerita-cerita mengarut yang keluar di dada suratkhabar. Mungkin Abby sudah redha menerima dugaan yang menimpa hidupnya. Lagi 7 keping gambar terbaru Abby Abadi dengan membaca entri ini sepenuhnya.

abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi
abby abadi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (8 GAMBAR)Terbaru Abby Abadi Selepas Bertudung

  1. YUYU says:

    alhamdulillah, pic. no3 ade cket iras jue aziz lah kak abby

  2. cyg abby says:

    yupp cntik sgt2..wnita yg mnutup aurat akn lbih dpndg mulia…mgkin lps ni kak abby akn dpt some1 yg lg elok dr yg sblumnya yg mmpu bhgiekn die..sy doakn k.abby dpt jdoh dr kalangan org baek2..lupekn sgala cter2 lme yg mbuatkn akak down..kebahagiaan ttp dtg pd mereka yg tabah..

  3. cik_kipas says:

    semakin ramai artis bertudung. tahniah abby! just live ur life..

  4. tulip says:

    Alhamdullilah, hati abby dah terbuka untuk menutup aurat…pesanan saya buat abby, jadilah role model kepada anak-anak..insyallah abby mampu mendidik anak-anak abby..yang penting semangat kental dan redha, pasrah serta tawakal dan doa dalam membimbing mereka kerana anak-anak adalah harta yang tiada nilainya..semoga Abby menjadi seorang Ibu yang cemerlang dunia dah akhirat…Aminyarrabbalalamin

  5. kimie says:

    sejuk mata memandang..izinkan aku menjadi suamimu abby…

  6. kak Nera says:

    Cantik! Background pun cantik!

  7. aku says:

    Syukur alhamdulilah…Dan siapalah kita yang boleh mengatakan wanita yang menutup aurat itu tidak cantik sedangkan Allah sendiri memuliakan mereka yang menjaga auratnya.

  8. didi says:

    alhamdulilah…
    kalau boleh jgn pakai ikut bdn sangat2..pakai biarlah menutup dada..
    semoga berkekalan ye abby

  9. Hafizul says:

    Wahh ada kemajuan..cantik la kalau pakai tudung..huhu

  10. Anonymous says:

    Lawak le engkorang ni bile komen pasal “ANONYMOUS” atau “ORANG YANG SAMA”.
    Haloo budak2 yang tak sekolah yang tak reti internet tu, meh sini aku explain:

    ANONYMOUS tu is the adjective form of anonymity, the state of an individual’s personal identity, or personally identifiable information, being publicly unknown.
    Unknown faham tak, kalau tak letak nama, automatic system alam maya ni tulis nama kita anonymous.

    ORANG YANG SAMA yang korang ingat orang sama tu sebenarnya orang berlainan, tapi bila tak letak email, semua avatar jadi sama.

    Pi belajar internet sebelum nak mengomen kat blog2!!!

  11. Baby says:

    Lawak le engkorang ni bile komen pasal “ANONYMOUS” atau “ORANG YANG SAMA”.
    Haloo budak2 yang tak sekolah yang tak reti internet tu, meh sini aku explain:

    ANONYMOUS tu is the adjective form of anonymity, the state of an individual’s personal identity, or personally identifiable information, being publicly unknown.
    Unknown faham tak, kalau tak letak nama, automatic system alam maya ni tulis nama kita anonymous.

    ORANG YANG SAMA yang korang ingat orang sama tu sebenarnya orang berlainan, tapi bila tak letak email, semua avatar jadi sama.

    Pi belajar internet sebelum nak mengomen kat blog2!!!

  12. ct says:

    cantik !!

  13. peminat dari brunei says:

    I used to like abby… tapi pernah bila jumpa abby, oklah maybe dia bz shooting masa tu tapi macam tak nak layan je bila nak minta ambil gambar, gambar pun cam tak ikhlas je.. tapi semasa bergambar senyum plak, pas tu jadi serius balik. jadi now saya dah kurang suka.. maybe lah saya ni sensitif ke apa tapi at least ramah2lah sikit ye abby dengan peminat, dengan artis lain pernah juga saya ni tegur nak bergambar, ok je diorang layan.. saya jauh hati lah dengan layanan abby tu. dia memang macamtu ke? atau wrong timing ke saya tegur dia tu?

  14. mmmm says:

    kelakarrrr bc komen-komen kat atas hehehe

  15. Wonderful material and I actually loved reading it. The other opinions
    tend to be helpful.