(8 GAMBAR)Sheikh Muszaphar Sekeluarga Tunaikan Umrah

Hiburan

(8 GAMBAR)Sheikh Muszaphar Sekeluarga Tunaikan Umrah

Lama tak mendengar cerita terbaru angkasawan negara kita ini. Yang terbaru, Sheikh Muszaphar, Dr Halina dan anak mereka, Bella telah pun pergi menunaikan umrah. Seronok Abang Nara melihat gelak si cilik Bella menerusi gambar yang telah dikongsikan oleh Dr Halina di blognya, Barelysupermommy.

dr halina

Advertisement

Untuk anda yang tidak tahu, Dr Halina kini sedang mengandung anak kedua hasil perkahwinannya dengan Sheikh Muszaphar. Semoga kandungan tersebut akan membesar dengan sihat dan dipermudahkan ketika kelahiran nanti. Harap-harap dapat anak lelaki untuk melengkapkan keluarga mereka.

dr halina

Lagi 6 keping gambar Sheikh Muszaphar dan keluarga menunaikan umrah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

dr halina

dr halina
dr halina
dr halina
dr halina
dr halina

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

49 Comments

  1. Ratu minah jambu merah/ biru

    November 30, 2012 at 6:21 pm

    semoga allah lindungi keluarga ini amin….

  2. Menyampah

    November 30, 2012 at 4:07 pm

    bang nara..kan seronok d hari jumaat y mulia ni keluarkan cite cam ni..anak dia masa kecil x comei..tpi bila dh besar nmpk comeiii…harap2 nti anak y kedua lelaki n mesti ensem gila mcm dr muzaffar kan…

  3. Menyampah

    November 30, 2012 at 3:48 pm

    bang nara…kan seronok baca blog y mcm ni d hari jumaat y mulia ni..bella masa kecil x comei..tpi bila dh bsr nmpk comei skt…harap2 y kedua ni dpt anak lelaki n mesti ensem cam dr muzafar kan …

    • Anonymous

      November 30, 2012 at 5:43 pm

      sesuka ati je ckp anak org x comel..ciptaan Allah, semua sempurna

  4. syikin

    November 30, 2012 at 3:42 pm

    cilok gmbar dri blog Dr Halina la nie..

    • Mek Cempaka

      November 30, 2012 at 3:53 pm

      bgos la jugak dia cilok dr sana..xpasal2 dia da promote blog dr. halina…rmai la yg blokwalking kt blog dr.halina nti…

    • wonderella

      November 30, 2012 at 8:40 pm

      Blog dr.halina best.cra dia tulis mcm tgh bckap bcerita dgn kita..terasa kelakar nye plus byk info bguna utk ibu2 dia share

    • mak jah

      November 30, 2012 at 3:53 pm

      kan abg nara dah kata amik dr blog dr halina.

    • shiha

      November 30, 2012 at 4:12 pm

      hekelleh..kan dia dah gtaw dia ambik dari blog Dr. Halina..baca dulu sebelum nk judge org ye :p

  5. Zida

    November 30, 2012 at 3:37 pm

    Comelnya Bella! :D

    • nazrul natasha baiduri

      November 30, 2012 at 3:49 pm

      bila la dpt ke sna.. nk bhijrah ke arah berhijab giteww!

    • jiha

      November 30, 2012 at 4:10 pm

      xpergi sana pun boleh kalau nak berhijab..sebab kita umat islam ni wajib tutup aurat :)

    • Anonymous

      November 30, 2012 at 4:53 pm

      suke gambar bella bediri atas unta tu.. so adorable.. budak ni nmpak cerdik. untuk badan dilahirkan dalam family yg hampir sempurna…

    • pizza

      November 30, 2012 at 4:35 pm

      Berhijab dulu, itu wajib. Disamping tu, jgn berhenti berharap utk jadi tetamu ALLAH disana.

      *juga sdg bercakap dgn diri sendiri*

      Ya ALLAH, sudilah kiranya KAU menerimaku sebagai tetamuMU di tanah yang KAU taburkan sejuta rahmatMU sblm aku menutup mata.

    • Anonymous

      November 30, 2012 at 3:49 pm

      comel kan? nampak cerdik budak ni

    • Aku

      November 30, 2012 at 4:09 pm

      tapi awak x comei…

    • Aku

      November 30, 2012 at 4:10 pm

      zida..awak x comei la..

    • zifi

      November 30, 2012 at 4:11 pm

      haaaa, sape yg sibuk sangat dulu dok kata sheikh muszaphar ni gay?? see, dah nak masuk anak yg kedua dah. org melayu oh org melayu.

    • haha

      November 30, 2012 at 5:18 pm

      comelnye anak anak diorang..
      suka sangat, mmg nmpk bijak..

      **nara tak mau buat entri pasal 3 trofi ft trjual rm80,000 untuk bantu palestin tu ke?
      sebab ramai gak mulut2 yang mengata ft macam2 yg kata trofi dia tu takde nilai la, kenapa tak derma gunba duit sendiri la..

Loading...