Written by AbangNara | August 7th, 2014

Lama tak lihat Yuna memakai tudung selain daripada turban seperti lilitan Erikah Badu sehingga Abang Nara terlupa kecomelan Yuna yang sebenar. Nasib baik Hari Raya baru-baru ini Yuna tampil dengan memakai tudung ketika di awal kemunculannya. Terubat rindu di hati Abang Nara. Serius comel sangat-sangat. Memang boleh tangkap cintan dibuatnya.

yuna hari raya

Nampak macam gadis kampung yang amat ayu kan? Walaupun sibuk meluaskan sayapnya di Amerika Syarikat, Syawal harus tetap disambut di Malaysia. Tak meriahlah kalau sambut di luar negara. Pagi Aidilfitri mesti nak bersalam-salaman dengan mak ayah kan? Kalau raya sengsorang kat ‘oversea’ memang boleh mengalir air mata dibuatnya. Syahdu beb!!!

yuna hari raya

Lagi beberapa gambar Yunalis Zarai di Aidilfitri dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kepada Yuna, selamat hari raya Abang Nara ucapkan. Teruskan kecomelan anda.

yuna hari raya

yuna hari raya

yuna hari raya

yuna hari raya
yuna hari raya

yuna hari raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (8 GAMBAR)Serius Comel, Yunalis Zarai Di Hari Raya

  1. nbk says:

    kan molek..dari style negro ntah pape tu

    0

    0
    • Dubo says:

      Comel ke..apa ke….yg terbukti lagu Yuna…tak sedap.
      Next?

      0

      0
      • Jemah Jemahan says:

        Comel lagi Najwa Latip……ye dok?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Lol! Lagu Yuna sedap k?? Suara pun unique. Lain drpd music yang biasa-biasa anak Melayu kita bawak. Apa daaa…

        0

        0
        • Humann says:

          Yeaz! tapi ramai yang sokong Najwa Latif n Ainan Tasneem semua tu.Memang lah diorang best but ramai yang sokong pun sebab diorang bertudung dengan cara yang betul semua. >,< kan kan kan . Aku suka je dgn diorang tapi aku nak tengok yang berlainan sikit macam Yuna, pray her to be a better muslim lah bukan kita kutuk or hina dia. Semua orang ada taste music yang berlainan so kalau tak suka dan rasa comment korang tu bunyi negatif sangat jangan comment . OKayyyyy,sebab korang boleh menaikkan rasa marah orang lain yang ber'taste' musik yang begitu!

          0

          0
    • Olga says:

      tudung tu macam nk balut buah cempedak masak je.

      0

      0
    • Baby AA says:

      X stim langsung tengok Yuna…no sex appeal…katanya.

      0

      0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      yuna ni dh macm mak cik sipot n dh macm mak nenek aje !

      0

      0
  2. gapiah says:

    yey!dato mat, ex boss yang baik hati dan cool

    0

    0
  3. ada ak kesah says:

    comel..tapi saya ada 1 pertanyaan # lofa mmg dah pakai tudung k?sebab dalam nona raya dengan meletop raya lofa x pakai tudung,saya confius..sapa2 tau tolong bagi jawapan!!

    0

    0
    • xxx says:

      dia memang dah pakai tudung dah :D rancangan nona raya dengan meletop raya kan rakaman je tu, dah lama tu buat before dia pakai tudung. jangan konpius2 keyhhh. lopa memang dah pakai tudung. cuma program tu dirakam sebelum dia start pakai tudung

      0

      0
    • miss ynwa says:

      itu rakaman yg….

      0

      0
    • noname says:

      tu kan rakaman sebelum dia bertudung…. nona bknnye live…

      0

      0
  4. Melati says:

    Comel pejadah nya Gigi cap kapak tu ko kata comel…????

    0

    0
  5. ada ak kesah says:

    oiii melati..gg kapak d pown d ttp popular dari ko..ko jeles k sebab ko x da gg kapak n x popular mcm 2..kesian

    0

    0
  6. Orang Melayu says:

    Macam ni kan cantik. Terserlah keayuan gadis Melayu

    Sya suke, saya suke

    0

    0
  7. sue says:

    ni lah dnamakan pempuan melayu… sopan bila bpakaian dan mnutup aurat…
    tak pyah lah nak ikt sngat trend ongputih tu.. pakaian ketat,tudung mcm sarang tebuan..
    klu yuna pkai mcm ni kan nmpak lagi keayuan.. sedap mata mmandang…
    terserlah kcomelan dan kcantikan pempuan melayu… tak gtu abg nara…he3

    0

    0
  8. woiitt says:

    serius cantiikk..tak usahlah pakai turban dan dress ketat tu lagi

    0

    0
  9. Anonymous says:

    sy suka pic y pertama…aku tengok yuna ni makin lama makin sekeping la…berisi la sikit yuna…

    0

    0
  10. SAJI says:

    comel ke? aku geli betul ayat nara nihh..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    mana bopren omputih dia aritu? dah putus ke?

    0

    0
  12. lady says:

    maaf ckp..xda la comel pn yuna zarai ne..cntik mmg jauh ler..besa2 je…ok baiii!!!

    0

    0
  13. aku says:

    pakai la macam mana atau apa pon..
    dia tetap huduh. it’s fact!

    0

    0
  14. ain suzana says:

    comel tu mungkin, serius comel tu tak lah kot. average. apapun Alhamdulillah dikurniakan tubuh badan yg sempurna.

    0

    0
  15. shukur atas apa saja yg dikurniakan oleh tuhan kepada kita…tuhan amat mengetahui segalanya…oleh itu jangan dengki mendengki,hina menghina,khianat mengkhianati,hasut menghasut sesama insan….mati itu pasti..hidup inshaAllah…

    0

    0
  16. trace says:

    tuh rumah Yuna? papan dinding dah nak terjatuh tuh kenapa tak betulkan..?
    kata melebarkan sayap ke tempat omputeh… takkan takder income betulkan rumah tuh Yunaaaaaaaaa oiii… and by the way… mana bf omputeh??? tak sudi nak datang beraya ker?

    0

    0
  17. Zahirah# says:

    Bukan apa,Memanglah ramai yang tak suka cara dia bertudung.Tetapi sebagai saudara islam kita doakan sahajalah dia bertudung seperti dulu.Bukan kita menghina/kutuk dia.

    0

    0