Written by AbangNara | March 24th, 2012

Irma Hasmie telah pun selamat bertunang petang tadi di rumahnya yang bertempat di Sungai Buloh. Irma yang mengenakan baju rekaan Hatta Dolmat tampat cantik dan sangat manis di hari pertunangannya. Warna biru ternyata menyerlahkan lagi kecantikan wanita ini.

gambar pertunangan irma hasmie

Cantik kan? Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Irma Hasmie yang telah selamat bertunang. Nama penuh lelaki yang berjaya mencuri hati Irma ialah Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan. Mereka berdua bertemu di kota Mekah. Dengar khabarnya Irma dan tunang akan bernikah pada 1 Julai ini.

Lagi 7 keping gambar sekitar majlis pertunangan Irma Hasmie dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pertunangan irma hasmie gambar pertunangan irma hasmie
gambar pertunangan irma hasmie
gambar pertunangan irma hasmie
gambar pertunangan irma hasmie
gambar pertunangan irma hasmie
gambar pertunangan irma hasmie

(lelaki di atas bukan tunang Irma Hasmie)

136 responses to (8 GAMBAR)Sekitar Majlis Pertunangan Irma Hasmie

  1. ana says:

    cantik sangat:)

  2. jus says:

    allah tarik perkara yang manusia rasakan baik lalu allah s.w.t ganti dengan sesuatu yang jauh lebih baik dari manusia rasakan….

  3. papejelawoi says:

    xphm2 si bowl any*******s tu…kn da mention design by hatta dolmat…adeshhhh..lg mau tnyaaa…

  4. Yva says:

    Hatta Dolmat yg reka bju irma.bce kat tweet ptg td b4 Nara update entry..Lgpn kat ats 2 jelas2 Nara 2lis Hatta Dolmat yg reka bju..

  5. Botak says:

    Tetapjugak nak letak title dato’

  6. pasar senduk says:

    brp meter guna kain????

  7. student bandung says:

    she pretty……such a lucky guy..

  8. ditto says:

    dalam rotikaya ckp pereka baju hatta dolmat.. ttba confirm muka ezuwan ismail lak kt sini.. apa lah rotikaya ni.. dh lah salah statement sampai kena open apologized ke sapo tu… mila amelia?
    ni dh pulak… hatta..hatta.. hatta arakian la ..

  9. […] : BEAUTIFULNARA Tweet GD Star Ratingloading…GD Star Ratingloading… Filed Under: Hiburan Tagged With: gambar […]

  10. putihkaseh says:

    memang lawa tapi x sesuailah pakai masa tunang, kan cantik klau baju kurung n bertudung, mesti masa bakal mentua sarung cincin kata cantik cam gadis melayu .. or mungkin irma nak tema gadis arab coz jumpa kat mekah kot …. anyway tahniah irma,

  11. Aimi says:

    1. Tetap cukur kening
    2. Tetap baju meleret.. Patutnya kalau ikut betul2 tak boleh kan..

    *nobody’s perfect*

    • gadis_buntu says:

      entah entah dia tak cukur kening pun. boleh je make-up kan nak kasik alis tu nampak rata.

      apa salahnya baju meleret asalkan tak seret najis kalau nak di bawa solat

    • judge says:

      we are not asked to judge.
      beramal dengan ilmu dan sikap rendah diri.

    • Anonymous says:

      haaa sorg lagi ustazah bn tunjuk pandai!!

    • org biasa says:

      meleret pun komplen..singkat pun komplen..pyh ustazah tak bertauliah rmai sgt…smua tak kena..dia aje yg betul….

    • Anonymous says:

      wei kening dye tu mungkin di cukur mse dia zaman nakal2 la… sekarang dia dh berubah jd baik la… yg lepas biar je lah lepas.. yg psti dia da bertaubt n berubah… ko apa ade? pndai komplein je…

      • 5 hari berturut2 ngadap beautifulnara artis xder job la tu says:

        kalau nak menipu pun agak2 la anonimal, lagi baik ko cakap itu kening dia yg original. hua hua

  12. syaf says:

    terima kasih doakan kebahagiaan saya dan irma..semgo kalian pun bahgia juga hendaknya…Insyaallah…

  13. miyiko says:

    wahhh…congrate,,,lelaki tu ade iras abg nara la..sape setuju…buat muke…haha

  14. kakak says:

    Bertunang dengan anak peguam Dato Radzuan Ibrahim. Alhamdulillah.

  15. christina says:

    wahh , congratz irma . . U look so beautiful dear . . X sbr nk tgk msa irma nikah nt . . Msti lg cantik . . Smoga berkekalan ke akhir hayat . .

  16. tak de name says:

    serupa. senyum pun sama je. panjang jodoh nie

  17. say says:

    GAMBAQ PEREKA PESHEN LAH YG SEBELAH IRMA TUH..
    TUNANG DIA 5 KALI ENSEM.. MUKA MIX.

  18. leeya says:

    lawa…tudung stil lagi tutup dada..sejuk mata mandang… :) teruskanlah istiqamah dalam menncari redha Allah irma…

  19. miera says:

    semoga brkekalan dan cepat2 ke peringkat seterusnya k! :)

  20. […] orang pon. Apapun kalau tak cukup puas layan Gambar Pertunangan Irma Hasmie anda bolehlah ke laman BeautifulNara.com. Ada banyak lagi gambar Irma Hasmie kat sana. Share Artikel Ini Di FB window.fbAsyncInit = […]

  21. Ida says:

    Eh,same la hari pertunangan sy dgn kak irma,wktu pn sme.cm brjnji je kn kn..

  22. WOWOW..WARDINA BERGAMBAR SEKALI..:D

  23. momo says:

    aku suka Irma ..Tapi Wardina aku kureng. okbai

  24. zuzu says:

    BUSANA MUSLIMAH…. tlong jgn ckp busana muslimah k…ngn bju ikot bntuk tubuh…huh..nilah org kate umat akhir zaman..berpakaian tp telanjang…dislike

  25. sayang irma says:

    irma ni manja la..nyum2

  26. WOW..BEST NYER PAKAI GAUN LABUH BERJUNTAI

  27. aku ada la aku says:

    Anonymous.. kita tunggu tengok depa ni sanding tak? kalu sanding.. hem.. ustazah duniawi la.. tapi kita tengok dulu.. mana tau dia tak buat benda haram tuh.. tapi kalu sebut pasal baju masa tunang.. bukan pakaian muslimah.. tu confirm..