Irma Hasmie telah pun selamat bertunang petang tadi di rumahnya yang bertempat di Sungai Buloh. Irma yang mengenakan baju rekaan Hatta Dolmat tampat cantik dan sangat manis di hari pertunangannya. Warna biru ternyata menyerlahkan lagi kecantikan wanita ini.
Cantik kan? Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Irma Hasmie yang telah selamat bertunang. Nama penuh lelaki yang berjaya mencuri hati Irma ialah Reza Syah Ameer Dato’ Radzuan. Mereka berdua bertemu di kota Mekah. Dengar khabarnya Irma dan tunang akan bernikah pada 1 Julai ini.
Lagi 7 keping gambar sekitar majlis pertunangan Irma Hasmie dengan membaca entri ini sepenuhnya.
(lelaki di atas bukan tunang Irma Hasmie)
aku ada la aku
June 29, 2012 at 4:24 pm
Anonymous.. kita tunggu tengok depa ni sanding tak? kalu sanding.. hem.. ustazah duniawi la.. tapi kita tengok dulu.. mana tau dia tak buat benda haram tuh.. tapi kalu sebut pasal baju masa tunang.. bukan pakaian muslimah.. tu confirm..
RAHSIA MENJANA PENDAPATAN DENGAN CUPCAKES
March 27, 2012 at 8:44 pm
WOW..BEST NYER PAKAI GAUN LABUH BERJUNTAI