Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Rita Rudaini Di Malam Anugerah Skrin 2012

Salah seorang selebriti yang mencuri tumpuan sepanjang Anugerah Skrin 2012 ialah Rita Rudaini. Gandingannya bersama Adi Putra ternyata membuatkan penonton menjerit keterujaan. Memang mereka berdua ada aura yang tersendiri.
rita rudaini ask2012
Kehadiran Adi Putra dan Rita Rudaini ternyata menyelamatkan malam Anugerah Skrin 2012 yang hambar dengan dialog yang terlalu meleret. Ini bukan pendapat Abang Nara seorang tetapi ribuan penonton yang meluahkan isi hati mereka menerusi Facebook dan Twitter.
rita rudaini ask2012
Sememangnya konsep yang ingin dibawa untuk ASK2012 amat menarik tetapi mungkin pihak penganjur boleh memberikan tumpuan kepada kelancaran majlis. Kadang-kadang Abang Nara terasa macam menonton teater pulak. Lagi 6 keping gambar Rita Rudaini di ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012

Kredit foto Facebook Anugerah Skrin dan Twitter GUA Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

148 Comments

  1. oldmanstyle

    November 13, 2012 at 6:29 pm

    Lawa Rita..nnt Aidil dh lepaskn ko, aku cari ko plak..aku pn ketua pemuda jgk mcm sumali..hahaha

  2. aku tertipu

    November 13, 2012 at 3:05 pm

    Tengok budak sekolah buat pementasan lagi best..dahla tggu dpan tv awal sbb promo ASK kemain ada Nilofa..gaya princess dan prince berdansa, tgkap gmbar kat tangga..rupanya indah kabar dr rupa..

  3. Anonymous

    November 13, 2012 at 8:54 am

    Nasi lemak neelofa 3 ringgit, rita rudaini 2 ringgit setengah tapi ada sambal lebih?

    • oldmanstyle

      November 13, 2012 at 6:30 pm

      Sambal lebih la bro..tgk la dh berapa ramai duk gentel sambai..hahaha

  4. body rita sedap

    November 13, 2012 at 12:29 am

    body rita mmg mantap..mampat..padat..ketat..boolat..kalo dpt…

  5. Aunty Wife Uncle

    November 12, 2012 at 11:25 pm

    Nama pun Anugerah Skrin, mmg sesuai sgt dgn tema dan konsep pementasan teater. Cuma bg artis2 yg mgambil bhgian dipentas haruslah memberi komitmen yg tggi. Mghayati watak dgn baik dan mghafal skrip dgn betul. Jgn hnya mgharap pd rupa paras semata dan ter over confident.. Sbb bkn kita sorg je yg cntek.. rmai lg yg cntek2 tp pakej dgn bakat.
    Keayuan Rita mmg jgn disangkal, apatah lg bakatnya yg menyerlah. Watak baik, jahat, muda atau tua, smua mnjadi.. All the to U..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top