November 9th, 2012

Salah seorang selebriti yang mencuri tumpuan sepanjang Anugerah Skrin 2012 ialah Rita Rudaini. Gandingannya bersama Adi Putra ternyata membuatkan penonton menjerit keterujaan. Memang mereka berdua ada aura yang tersendiri.
rita rudaini ask2012
Kehadiran Adi Putra dan Rita Rudaini ternyata menyelamatkan malam Anugerah Skrin 2012 yang hambar dengan dialog yang terlalu meleret. Ini bukan pendapat Abang Nara seorang tetapi ribuan penonton yang meluahkan isi hati mereka menerusi Facebook dan Twitter.
rita rudaini ask2012
Sememangnya konsep yang ingin dibawa untuk ASK2012 amat menarik tetapi mungkin pihak penganjur boleh memberikan tumpuan kepada kelancaran majlis. Kadang-kadang Abang Nara terasa macam menonton teater pulak. Lagi 6 keping gambar Rita Rudaini di ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012

Kredit foto Facebook Anugerah Skrin dan Twitter GUA Malaysia.

148 responses to “(8 GAMBAR)Rita Rudaini Di Malam Anugerah Skrin 2012”

  1. putumayam cicah kari says:

    RR ni mmg lawa..Cuma masa dia brlakon cerita Ameera dgn Syamsul..gayanya asik nak mnja2 gitu..Pelakon kena selalu mngikut watak dan kehendak skrip sje ke..takkan boleh nak tepis2 sikit.

  2. gadis sunti says:

    saya suka rita n ady nie…sweet jer…piere pun sy suka…siapa prasan awal ckp dkt dato’ rahim razali ” bukan saja rabun,tapi pekak” lebih kurang mcm tula…pastu dato’ bnyk diam jerr…siapa prasan…saya rasa bahasa pengacara ni perlu diambil kira…tidak menghormati org lebih tua…(kalau tak silap sy dgr mcm tula..) apa2 pun lawak,romantis yg di bawa oleh rita n ady mg best…suka..klu pasni rita pkai tudung ramai la lelaki nak kahwin dgn dia…cantikk…n good mummy..

  3. yati says:

    hahahhaa sian lofa kena hentam, tp mmg pon, kehadiran dia tu cm xde apa2
    kalu dia xde pon xper :-p…hambar la dia jd pengacara, tahun depan kasi org lain la hehehehe

    rita best, mmg penyelamat mlm tu….kiranya gandingan adi & rita mmg best, tp jgn lupe pelakon2 yg lain, aku suka khairiah jd mak andeh hahahaa best gk

    kiranya kalu xde teater itu…mmg hambar sungguh…

    tp kalu korang perasaan la ms tayangan belakang tabir ASK2012, mmg cm kabut + tegang skit huhuhu