Written by AbangNara | November 9th, 2012

Salah seorang selebriti yang mencuri tumpuan sepanjang Anugerah Skrin 2012 ialah Rita Rudaini. Gandingannya bersama Adi Putra ternyata membuatkan penonton menjerit keterujaan. Memang mereka berdua ada aura yang tersendiri.
rita rudaini ask2012
Kehadiran Adi Putra dan Rita Rudaini ternyata menyelamatkan malam Anugerah Skrin 2012 yang hambar dengan dialog yang terlalu meleret. Ini bukan pendapat Abang Nara seorang tetapi ribuan penonton yang meluahkan isi hati mereka menerusi Facebook dan Twitter.
rita rudaini ask2012
Sememangnya konsep yang ingin dibawa untuk ASK2012 amat menarik tetapi mungkin pihak penganjur boleh memberikan tumpuan kepada kelancaran majlis. Kadang-kadang Abang Nara terasa macam menonton teater pulak. Lagi 6 keping gambar Rita Rudaini di ASK2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012
rita rudaini ask2012

Kredit foto Facebook Anugerah Skrin dan Twitter GUA Malaysia.

148 responses to (8 GAMBAR)Rita Rudaini Di Malam Anugerah Skrin 2012

  1. stepstep says:

    best tgk rita dan adi putra belakon. kaku sgt nealofa kan. ntah ape-2. xbeshla nealofa tu. and lg best tgk time scha sma nabila ckp ‘ nealofa , i’m watching you’ hahaha.

  2. puteri anastasia yg cantik meletop says:

    mlm ni rita blakon Anak Lorong kn?? xkn ku lepaskn pluang nih.. haha

  3. safe says:

    Rita n Adi cun. suka tengok. Awal ok la.. Lofa comel tapi memang kaku la. kena terima kenyataan. Cermin ajaib good. Nenek kebayan pun good. Sapa nenek tu?

  4. tina says:

    zizan gak yg best!!!! hahahaha

  5. Kiasfansuri says:

    Hanya suami dayus membiarkan isteri mereka berkelakuan demikian

  6. aku says:

    nasib baek aku xg tengok. duk terperap dlm blik layan tenet lg syok lol
    aku sangat2 sukakan rita.her courage for her kids,her acting,her talent, her personality and her youthfulness
    tp aku tgok muke die cam dah lain skit,mcm disuntik(not as bad as botox but definitely something).akuje ke yg perasan? kalu btol aku je, alhamdulillah…aku harap2 die xterjebak mcm artis2 kertu yg lain.die dh sgt cantik,please don’t change them

  7. Anonymous says:

    fitnah, dengki..tu je la point si kipas payah mati neelofa nak back up neelofa.

    *’kagum’

  8. nak komen jgk says:

    rita belakon ank lorong x best…dia tu kalu blakon jd jahat tak penah jdik..muka baik n memek muka xjd..eleh menang anugerah wei..

  9. Liya says:

    kalau digandingkan rita dan ady dalam satu filem, pasti filem akan meletop letop

  10. nurulis86 says:

    bosan giler…lg2 neelofa

  11. Aunty Wife Uncle says:

    Nama pun Anugerah Skrin, mmg sesuai sgt dgn tema dan konsep pementasan teater. Cuma bg artis2 yg mgambil bhgian dipentas haruslah memberi komitmen yg tggi. Mghayati watak dgn baik dan mghafal skrip dgn betul. Jgn hnya mgharap pd rupa paras semata dan ter over confident.. Sbb bkn kita sorg je yg cntek.. rmai lg yg cntek2 tp pakej dgn bakat.
    Keayuan Rita mmg jgn disangkal, apatah lg bakatnya yg menyerlah. Watak baik, jahat, muda atau tua, smua mnjadi.. All the to U..

  12. body rita sedap says:

    body rita mmg mantap..mampat..padat..ketat..boolat..kalo dpt…

  13. Anonymous says:

    Nasi lemak neelofa 3 ringgit, rita rudaini 2 ringgit setengah tapi ada sambal lebih?

  14. aku tertipu says:

    Tengok budak sekolah buat pementasan lagi best..dahla tggu dpan tv awal sbb promo ASK kemain ada Nilofa..gaya princess dan prince berdansa, tgkap gmbar kat tangga..rupanya indah kabar dr rupa..

  15. oldmanstyle says:

    Lawa Rita..nnt Aidil dh lepaskn ko, aku cari ko plak..aku pn ketua pemuda jgk mcm sumali..hahaha

  16. yati says:

    hahahhaa sian lofa kena hentam, tp mmg pon, kehadiran dia tu cm xde apa2
    kalu dia xde pon xper :-p…hambar la dia jd pengacara, tahun depan kasi org lain la hehehehe

    rita best, mmg penyelamat mlm tu….kiranya gandingan adi & rita mmg best, tp jgn lupe pelakon2 yg lain, aku suka khairiah jd mak andeh hahahaa best gk

    kiranya kalu xde teater itu…mmg hambar sungguh…

    tp kalu korang perasaan la ms tayangan belakang tabir ASK2012, mmg cm kabut + tegang skit huhuhu

  17. gadis sunti says:

    saya suka rita n ady nie…sweet jer…piere pun sy suka…siapa prasan awal ckp dkt dato’ rahim razali ” bukan saja rabun,tapi pekak” lebih kurang mcm tula…pastu dato’ bnyk diam jerr…siapa prasan…saya rasa bahasa pengacara ni perlu diambil kira…tidak menghormati org lebih tua…(kalau tak silap sy dgr mcm tula..) apa2 pun lawak,romantis yg di bawa oleh rita n ady mg best…suka..klu pasni rita pkai tudung ramai la lelaki nak kahwin dgn dia…cantikk…n good mummy..

  18. putumayam cicah kari says:

    RR ni mmg lawa..Cuma masa dia brlakon cerita Ameera dgn Syamsul..gayanya asik nak mnja2 gitu..Pelakon kena selalu mngikut watak dan kehendak skrip sje ke..takkan boleh nak tepis2 sikit.