Written by AbangNara | January 2nd, 2014

Jelesnya Abang Nara melihat gambar-gambar Nur Fazura menyambut tahun baru 2014 di Las Vegas. Untuk makluman, Fazura sudah berada di Amerika Syarikat sejak 24 Disember yang lalu. Seronok sungguh melihat keriangan di wajah Fazura bersama “crown Happy New Year” di kepalanya. Comel sangat-sangat.

fazura sambut tahun baru 2014

Fazura tidak berseorangan menyambut tahun baru di Las Vegas sebaliknya ditemani oleh 2 orang rakan berkulit putih. Melalui caption yang ditulis di akaun Instagramnya, hubungan mereka bertiga diklasifikasikan sebagai “bestfriend”.

We’re the 3 best friends that anybody could have..???? Love u both so much!???? @jeffn31l @randyseidman #TheGoodGuys #Celebrations #Friends #GreatTimes #FazbulousInLasVegas

fazura sambut tahun baru 2014

Abang Nara yakin sambutan tahun baru di Las Vegas lebih meriah berbanding di Kuala Lumpur. Apa pun, semoga tahun 2014 akan membawa seribu sinar buat Fazura. Mungkin sudah mula boleh fikirkan mengenai mendirikan rumahtangga. Abang Nara pasti banyak peminat Fazura yang tak sabar mahu melihatnya di atas pelamin. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tata Nano berenjin diesel bakal diperkenal bulan hadapan

fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014
fazura sambut tahun baru 2014

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas

  1. fakezura says:

    bekas GRO macam gini lah selamanya. dah makeover muka hidung semua fake.

    • faker says:

      AKU PUN PERASAN DULU MUKA DIE MULA MELAYU LEPER JE, KULIT COKLAT MELAYU KAMPUNG, HIDUNG KEMEK JE .. TUP2 SEKARANG NI KEMAIN LG, DH MACAM MAT SALLEH DH MUKA.. INI BETOL2 FAKEZURA!!!

      • amoi cantek says:

        hisy… tapi hakikatnya dia tetap cantik dari dulu lg.. takyah la busuk ati sangat.. mghina mcm tu skali.. Fazura tak de utang pa pe pon kat kau kn.. ;-)

        • minah jambu merah biru says:

          yg komen busok hati ni mesti kaom puak haniz suraya…babtu banyak pengomen kt sini semua Nye komen jahat n mengutok n menghina fazura…

      • bbbbbbbbb says:

        muka dia leper ke lonjong ke, yg kamu hina adalah Allah sebagai pencipta kita semua dilangit dan dibumi..kamu sendiri ciptaan Dia..apa kuasa kamu nak menghina benda lain yg diciptaNya? kamu perasan kamu Tuhan ke? istighfar ye..

    • minah jambu merah biru says:

      helo ! kalau dia fake skali pon kau peduli happe ! kau pon nk fake jugak ?????? cakap macm kiwak pundek …..asek cakap pasal fazura fake fake fake apesal ? ape yg korang tk puas hati sangat ni ! pasal dia jambu sweet looking good tu pasal korang semua tk puas hatiiiii n nk hentam diaaaa aje….muka dia fake yg korang susahkn tu apesal ??? kalau puki dia skali fake pon korang ape peduli ! badan dia ! diri ! dia biar la dia nk fake rabak cmana pon ! komen macm kerbau kena sondol huh !! helo fazura ! u sabar ye banyak yg jeles u jambu tinggi sweet …lov u fazuraaaaa..

  2. Norfa says:

    Yeahhhhh …. Panjang mulut omputih tu…
    Eh pendek nya skirt Fazura.
    Besar nya size om putih tu .
    Tinggi pulak tu..
    Awww

  3. Z says:

    Is barang baik is barang baik~ xD cari barang baik dkt luar negera la.

  4. devil wears prada says:

    citer gol & gincu… tu yg mngikat minat aku kat Fazura ni..

    Tuhan tolong bagi hidayah kpd Fazura & artis2 lain yg masih mempamerkan aurat mereka.. campakkanlah rasa malu itu ke muka mereka & kepada sesiapa sahaja di luar sana yg masih lena diulit dunia yg penuh kepalsuan ni.

    *maaf, tp ini mmg komen ikhlas*

  5. Miss Z says:

    peha dia berkerak atau pencahayaan yg buat peha dia cm berkerak

  6. saya says:

    Fazura nie lawa dia subgguh gojes saya suka tgk muka dia… luv u fazura… cuma saya tgk fazura cite pisau cukur tu jer lain tk tk hehehe….

  7. somebody says:

    saya ingat dia tidak lagi mahu berpakaian sexy…

  8. mummy che ta says:

    Amboi cheQ…macam mak hayam ja…dgn 2 gay boy dkt vegas…Choi

  9. anon says:

    Majority of women atas dunia ni, tak kira lah di mana2 pun mmg busuk hati. Pantang tengok perempuan cantek, mesti nak mengutuk. Aku baca Daily Mail pun british women duk mengutuk2 yg cantek mcm Cheryl Cole, Tulisa, Helen Flanagan…etc. Tapi kalau yg terang2an tak cantek dia org, puji, mcm si Jennifer Aniston, Nicole Scherzinger…etc Samalah jgk kat sini, kalau yg cantek puteh gebu mesti ada yg dengki. Tak paham aku dgn org islam yg mcm ni. Jadilah org baik2. Dah tuhan jadikan dia org cantek & kamu tak cantek, nak wat camne. Kenapa kene marah pd org cantek, gihlah marah tuhan, kenapa jadikan kamu org tak cantek. Selalunya org tak cantek ni, bukan luar je tak cantek dalam pun tak cantek…

    • WartawanNo1 says:

      Takda maknanya nak dengki! Bukannya cantik mcm grace kelly pun minah fake ni! Lainla penah menang miss world ke hape! Aku jumpa in person kulit pun berkerak oi! Serius muka biasa saja, harap mekap,hidung bg mancung! Umat manusia meluat sebab perangai bimbo hipokrit perasan bagus dia ni! Kalau tak bimbo, tak bitchy takde org nak benci! Hanya org dlm industri je tau perangai minah sewel ni! Dhla pernah buat video seks, satu malaysia tau la kau tu porno!

      • Mak makeup says:

        Betul ke ?
        Dia buat porno ?
        Tak baik la kau tuduh dia, lagipun takkan la org Muslim berani buat cam tu…
        Tapi gaji org buat porno ni berjuta tau..
        Tak mcm nyah nyah merata KL tu.

    • nikhirim says:

      betul, aku sokong, macam ex skandal adi putra, orang ngutuk dia, ah korang pun tengah cakap apa saja yang boleh sedapkan hati korang dengan kata dorang hidung kembang la, kulit hitam coklat la, kulit berkerak la atau bitch sebagainya, hakikatnya, diorang memang cantik okay? korang memang dengki. ketik dislike komen aku ni berjemaah meh

  10. Linzy Longkang says:

    best nyer Fazurek gi Vegas, dress pun class, tak jumpa Kak Nita ker? Kalo tau bole join NYE party kat Venetian ekk?

  11. nonamanes says:

    Dia still dgn TMJ ke?

    • Hidung buatan says:

      TMJ dah lama buang dia ni dalam tong sampah. Siap bagi penampar sebijik sbg tanda perpisahan, katanya. Sesuai sgtlah ngan perangai jalang dia ni

  12. ffyu says:

    dah dye rambot sah sah x solat.. bangga la sgt buka aurat.. yg terbuka aurat lg mundur.. artis mesia klo g oversea bgga sgt..

  13. what the? says:

    dia memang cantik tapi sayang tak kemana .. dulu pun suka juga dia, sebab memang cantik dan fashionable, kemudian, gaduh dengan neelofa .. hmmm, no no no .. lofa nampak sangat brain than her ..

  14. MAXMORA says:

    eei..orang putih duk ikut je .kang kot dia orang nak try orang muslim pulak…nak rase..kan boleh caye kafir2 ni..

  15. yayaya says:

    biarlah wei si MissF ni,aku minat juga kat dia sebenarnya,maybe dia jenis cepat sentap…Baik Liyana Jasmay pula,fans komen apa-pun x kesah,lofa pun sama org komen hazabb wei…

    Biarlah,maafkan kami faz kalau kami di blok kerana mulut kami.sekian

  16. Anonymous says:

    Nadiya Nisaa jauh lbh cantik lbh jelita drp Fazura……..

  17. Lola says:

    Aah.. Dia nk mcm gundik.. Time lelaki nak, dorg pggil la dia dtg.. Xcaya? Ramai dh yg nampak.. Heeehee

  18. ana says:

    fazura nie org pekan sama mcm aku. dia nie dr zaman sekolah mmg perangai hodoh. dia nie stok2 bohsia ms zaman2 sekolah dulu. ingatkan semakin tua semakin matang. tapi rupa2nya sama jer. dr zaman sekolah ke zaman tua still bajet2 mcm tu gak perangainya.

  19. […] (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas (98) […]

  20. […] (8 GAMBAR)Nur Fazura Sambut Tahun Baru 2014 Di Las Vegas (99) […]