June 19th, 2012

Di bawah terik matahari, hot mom Maria Farida menyerlah dengan baju merah membaranya ketika Super GT di Sepang International Circuit baru-baru ini. Pasti ramai gadis-gadis litar yang cemburu dengan keanggunan Maria Farida yang pastinya mencuri tumpuan ketika itu. Ke”vogue”an Maria Farida memang sangat jelas terserlah.

maria farida

Lagi 7 keping gambar Maria Farida di Super GT dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada RotiKaya.

maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida


113 responses to “(8 GAMBAR)Maria Farida Merah Membara Di Super GT”

  1. Neelofa kelate says:

    Aq penh nmpk MF ni kt BB…….sumph aq ckp MF ni cntek gilerrrr….kulit die putih sgt..makeup die nipis je…kalah CHE TA…..CHE TA tu makeup satu tan lori je lebeh….

  2. didigaga says:

    kot ye pun tak yah la nak komen macamlah orang tu tak boleh nak insaf..
    bila kena kat diri sendiri mula la nak menyelap..
    menggelabah betul..

Loading...