Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Maria Farida Merah Membara Di Super GT

Di bawah terik matahari, hot mom Maria Farida menyerlah dengan baju merah membaranya ketika Super GT di Sepang International Circuit baru-baru ini. Pasti ramai gadis-gadis litar yang cemburu dengan keanggunan Maria Farida yang pastinya mencuri tumpuan ketika itu. Ke”vogue”an Maria Farida memang sangat jelas terserlah.

maria farida

Advertisement

Lagi 7 keping gambar Maria Farida di Super GT dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada RotiKaya.

maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida
maria farida

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 Comments

  1. Neelofa kelate

    November 21, 2012 at 12:55 am

    Aq penh nmpk MF ni kt BB…….sumph aq ckp MF ni cntek gilerrrr….kulit die putih sgt..makeup die nipis je…kalah CHE TA…..CHE TA tu makeup satu tan lori je lebeh….

  2. didigaga

    August 10, 2012 at 9:47 pm

    kot ye pun tak yah la nak komen macamlah orang tu tak boleh nak insaf..
    bila kena kat diri sendiri mula la nak menyelap..
    menggelabah betul..

Loading...
To Top