Written by AbangNara | December 31st, 2013

Ah. Seronoknya melihat gambar-gambar sekitar majlis cukur jambul dan aqiqah anak sulung Yasmin Hani ini. Teringat kenangan Abang Nara ketika mengadakan majlis yang sama untuk anak tercinta. Inilah peluang untuk memperkenalkan anak kepada saudara-mara dan rakan-rakan. Sambil-sambil makan boleh berborak dengan mereka yang sudah lama tidak berjumpa.

akikah anak yasmin hani

Noah, anak Yasmin Hani nampak sangat comel di samping ibu dan ayahnya. Abang Nara suka dengan hiasan bertemakan warna biru yang digunakan. Simple tetapi cukup menarik. Tak sabar rasanya nak buat majlis akikah untuk anak kedua Abang Nara nanti. Insya Allah.

akikah anak yasmin hani

Semoga Noah membesar dengan sihat, ceria dan menjadi anak yang soleh kepada kedua ibu bapanya. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis akikah dan cukur jambul Noah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Plat nombor G1M masih ditawarkan

akikah anak yasmin hani
akikah anak yasmin hani
akikah anak yasmin hani
akikah anak yasmin hani
akikah anak yasmin hani
akikah anak yasmin hani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (8 GAMBAR)Majlis Akikah & Cukur Jambul Noah, Anak Yasmin Hani

  1. aivi cu says:

    heheh chomei2

    0

    0
  2. fiona says:

    cute ank aishah Sinclair

    0

    0
  3. eeees says:

    noahhh… comel.. moga menjadi anak soleh dah besar nanti.. jgn cari makwe seksi2 tau!

    0

    0
  4. ape ni says:

    byk duit

    0

    0
  5. Anonymous says:

    bestnya tgk umh kg..sejuk mata memandang.semoga noah akn mnjadi ank yg soleh dn dpt mmnbahagiakn kedua2 ibu dn ayah..aminnnn…

    0

    0
  6. kikikoko says:

    kenapa ada iklan lucah kat page nara ni?

    0

    0
  7. anun says:

    suka tgk baby, tgk rumah papan..mcm nyaman jer..angin sepoi2 bhasa

    0

    0
  8. anonon says:

    wife abg nara dah pregnant no 2 ye. Alhamdulillah. Mohon pembaca di sini juga doakan saya mendapat rezeki anak juga.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko baru tau ek??tula len kali follow IG dye sekali..ni follow blog je manjang..pity on u

      0

      0
      • mulutcomot says:

        duuhh! ko da npe? bia la anonon baru tahu. eh, ak pun baru tahu gak tau. ta semua ade mse la na follow2 IG org, lain la mcm ko sebok follow 24/7.

        0

        0
  9. tuah says:

    HAPPY NEW YEAR 2014

    0

    0
  10. tupai says:

    hani adelah bini ke 4 lah..lepas ida ade lagi sorang kendian baru hani

    0

    0
  11. iguana says:

    Eh betul ke Hani ni dah yg ke4……hmm….untung Shaarin dpt Hani comel tapi bagi hani rugi pulak rasenya dpt shaarin yg dah tua and bekas org. Tapi dah jodoh kan…neway congrats

    0

    0
  12. Awww says:

    Best la cam gitu shahrin ni ..
    Dapat berbagai rasa dan perisa.

    Tapi kalau aku la baik , ambik jantan Negro atau mat salleh .
    Biar rasa keunggulan nya.. Awwww

    0

    0
  13. Kak Mala says:

    Yang kat kampung tu okay jugak tapi yang gambar ala berpelamin tu….perlukah semua itu..? Akak rasa dah hilang arah tujuan akikah nya…terlalu di ikutkan cara Mat Saleh…cukuplah sekadar bersederhana, tak payah ‘over the top’..

    0

    1
  14. […] (8 GAMBAR)Majlis Akikah & Cukur Jambul Noah, Anak Yasmin Hani (23) […]

    0

    0