June 21st, 2012

Bagi Abang Nara, Harith Iskandar ialah seorang comedian yang sangat superb. Beberapa bulan yang lepas, Abang Nara melanggan program Lawak Ke Der di Astro dan terus jatuh cinta dengan lawak-lawak pandai yang dilakukan oleh Harith. Memang sangat berbeza dengan apa yang cuba diketengahkan oleh pelawak-pelawak lain. Abang Nara pasti ramai yang bersetuju dengan pendapat Abang Nara ini.

harith iskandar

Dan baru-baru ini, Harith Iskandar telah berkongsi gambar-gambar keluarganya yang kini telah diserikan dengan kehadiran anak sulungnya, Zander Xayne Iskander. Serius mereka nampak sangat-sangat bahagia. Zander pun semakin lama semakin comel. Semoga kebahagiaan Harith Iskandar dan keluarga akan berkekalan selama-lamanya.

Lagi 7 keping gambar Harith Iskandar dan keluarga dengan membaca entri ini sepenuhnya.

harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar


47 responses to “(8 GAMBAR)Harith Iskandar Dan Keluarga, Terserlah Kebahagiaan”

  1. lily says:

    tomeynyee…cam ank patung,.

  2. aku suka baby says:

    inilah baby boy yg paling cute sekali…eee geram tgok..rasa nak cium jer

  3. hot wife there, hehe….

  4. aku la says:

    Lagi comel anak eizlan yusof. Bini dia da la cantik, elok je berhijab. Tak caye soh abg nara post psl baby girl dia…

    • Nek Wan says:

      setuju…takyah lah nak gemar sgt org macam harith sekeluarga ni…walau hot camna pun. Takut nanti kita pun nak hot juga..!!
      Tahniah ezlan pandai didik isteri sejuk mata memandang.

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nasib baik ank dia ikot muka bapak hensem……kalau ikot muka mak dia rabak jugak !!!!!

Loading...