Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Harith Iskandar Dan Keluarga, Terserlah Kebahagiaan

Bagi Abang Nara, Harith Iskandar ialah seorang comedian yang sangat superb. Beberapa bulan yang lepas, Abang Nara melanggan program Lawak Ke Der di Astro dan terus jatuh cinta dengan lawak-lawak pandai yang dilakukan oleh Harith. Memang sangat berbeza dengan apa yang cuba diketengahkan oleh pelawak-pelawak lain. Abang Nara pasti ramai yang bersetuju dengan pendapat Abang Nara ini.

harith iskandar

Advertisement

Dan baru-baru ini, Harith Iskandar telah berkongsi gambar-gambar keluarganya yang kini telah diserikan dengan kehadiran anak sulungnya, Zander Xayne Iskander. Serius mereka nampak sangat-sangat bahagia. Zander pun semakin lama semakin comel. Semoga kebahagiaan Harith Iskandar dan keluarga akan berkekalan selama-lamanya.

Lagi 7 keping gambar Harith Iskandar dan keluarga dengan membaca entri ini sepenuhnya.

harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar
harith iskandar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. lily

    June 22, 2012 at 11:47 am

    tomeynyee…cam ank patung,.

  2. aku suka baby

    June 21, 2012 at 11:21 pm

    inilah baby boy yg paling cute sekali…eee geram tgok..rasa nak cium jer

  3. kes rogol makin pelik

    June 21, 2012 at 9:41 pm

    hot wife there, hehe….

    • Anonymous

      June 22, 2012 at 10:06 am

      hot wife sbb husband camtu, biasa jer sebenarnya

    • Nek Wan

      June 22, 2012 at 5:10 pm

      takde yang hot nya……

  4. aku la

    June 21, 2012 at 8:42 pm

    Lagi comel anak eizlan yusof. Bini dia da la cantik, elok je berhijab. Tak caye soh abg nara post psl baby girl dia…

    • Nek Wan

      June 22, 2012 at 5:09 pm

      setuju…takyah lah nak gemar sgt org macam harith sekeluarga ni…walau hot camna pun. Takut nanti kita pun nak hot juga..!!
      Tahniah ezlan pandai didik isteri sejuk mata memandang.

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    June 21, 2012 at 6:14 pm

    nasib baik ank dia ikot muka bapak hensem……kalau ikot muka mak dia rabak jugak !!!!!

Loading...
To Top