July 5th, 2012

Semalam, bertempat di Grand Dorsett Subang Jaya, telah berlangsung majlis Malam Anugerah Stail EH! 2012. Untuk makluman, EH! ialah sebuah majalah yang sangat popular di kalangan muda-mudi Malaysia. Ramai selebriti yang hadir ke majlis ini dan yang paling mencuri perhatian Abang Nara ialah bakal ibu, Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

Fasha Sandha yang ditemani oleh Jejai tampak makin berseri-seri. Nampaknya seri muka ibu mengandung sudah mula menunjukkan kesannya kepada Fasha. Dan kejelitaan Fasha semakin terserlah apabila mengenakan pakaian yang direka khas oleh Amelia Hassan. Memang seriously gorgeous sangat.

gambar fasha sandha mengandung

6 lagi gambar Fasha Sandha di Malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung


142 responses to “(8 GAMBAR)Fasha Sandha Tampil Anggun Di Malam Anugerah Stail EH! 2012”

  1. zahra says:

    yg btudung tu kalo xsalah si pelakon fazurina tu..dia kn da btudung

    P/s :lantak ko la pasha…

  2. Anonymous says:

    nampak tua dah fs…pas ni kena belakon jadi mak2 je lah..tak leh dah jadi heroin remaja..

  3. awie says:

    adik ipar aku sama preggy dgn dia,tapi perut dah besar..perut dia tipis je kot tu tak nampak

  4. malaikat maut says:

    kenapa yg komen2 ni mcm tade pegangan agama?doakan saje untuk dia tak boleh ke??fikirkan yang elok2.kita yg komen ni pon manusia biasa,sama mcm dia.klau kutuk2 dia,korg pon sama 2 kali 5.tade beza.

    doakan mereka.AMIN.

  5. TEEpah says:

    Dia ni sggh ke dah peknen..? aku dah 4 kali beranak, kalau setakat 2 minggu conception, belum dapat detact through urine test lg. unleast she is definitely good in counting he ovulation period. but the way she is, i don’t think so. nnt jgnlah pulak tercerita gugur tetiba pulak

    • Anonymous says:

      ko tgokla btol2 tang atas prut dia tu kan nampak kembung sikit dat mean shes pregnant.ko ni mesti xpnah ngandung kan

    • teepah terteepu says:

      unless laaaaaa bukan unleast!! detect bukan detact!! ohmyenglish betul!

      ko beranak check kat spital gomen sbb tu x reti kira ovulation. penah guna clearblue home kit tu x? klu x penah nnt anak no 5 try guna. dh tua pun bodoh!

    • Shamer says:

      bagus la ayat teepah terteepu ni..wat aku trgelak je time2 nk tido ni..

    • Shamer says:

      bagus la ayat teepah terteepu ni…buat aku tergelak je time nk tido ni.. i like!

Loading...