July 5th, 2012

Semalam, bertempat di Grand Dorsett Subang Jaya, telah berlangsung majlis Malam Anugerah Stail EH! 2012. Untuk makluman, EH! ialah sebuah majalah yang sangat popular di kalangan muda-mudi Malaysia. Ramai selebriti yang hadir ke majlis ini dan yang paling mencuri perhatian Abang Nara ialah bakal ibu, Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

Fasha Sandha yang ditemani oleh Jejai tampak makin berseri-seri. Nampaknya seri muka ibu mengandung sudah mula menunjukkan kesannya kepada Fasha. Dan kejelitaan Fasha semakin terserlah apabila mengenakan pakaian yang direka khas oleh Amelia Hassan. Memang seriously gorgeous sangat.

gambar fasha sandha mengandung

6 lagi gambar Fasha Sandha di Malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung


142 responses to “(8 GAMBAR)Fasha Sandha Tampil Anggun Di Malam Anugerah Stail EH! 2012”

  1. pembaca tegar beautifulnara says:

    orang orang melayu memang bab mengutuk no. 1
    Tahniah la ye pada korang korang semua :)

  2. Tak ada selera says:

    cam ne la ND n Fasha ni leh selera ngan Jejai..aku tengok pn x selera..terus terang..KAYA PN HNYA D DUNIA JER..

  3. entah la says:

    pd mata aku nie semua kuasa meak up…yg tak lawa pun jd lawa kalo kene gaya meak up lg pulak kalo tukang meak up tu tahap pro gaban mcm nurul…yg tak cantik pun jd cantik…idung kembang pun leh jd mancung…

  4. ani says:

    bape bulan dah ni? x nmpak mcam pregnant pon..

  5. Anonymous says:

    ramai sangat ustaz dan ustazah penat scroll….
    FS U LOOK SO LOVELY….. semoga berbahagiaaa

Loading...