Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Diana Amir Tunaikan Umrah Baru-Baru Ini

Diana Amir telah pun selamat menunaikan umrah selama 11 hari yang berakhir 19 Jun baru-baru ini. Daripada status yang diupdate menerusi Facebook Diana Amir, umrah tersebut berjalan dengan lancar. Paling menggembirakan sudah tentu apabila Diana Amir dapat mencium Hajarul Aswad.

gambar diana amir umrah

Advertisement

Lagi 7 keping gambar Diana Amir menunaikan umrah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah
gambar diana amir umrah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. nemow

    June 29, 2012 at 1:39 am

    aku pernah jumpa diana amir face to face, memang sangat lawa dia ni. :)

  2. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    June 28, 2012 at 8:01 am

    bagos lahhhhhh kalau tunaikn umrah semoga cepat dapat jodohhhhhhhh tk payah nk susah2 berlakonnnnnnn penatkn !!!! lebih2 lagi dh bertudong tk tau apeeeeee peranan nk kasi……tkan nk kasi peranan yg baik2 aje kn bosan pulak pengarah

  3. akak

    June 27, 2012 at 10:43 pm

    Hello kekawan sekelian….

    korang perasan tak ada yg dislike pada statement2 yang berunsurkan perubahan positf kearah keimanan…. kita x mahu tulis pengikut sape2 tp apa motif insan ni tidak suka akan kenyataan yang menyatakan keimanan yer… bersyukur ke hadrat Allah kita masih lagi boleh menafas meneruskan hidup ini,. Jangan ditarik balik kenikmatan yang Allah berikan….

    hisk… tak faham akak lah orang2 sekarang ni…..

    • siti nuraida syd mustapa

      June 27, 2012 at 11:11 pm

      bukan tu je kak. kata-kata makian yang tidak menunjukkan keindahan Islam juga dithumbs up bertubi-tubi seolah-olah pengunjung2 laman web ini mula hilang keimanan mereka tatkala turut mengumpat. bila dimarah balik, tahu pula sentap – katanya, tak boleh maki dgn kata mak dia, pantang orang Johor katanya. habis mak dia beranakkan dia, tak berhabis pantang ke dulu? lololololololjk.

Loading...
To Top