Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Adi Putra Dan Isteri, Romantik Gitu ~~

Kalau dulu ramai yang menyampah sebab Abang Nara asyik post tentang Aaron Aziz, kali ini izinkan Abang Nara berkongsi gambar Adi Putra dan isterinya pula. Selepas wajah mereka berdua keluar menghiasi Minggu Wanita, Abang Nara ada menerima email yang berkongsi beberapa lagi keping gambar pasangan romantis ini.

adi putra

Advertisement

Romantik kan? Daripada pembacaan Abang Nara, Adi Putra dan isteri sudah pun berkahwin selama 5 tahun namun masih belum ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata. Kepada peminat Adi Putra, marilah sama-sama kita doakan agar Adi Putra dan isteri dimurahkan rezeki untuk bergelar ibu dan ayah.

Lagi beberapa keping gambar Adi Putra dan isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya. Anda boleh follow Adi Putra di Twitter untuk mengenali dirinya dengan lebih rapat.

adi putra

adi putra

Advertisement

adi putra

adi putra

adi putra

adi putra

adi putra

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. ADE AKU KESAH...!!

    February 26, 2012 at 12:16 am

    tgok adi putra,,,bini bulat tmbam pon..stil setia n x cari lain,,,x mcm sesetgah org tuh,,,kawen xdpt anak 2.3 thun da ade reason nk kawen lain…paling x bole blah….sestgah org bni kemain cun melecun ank berdedai…pon nk diceraikan

  2. susukbotok

    February 24, 2012 at 9:45 am

    ek eleh puteykaseh ni. statement ko mmg mcm cilako, perlu ke ko mention adi x kesah nak kat janda cantik yg kaya cam aida tu? perlu ke ko mention jgn ko ingat adi byk duit n cuci kaki je msk umh aida?? statement ko ni statement carik gado ko tau tak? aku pun hangin membacenye!!

  3. eyiurna

    February 24, 2012 at 4:11 am

    mke die tnpe make up lg lawo+cumil.natural beauty!

  4. jujue

    February 23, 2012 at 10:11 pm

    dia pernah pegnant kembar 3 tak silap…tp gugur…takde rezeki…moga dikurniakan rezeki ya…mmg cun wife dia ala2 ziela jalil…dato’ ct?? mmg tak kot…tak cun langsung dato’ ct nun huhuh

  5. dhia utk ku

    February 23, 2012 at 9:02 pm

    saya lbh suka tngk nora dgn adi lbh sweet,,, adi n nora mmg btl2 spadan la,, dr mata saya la…….. pe pn smoga bahagia adi dan wife….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top