Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 GAMBAR)Adi Putra Dan Isteri, Romantik Gitu ~~

Kalau dulu ramai yang menyampah sebab Abang Nara asyik post tentang Aaron Aziz, kali ini izinkan Abang Nara berkongsi gambar Adi Putra dan isterinya pula. Selepas wajah mereka berdua keluar menghiasi Minggu Wanita, Abang Nara ada menerima email yang berkongsi beberapa lagi keping gambar pasangan romantis ini.

adi putra

Advertisement

Romantik kan? Daripada pembacaan Abang Nara, Adi Putra dan isteri sudah pun berkahwin selama 5 tahun namun masih belum ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata. Kepada peminat Adi Putra, marilah sama-sama kita doakan agar Adi Putra dan isteri dimurahkan rezeki untuk bergelar ibu dan ayah.

Lagi beberapa keping gambar Adi Putra dan isteri dengan membaca entri ini sepenuhnya. Anda boleh follow Adi Putra di Twitter untuk mengenali dirinya dengan lebih rapat.

adi putra

adi putra

Advertisement

adi putra

adi putra

adi putra

adi putra

adi putra

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. sha

    February 23, 2012 at 8:01 pm

    aku heran ngan org yg suka dok kutuk2 ni….biarlah lah gemuk ke hape
    yg penting tu laki dia yg sah….bangang

    • jujue

      February 23, 2012 at 10:16 pm

      setuju…lantaklah kan laki bini…dengki je yg komen2 tu…suke tgk bila suami isteri bahagia…takpayah nk dengki2 kan…

  2. putihkaseh

    February 23, 2012 at 3:56 pm

    Anna baca x betul2 msg i tu, i cuma kata ‘pls’ kat adi jer jgn tinggalkan Ida klau punca x dpt anak, i pun x sanggup nak kata adi tu jantan x guna, anna yg sanggup tulis perkataan tu …. adi my favourite aktor tau dan i suroh dia org berusaha smpai dpt anak ….. lain kali baca betul2 ekk anna ……

  3. Anna

    February 23, 2012 at 2:15 pm

    mmg la adi x byk duit sebanyak kak aida but dia x seperti ko ckp dlm statement ko tu, wahai putihkaseh. and dia xde ciri2 jantan x guna pun, yg nak memainkan bini dia

  4. Pingback: (8 GAMBAR)Adi Putra Dan Isteri, Romantik Gitu ~~ | HatiBlogger [dot] Com

  5. putihkaseh

    February 23, 2012 at 1:21 pm

    Wife adi ni dulu dok depan umah i, masa tu org kat rumah panjang or pemindahan, Ida ni budak baik masa zaman skolah2 dulu, org kata lurus bendul, now ida dah kaya tau, dia jadi kontraktor berjaya, sebelum kawin ngan adi, dia dah ada condo, keter bmw, tu sebab adi x kisah kwin ngan janda yg cantik lawa ni, jgn kau org ingat adi ni yg byk duit, wife ni dia siap ada production lagi, adi masuk umah wife cuci kaki jer ….. anyway adi pls jgn permainkan wife u bila dah terlebih popular nanti ya, x ada anak nanti jgn jadi punca perpisahan pulak, usaha lebih2 sikit. ….. ok

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama