Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 FOTO) Sekitar Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Nora Danish Yang Ke 37, Tetap Cun Macam Anak Dara

Bukan sahaja mendapat kejutan istimewa dari suami tercinta, semalam pelakon Nora Danish diraikan dalam majlis yang cukup meriah bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke 37.

Advertisement

Bertemakan merah jambu, majlis sambutan hari jadi Nora dihadiri rakan karibnya dan beberapa ahli keluarga yang lain. Memang jelas terpancar betapa gembira dan seronoknya Nora.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan ulang tahun kelahiran Nora dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Rambo

    March 11, 2019 at 1:01 am

    Sedapnya buah dia..

  2. Anonymous

    March 10, 2019 at 11:54 am

    Laki dia ni keje pe skrang??

    • ti

      March 11, 2019 at 9:42 am

      restaurant owner n97

  3. raiyan raiyana

    March 9, 2019 at 2:49 pm

    korg perasan tak kakak si nora yg selalu kehulur kehilir tu yg nama die nadia tu dh xde lg dlm group family tu ???? agak2 mana die pergi ye

  4. JIMBO

    March 9, 2019 at 9:19 am

    Apsal la aku tgk bday dia mcm bday anak2 buah aku yg kecik2 tu?

  5. alfie

    March 8, 2019 at 7:14 pm

    Bila lah kerajaan PH nak buka balik kes laki dia bunuh budak Cina kat Sri Hartamas!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top