March 8th, 2019

Bukan sahaja mendapat kejutan istimewa dari suami tercinta, semalam pelakon Nora Danish diraikan dalam majlis yang cukup meriah bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke 37.

Bertemakan merah jambu, majlis sambutan hari jadi Nora dihadiri rakan karibnya dan beberapa ahli keluarga yang lain. Memang jelas terpancar betapa gembira dan seronoknya Nora.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan ulang tahun kelahiran Nora dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


21 responses to “(8 FOTO) Sekitar Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Nora Danish Yang Ke 37, Tetap Cun Macam Anak Dara”

  1. Rambo says:

    Sedapnya buah dia..

  2. Anonymous says:

    Laki dia ni keje pe skrang??

  3. korg perasan tak kakak si nora yg selalu kehulur kehilir tu yg nama die nadia tu dh xde lg dlm group family tu ???? agak2 mana die pergi ye

  4. JIMBO says:

    Apsal la aku tgk bday dia mcm bday anak2 buah aku yg kecik2 tu?

  5. alfie says:

    Bila lah kerajaan PH nak buka balik kes laki dia bunuh budak Cina kat Sri Hartamas!

Loading...