Written by Bella | March 8th, 2019

Bukan sahaja mendapat kejutan istimewa dari suami tercinta, semalam pelakon Nora Danish diraikan dalam majlis yang cukup meriah bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke 37.

Bertemakan merah jambu, majlis sambutan hari jadi Nora dihadiri rakan karibnya dan beberapa ahli keluarga yang lain. Memang jelas terpancar betapa gembira dan seronoknya Nora.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan ulang tahun kelahiran Nora dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

21 responses to (8 FOTO) Sekitar Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Nora Danish Yang Ke 37, Tetap Cun Macam Anak Dara

  1. Chohkri Yulis. says:

    Cume bdan berisi skitla…dh cantik..pastu artis…duit de bleh maintainkn diri. Untungla.

    11

    0
    • Anonymous says:

      tak berkenan baju nora ni.. dah laa celeb bigday dia… lain laa jd tetamu jer xder hal pakai baju stail sarung kaki

      8

      3
  2. Anonymous says:

    anak dara apanya..lengan pun dh besarrrr…..

    16

    0
    • minah jambu say NO to drug says:

      macm anak dara lah bodoh bukan nye anak dara baghal !! lov nora semoga di murah kan rezeki ..dh besar dh ank u …ingattt jangan branak banyak banyak tau..

      5

      10
  3. huhu says:

    nara kalu nk tripod tak agak2 kan.

    0

    1
  4. Mia says:

    Naik dah badan nora tp masih comel..

    6

    1
  5. k says:

    ee ramainya dengki kat sini haha banyak duit la boleh la maintain la apa la. Kalau takde duit pun boleh je maintain through diet and exercise yang betul. Bukan cucuk sana sini ke apa lol.

    btw nora ni mmg cantik, nampak lembut sangat. patut pun mertua semua sayang dia. orang baik, hati baik, mmg terpancar cantiknya. Happy birthday Nora!

    32

    1
  6. feldegast says:

    Pandai ND pilih tetamu yang datang. Semua muka tak cantik, yg rupa Mak Nyah pun ada, jadi bila duduk sebelah-sebelah jadinya ND sorang je yang cantik menyerlah.

    4

    10
  7. Oiu says:

    ND is a Mother in Law collector. HB

    2

    7
  8. Anonymous says:

    Dia masih baik dgn keluarga bekas suami dia.

    6

    0
  9. Anonymous says:

    Suka tgk mil & ex mil bole bersama. Suka org-org yg open minded.

    2

    0
  10. HAPPY BELATED 37TH BIRTHDAY

    1

    0
  11. alfie says:

    Bila lah kerajaan PH nak buka balik kes laki dia bunuh budak Cina kat Sri Hartamas!

    10

    0
  12. JIMBO says:

    Apsal la aku tgk bday dia mcm bday anak2 buah aku yg kecik2 tu?

    1

    0
  13. korg perasan tak kakak si nora yg selalu kehulur kehilir tu yg nama die nadia tu dh xde lg dlm group family tu ???? agak2 mana die pergi ye

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Laki dia ni keje pe skrang??

    0

    0
  15. Rambo says:

    Sedapnya buah dia..

    0

    2
  16. kome says:

    ok la nmpk muda & cm anak dara dr yg meroyan komen gemok la apa la…yg anak dara pun muka sememeh bdn terlondeh sana cni cm anak 5…salute gak dia ni…ada stgh retis anak sorg bdn dh cm anak 5…dok sebok sauna bagai x gak kurus2

    0

    0