Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 FOTO) Sekitar Majlis Bridal Shower Yuna

Bakal menamatkan zaman bujangnya bersama cinta hati, Adam Sinclair pada 28 Januari ini, penyanyi Yuna mendapat kejutan daripada rakan-rakannya yang mengadakan majlis “bridal shower” khas buat beliau di  Fancy Breakfast Club, Bangsar.

Advertisement

Nampaknya Yuna begitu gembira sekali dapat meluangkan masa bersama rakan-rakanya itu sebelum bergelar isteri. Pada awalnya Yuna menyangka beliau hadir ke mesyuarat yang diaturkan oleh pembantu peribadinya tetapi tidak sangka  ia sebenarnya  majlis untuk meraikannya.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis “bridal shower” Yuna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. blast

    January 12, 2018 at 6:15 am

    Ramainya org takde life kat sini dengki kat Yuna. Taula korang semua takde kawan yg sayang korang sampai sanngup organise bridal shower bagai. Dalam hati korang sebenarnye korang nak kan benda ni , tapi tak berani cakap sbb korang takde kawan yg appreciate korang. Either that , atau korang tak pandai berkawan. Dah antisocial , nak jeles plak..

    • Anonymous

      January 12, 2018 at 8:34 am

      sini pun ada?

  2. Anonymous

    January 11, 2018 at 5:53 pm

    Nothing grand and special

  3. Get a life

    January 11, 2018 at 5:51 pm

    Ramai nyer macik2 bawang n macik pprt dengki kat yuna ni.

  4. masamwangi

    January 11, 2018 at 12:31 pm

    gambar yang meja panjang tu…aku rasa bila lalu kat depan wangiiiii jer…bila g belakang..bau masammmm…

  5. aku

    January 11, 2018 at 12:16 pm

    i like yaya

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top