Written by Bella | January 10th, 2018

Bakal menamatkan zaman bujangnya bersama cinta hati, Adam Sinclair pada 28 Januari ini, penyanyi Yuna mendapat kejutan daripada rakan-rakannya yang mengadakan majlis “bridal shower” khas buat beliau di  Fancy Breakfast Club, Bangsar.

Nampaknya Yuna begitu gembira sekali dapat meluangkan masa bersama rakan-rakanya itu sebelum bergelar isteri. Pada awalnya Yuna menyangka beliau hadir ke mesyuarat yang diaturkan oleh pembantu peribadinya tetapi tidak sangka  ia sebenarnya  majlis untuk meraikannya.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis “bridal shower” Yuna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

61 responses to (8 FOTO) Sekitar Majlis Bridal Shower Yuna

  1. kiah propaganda says:

    asal pelik2 je wanita dlm gambar ni

    49

    2
  2. mak tom says:

    sikit lagi nak tertanggal turban tu wahai yunalis

    28

    0
  3. Anonymous says:

    adik tiri siti kassem pon ade wey….hihihks

    19

    0
  4. lengkuas says:

    yuna releks je. yng lain2 tu tolong lah…trying hard sgt.
    tu besok bakal jadi.. makcik2 onion.

    15

    0
  5. Anonymous says:

    mcm sambut birthday jewww

    10

    0
  6. Anonymous says:

    Tak nampak grand dan elegan. Mcm budak2 asrama tak cukup budget sambut hari jadi. Sorry sis..

    33

    0
  7. nyah says:

    tanggal je lah towel lilit kepala tu kak na! geram mcm nk rentap je i..

    18

    0
  8. Anonymous says:

    Bridal shower ni tak masuk program ASTRO ke

    2

    0
  9. Anonymous says:

    Siapa maknyah terselit dlm tu ?

    3

    0
  10. cik bunga says:

    serius xmenarik lgsg…sume Nampak busuk dan kepam…bosan…nexxttttt

    10

    0
  11. Anonymous says:

    lucu weyyy rambut dia two toned!!

    5

    0
  12. Anonymous says:

    hopefully majlis kawen nanti yuna dan konco2 dia tak lah pakai yg nampak busuk macam ni. ni makeup pun makin hari makin hmmmmmmm

    5

    0
  13. makyuna says:

    macam haram aku tengok………………….macam perempuan ronggeng over gila………………kat akhirat euk turban hang lah yuna tolong hang,…..macam seluaq dalam busuk ataih kepala….ala bridal shower kononya.hm hampeh macam sekympulan betina sewel!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuiiiii

    6

    2
  14. Tk says:

    Bridal shower? Ain’t our cup of tea. So keep it private. .

    5

    0
  15. neddy blossom says:

    Bridal shower memang wajib ke nk wat? kalau x wat xleh ke gediks la sekor2 ni… wat doa selamat sudeyyyyy.. hahahahaaaa

    4

    0
  16. Anonymous says:

    Apa bridal shower tu? Adat siapa tu? Betul2 tak tau….

    4

    0
  17. bangchik says:

    apo la ai masalah korang ni. bior deme la nak pakai mende, nampak busuk ke apa ke. kome tau ke deme tak wangi? ntah lagi wangi dari kome semua.
    suka tau judge book by its cover.

    3

    3
  18. Izaara Ameena says:

    whats wrong with people nowadays? I think there’s nothing wrong with all these pictures. Eleh, macam la korang tak pernah tangkap gambar gedik2 mcm ni. Beza nya dia tu public figure dan korang cuma watak sendu. Hmm cian

    4

    3
  19. jejai says:

    dah majlis deme, bior ler deme nak gedik ke nak happy2 ke….bkn duit kome pun

    1

    4
  20. fifizafa says:

    kenapa gambar depan makanan , style tudung yuna lain..?
    pastu tetibe terus jadik turban.

    6

    0
  21. yn says:

    pergh komen yang ats2 ni nampak sgt betapa busuknya hati kau…. nothing wrong pn dgn pic diaorg nie. diaorg ni ada life , friendship.. yg komen bajet bagus ni confirm hidup zaman gua. biar la yuna nak pakai turban… mentality org melayu ni ish sampai bila2 sama… semak la !!

    1

    2
    • Anonymous says:

      Note yn salah sorang dlm gambar tu

      1

      0
    • Anonymous says:

      agree takde salah pon gmbr tuh… itu majlis yuna suka dia lah.. biasa lah kekadang member2 pon over take crazy pictures… haters suka pompuan turban yg jenis lofa menari goyang2 tetek… so paham2 jer lah..

      0

      2
  22. pooodah says:

    Semua salah abg nara. Sbb post2 die laaa….netizen dpt dosa mengutuk…retis2 plak naik marah dn maki balik netizen. dh laa abg….ni last tengok blog abg. hahaha

    2

    1
  23. Anonymous says:

    serius ah the worst bridal shower ever, pakej skali dgn bakal pengantin yg makin lame makin terdedah sane sini, skali plak dgn kwn2 yg mcm bru bangon tido terpakse pegi breakfast tu yg muke sorg2 mcm tak siap n x mandi…erghhhhh so not cool

    2

    0
    • Anonymous says:

      yg penting yuna & friends enjoy.. ade kwn2 nk celeb her bridal shower walopong hal remeh.. kwn2 yg best sepakat surprise kan yuna…. lagi happy dari mulut2 puaka yg mengutuk kt sini tak merasa bridal shower dpt penyakit meroyan…

      4

      0
  24. Hannaia says:

    Pening ……. Aku kawin tak de pulak bridal bridal shower ni …adat baru ke ? …..
    (Beranak people pun tak dak baby shower shower pun…..adat bangsa mana pulak ni huh ???

    0

    2
    • jelesmuch says:

      Hannala.. ko takde bridal shower sebab ko takde kawan yg appreciate ko . maybe sbb you ‘re a bad friend or anti-social. Hentikan lah question ni budaya apa bagai. Hakikatnya, dalam hati korang jeles takde kawan yg sanggup go through all the troubles organise benda ni..

      1

      1
  25. Anonymous says:

    cenggini je ke bridal shower seorang artis internasionale???

    2

    0
  26. aku says:

    i like yaya

    0

    0
  27. masamwangi says:

    gambar yang meja panjang tu…aku rasa bila lalu kat depan wangiiiii jer…bila g belakang..bau masammmm…

    1

    0
  28. Get a life says:

    Ramai nyer macik2 bawang n macik pprt dengki kat yuna ni.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Nothing grand and special

    1

    0
  30. blast says:

    Ramainya org takde life kat sini dengki kat Yuna. Taula korang semua takde kawan yg sayang korang sampai sanngup organise bridal shower bagai. Dalam hati korang sebenarnye korang nak kan benda ni , tapi tak berani cakap sbb korang takde kawan yg appreciate korang. Either that , atau korang tak pandai berkawan. Dah antisocial , nak jeles plak..

    1

    1
  31. Citra says:

    Honestly speaking, this is the most sincere & relaxed bridal shower that I’ve seen so far. Yuna is being Yuna. Maybe dia jenis yg tak show-off or membazir. Tak pyh pakai baju ikut tema warna or anything fancy or celebrate kat hotel club or posh restaurant. Yg penting Yuna happy & enjoy her moment.

    0

    2
  32. Anti Melayu PHD says:

    Hahaha kesian org yg komen komen kat sini semua takda life at least kawan kawan Yuna ni semua successful in their own fields. You all successful ke sampai nak look down on them sampai tak jaga mulut… setiap kutukan you all dia orang dapat pahala tau. Kutuklagi. Alhamdullilah. Melayu penuh dgn PHD camni la ilmu tak banyak nak mengumpat aje pandai… hehehe kesian.

    1

    0

Leave a Comment

Optional