Written by Bella | May 9th, 2016

Bakal berkahwin pada 14 Mei depan, Hafiz Suip dan pasangan Nureffy masih lagi mempunyai sedikit masa untuk bercuti di Korea dan pada pada masa yang sama menjalani sesi fotografi pra perkahwinan mereka.

Berlatarbelakangkan pemandangan yang agak cantik dan cuaca sejuk di Korea, foto pra perkahwinan mereka tampak cukup indah.

Malah, ada juga foto yang menunjukkan sisi romantis pasangan ini.

Jom kita layan beberapa lagi foto pra perkahwinan Hafiz Suip di Korea dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : s7even.studio

24 responses to (8 FOTO) Pra Perkahwinan Hafiz Suip Di Korea

  1. semah kemut says:

    cantik nyaa uoollll

    0

    0
  2. Moip says:

    Untung ko SUIP , SUIP oi..
    Kompom la KAU TERSUIP SUIP !!!

    0

    0
  3. aku tetap aku says:

    kenapa bakal wife hafiz mesti pakai baju yg cover leher? ada ape2 ke kat leher? dari baju tunang ke baju pre wedding

    0

    0
    • liplap says:

      dia punya suke la dia yg nak kawin bukn ko

      0

      0
    • Mak Temah says:

      Soalan bodoh

      0

      0
    • Anonymous says:

      Oi dah nama pwon musim sejuk lah ceq oi…org pkai skuf tu kat leherr adoiii..tu la klo x nah g tmpat sjukk2 x pyh nak rasa plek ko ingat apa yg bkn ke adoiii lemah..n dah bju pre weding cang g tu apa la ko ney think positif la…

      0

      0
  4. ana says:

    meleleh adira nengok??

    0

    0
  5. Fido Dido says:

    Amik pic lepas kawen lagi bagus…

    0

    0
  6. Momo says:

    Gmbr last tu mcm krik2 je..

    0

    0
  7. budgetmiskin says:

    kalau hafiz miskin memang perempuan ni tak pandang pun oi minah tutup leher.. maybe banyak love bite kot kakakakaka

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dari cara berpakaian pon da tau sana tengah musim sejuk.. leher kan part yg sensetip sure kene cover..

    kepala otak busuk!

    0

    0
  9. lol says:

    mampu plak p korea pre wed bagai tp nak kawin mintak sponsor itu ini. kejis

    0

    0
  10. melati says:

    Haduiiii Mamat suara macam org tahan kentot ni berkahwin kat Korea?????….kesian pun ader….pasni jgn jd macam Uqasha yew citer pong pang2 last habuk pun tarak …wakakakakakakakakaaaa

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kau apa ada melalak ja modai ko…klau bergaji d bayar x pa jgk melalak siang mlm pwon..habiskan air liur ja apa pwon x dapat..hampeh minah mental ney..

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Tahniah hafiz

    0

    0
  12. mak jemahh says:

    tak sesuai la pre wed gambo yang last sekali tu…biase gmbo dah sah nikah baru boleh buat adegan pic last tu ishhhh..potograper punye keje or dorg bdua yang buat aksi sendiri ni…maluuu jela nama melayu islam tapi..ikutan baratttt sgtt

    0

    0
    • Anonymous says:

      ini lah yg terjadi bila agama n Allah diletakkan dibelakang…sesi photografi mcm ie xsptotnya dibuat n klu nak buat pown ikut syariat skit….bkan blagak bik tp skdr bkongsi ilmu…terpulang pd yg mau terima or x…JGN INGAT KBUR LEN2 ORG KBUR SBLAH X TERGANGGU NGAN SIKSAAN KITA….

      0

      0
  13. Nealofaraway says:

    Yang pic last tu dh kenapa. Dah tak sabau nak malam pertama ke..

    0

    0
  14. razak hak hak says:

    tunang dia ni sgt fotogenik. org hitam manis mmg gitew kan…tahniah hafiz. btw tak perlula ambik gambo mcm da kawin…name pun pre-wedding shoot. ni dah mcm post-nikah shoot plak..awk tu artis..org tengok tak elok..

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      sbb idung die mancung…tu nampak elok jek amik gambo…kene hidung besaq ke penyek ke cm melayu lain…mesti kene kutuk kaw kaw la

      0

      0
  15. nuyu says:

    assalamualaikum ada pertanyaan ni dari saya yg kerdil ini.adakah perlunya pre-wedding shoot ni?ape matlamatnye..misi..motif…? haha

    0

    0