Written by Bella | April 22nd, 2018

Sejak mengaktifkan semula akaun Instagram masing-masing, pelakon Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid nampaknya sudah lebih terbuka untuk berkongsi foto mesra mereka bersama.

Terbaru, Izreen dan Ude ada berkongsi beberapa foto romantik sekitar percutian bulan madu mereka di Bali, Indonesia. Setelah dihimpit dengan kontroversi sebelum ini, pastinya pasangan ini ingin mengambil peluang untuk melupakan apa yang terjadi dan menghabiskan masa berdua bersama.

Beberapa lagi foto sekitar bulan madu Izreen dan Ude dengan membaca entri ini sepenuhnya.

130 responses to (8 FOTO) Percutian Bulan Madu Romantik Izreen Azminda Dan Ude Wahid Di Bali

  1. benciizreen says:

    perempuan x guna.

    250

    0
    • SuperFox says:

      Bahahaha opening baekkk punya! Setuju sgt2!!!

      58

      0
      • Anonymous says:

        Wehhh korang!! Mana ig cheff wan hah? Apsal hilang Dr radar Aku????

        3

        1
        • Only CT (In The World) says:

          Ko kena block weh.

          5

          0
        • Anonymous says:

          Ye ke?? Elok je Aku Komen kat ig die b4 this. Die siap like Komen Aku n reply. Siap gurau2 lg. Mm… Pelik retiis2 ni..

          4

          0
        • Anonymous says:

          haha..knapa gigih tunjuk bahagia?kerana msih ada yg x kena dlm khidupan dorng ni, x ada feel bhagia yg betul2 bhagia tu..cover je tu yg tnjuk kemain.kikiki..itulah klau dh dibina atas ksngsaraan dn pnganiyaan org lain,pastu spatutnya rasalah brsalah ckt ke, buat elok ckt ke,ni x, malah perli la apa la, nmpk sgt hidup x hepi, tnjuk la cmna pn tapi dlm hati dn fikiran korng tu..mau x tenang!kikiki..

          18

          0
      • Sanggung says:

        hahaha…aku terpaksa terketawa…maaf

        2

        0
    • Mata mata says:

      X faham aku depa ni. Org dok kecam tp dok sibok post kat ig. Ape yg nak dibuktikan sebenarnya? Diaorg ni spesis ape ek? Xde perasaan ke?

      38

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      mentor otai tak adil pekak badak huh ! mentor siti sarah sepatut nye keluar dari mentor otai bukan lokman yg keluarrrrrrrrrr bodoh nye juri ! juri tak tau beza ke ? dh tentu mark adam tu ngan siti sarah kawan baik dh memang la yg dh terkeluar tu di pileh masokan balek !!! melayu kalau bikin prgram mesti cingini pileh kaseh ! kalau nak masokan balek nk kena battle la ngan lokman tengok mana satu yg lebih bagos ! baru lah di pileh ! ni tak pileh yg mana suka aje kesian kononn huh !

      6

      1
      • bawangkupas says:

        mark adam yang komen teruk pada siti sarah ..tu yg sarah bengang
        yg paling ngok edry …
        dah tentu mark kata ” kakak nyanyi tak ada jiwa ”
        eddr kata ” ada keikhlasan ??? ” jadah mana keikhlasan
        dah tu lokman tak ikhlas ke ??
        siti sarah tak layak lagi jadi MENTOR ..
        kalau nak adil BATTLE lah malam tu ..ini main pilih gitu je
        kalau tolong sbb alina tu susah suruh lah dia masuk perogram BERSAMA MU !
        MENTOR DGN PROTOGE sama PLASTIK !

        7

        0
    • Amanda says:

      #boikotizreenazminda … benci pelakor = perampas laki org… k bai…

      15

      0
    • Of course.. She is a USELESS WOMAN

      3

      0
    • Anonymous says:

      alololo.. sweet sgt korg nie.. hope cepat2 beranak byk2.. pastu dok rumah je jaga anak.. masa tu mesti uda carik lain lak..

      0

      0
    • Wrkk says:

      Aku rasa diorang ni ok ja. Xkacau org. Yg over kutuk2 kat sini suma suku-sakat ex-wife ude. Kununnya dia pompuan plg malang dlm dunia

      1

      1
  2. Anonymous says:

    PERAMPAS!!! TUNJUK2 BAHAGIA…TAPI TAKUT DI KRITIK..HENTIKAN RUANG KOMEN..
    BUKAN HANYA PERAMPAS..TAPI PENAKUT!!!

    100

    1
  3. yatie3034 says:

    acah2 bahagia..maklum lah dah x laku.. betina perampas laki org..mampus ko phuiii

    17

    0
  4. courts mammoth says:

    Hentikan komen selepas komen aku.

    3

    2
  5. Anonymous says:

    saya telah meludah disini

    9

    0
  6. izreen mulut itik says:

    gambaq first tu aku tgk muka ude dah mcm pompuan……puihhh….pondan

    24

    1
  7. Sofysofya says:

    Gambar macam ni ak suka. Sebab banyak tunjuk view dari gmbr syok sendiri. Pandai photographer. Thumbs up

    6

    2
  8. Kak Teh says:

    Kebahagian yg dibina dgn memijak hati insan yg lemah..muliakh hati kamu wahai ude n izreen..

    11

    1
  9. Anonymous says:

    Aku rasa nak cungkil jak tahi lalat mamat ni.. acah2 muka manis tp dayus.. bahagia dlm derita.. ko xde secebis sikit ker perasaan syg kat anak2 ko.. tayang moment bahagia konon.. puiii

    28

    0
  10. Anonymous says:

    amboi3.. hepi ya?? kaki sailang

    5

    0
  11. Alanice says:

    Ttup komen ibarat provoke harimau luar kandang

    6

    0
  12. Anonymous says:

    Izreen ambik gambar selfie sendiri( cuba tengok pantulan imej dr cermin mata) lepas tu upload ke ig uda dgn caption bahagia yg konon nya uda yg tulis .. hahahaha.. lps tu upload sikit lg gambar kat ig sendiri.. dgn harapan hater n ex ude bengang tgok gmbar bhgia tu… hahahahah… sori la izreen.. smua org dah tau taktik kg u…

    21

    0
  13. arfh.arbnh says:

    Puihhhh nampak happy tapi haihhh hati haprak

    7

    0
  14. Za says:

    Bahagia atas penderitaan org lain.

    16

    -1
  15. Anonymous says:

    muntahh!!

    7

    1
  16. Annon says:

    Ude jgn lupa byr nafkah anak tau, nafkah iddah lg…nnt kang x pasal2 gambr2 ni jd bukti u culas byr nakfah. spend utk honeymoon blh..heheheh..

    28

    0
  17. Anonymous says:

    sudah2 lah korang… si intan pon dah redha laki dia kene rampas.. si tengku zawiyah yg lagi teruk kene pon maafkan ctdk.. laki kene rampas, kene keluar rumah bak istana pulak.. anak dah besar2 dah tua baru laki kene rampas.. kawin lain pon xbole dpt anak dah… pon dia maafkan jgk ctdk.. izreen & intan nnti lama2 baik lah tu awal2 jer ni bergolak.. izreen dpt anak nnti mesti korang jgk yg happy secomel baby ctdk..

    8

    19
    • Anonymous says:

      Mana tau dia iklas maafkan …..can forgive but not forgotten…….

      0

      4
      • NIna says:

        Tapi kalo tengok anak datuk k yang sulong tu anas zawawi yg kawin dgn ank hisyamudin, ank tiri ct.. xpernah ada kt event2 yg ada ct.. even kalo gambar satu family pun bole dikatakan mostly dah xde gmbar together with ct and dk.. dedulu ada masa raya awal dulu..5,6tahun dulu. cuba korang perati.. slalu ada ank dia yang 3 orang laki tu je.. ye la anak mana tak marah mak kena mcmtu kan.. tp if event ada tengku zawiyah mom dia shj, baru ada anas.. event aqiqah aafiyah pun xfe lngsung nmpk anas and wife dia…. trmasuk kawin izara dgn anak tiri ct yg kedua tu.. So mknanya xsemua benda ct buat family sndiri suka wpun sape pun dia…

        10

        0
        • Anonymous says:

          Maksud aku.. kenduri izara ada anas tu tp takde lngsung amik gmbr sesama dgn ct and seluruh family termasuk tengku and hsbnd pun ada..

          1

          0
        • NIna says:

          Maksud aku.. kenduri izara ada anas tu tp takde lngsung amik gmbr sesama dgn ct and seluruh family termasuk tengku and hsbnd pun ada..

          1

          0
        • Only CT (In The World) says:

          Anas tu menantu hishamudin. Kan dato k dan ct skrg penyokong mahathir. Jd politik mereka lawan masing2. Aku rasa sbb tu kot. Bapa mertua si Anas tu kan sepupu najib. Aku rasalah…tunggu kalo mahathir najib berbaik, maybe mereka pun berbaik kot

          1

          0
    • greenfingers says:

      Ct xpe, org lain xbleh..Best sgt jd CT, buat apa pon org xmarah..

      17

      0
    • Anonymous says:

      ku zawiyag dpt anak le…anak pompuan. in fact dia dpt billinair lg. dr awal dulu pon mmg ku zawiyah yg kaya raya….dato k keje bank je…

      6

      0
  18. Anonymous says:

    Acah acah sedang berbahagia…. Tapi raut wajah menceritakan sebaliknya…. Berbahagia la dulu…sementara menunggu kifarah depan hari….

    7

    0
  19. Yekeni says:

    Bali aje? Ingatkan maldives…

    15

    2
  20. Anonymous says:

    Menyampah betul dengan perempuan takde bibir ni muka mcm itik. Mamat tu pula ingat handsome sangat la tu dengan tahi lalatnya? Geli pls go dieee

    9

    0
  21. Jering Tua says:

    Yalah dunia ni kamu berdua yg punya..tgh bahagia..bertabahlh dgn cacian org atas ciptaan kamu sendiri..

    3

    0
  22. Power rangers pink says:

    Bali je ke mampu?

    6

    3
  23. Crop top says:

    Pompuan bertudung. Laki seluar pendek.

    2

    0
    • Pemerhati says:

      Tudung singkat, seluar pendek. Padanlah tu. ?

      2

      0
      • Jenle says:

        Tudung intan pun singkat jugak weh….aku rasa semua perempuan 2 ude ni baik intam dengan izreen fake. Intan acah2 suci, izreen acah x berdosa. Aku geli tengok intan try hard nak jadi retis….dua2 aku nyampah. Nasiblah korang pilih kude

        -1

        9
  24. Anonymous says:

    dasar bodoh belaka!!! meluat giler

    1

    2
  25. Anonymous says:

    Mana gambar senggama di atas katil , dlm kolam dan bilik mandi? Up load lah….. mesti pakai birthday suit maklum lah Bali….panas….

    3

    1
  26. Anonymous says:

    Fikir anjing tu ude dayus punya ikan pari tu atas badan izreen peroboh masjid…. salah pula …. dulu pemelihara anak ikan sekarang pemilik anak ikan

    1

    0
  27. Anonymous says:

    allahhh…stakat itik ngn sawah padi…hmmmmmm…kt kg pun ada!hmmm….

    4

    1
  28. melah says:

    alhamdulillah seronok lihat mereka bahagia. so sweet of you guys…

    0

    20
  29. kak melah says:

    alhamdulillah..seronok tgok mereka bahagia..so sweet of u guyssss.

    0

    17
  30. Anonymous says:

    Alhamdulilah sdh honeymoon tinggal tunggu penguman mcm fasha dan norlyn …. sama2 extend masjid……… peroboh masjid….. ude wahid apa lagi drama supaya x di saman ya

    3

    1
  31. Kak melah boleh blahhh says:

    Uwekkkk

    2

    1
  32. Anonymous says:

    Itulh lelaki baru cerai dh berhibur sakan..jadi perempuan si intan dlm edah lg..lelaki mmg tiada batas..untung jadi lelaki ke atau jadi perempuan..fikir sejenak..

    1

    1
  33. Anonymous says:

    Ok lah tu honeymoon masa xwife dlm edah ertinya nak sakit kan hati Intan nak tunjuk merela bercinta mati-matian…. betul lah sdh lebih 2 tahun ude dayus rendah moral bercinta dgn izreen aznam peroboh masjid….. ude ckp bkn kerana bini nya intan di ceraikan…. pembohong dan penakut ude x ada telur ni……. takut binimya di saman

    6

    0
  34. THE USELESS WOMAN

    3

    1
  35. Anonymous says:

    Pegi bali je????? Xde duit lettew! Cer kalo ade duit.. x main la bali,. Paling2 maldives/london/ paris .. sedeh!

    0

    3
  36. kak kaca says:

    Tahniah izreen dan ude….disebabkan kamu berdua intan dapat rezeki yg mencurah-curah.

    9

    2
  37. bukan ustazoh says:

    dulu Memey pun dikutuk & dikeji pagi petang. Sekarang apa jadi?. aturan tuhan tu yang paling molek,kita sape nak pertikai takdir orang.

    4

    8
  38. mimilofa says:

    mampu pergi Bali je ke uollssss. low class!

    1

    1
  39. Anonymous says:

    KAHKAH nakpak sangat izreen yg beria upload pic dorang guna ig udewahid. Terdesak nk bg intan tgk lettewww. Ko ingat intan kesahh?? Dia busy shooting photoshoot sana sini. Buat duit kepok2 raya ni. Baju raya pon dah berpuloh pasangg. Ko dah beli belum? Ke kena simpan duit? Maklum la dah xde job. Kikiki.
    Gaya caption pon dah tau izreen. Cer tgk gaya penulisan ude dekat pic2 sebelum ni. Pstu ude bukan style buat hashtag2. Kesian ko izreen terdesak nauu. Patot org benci ko. Memang hati dan perangai busukkk.

    22

    0
  40. Anonymous says:

    Ude mengatakan bukan Izreen sebab dia ceraikan Intan sebab akta Seksyen 37-38 Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah-Wilayah Persekutuan) 1997….. takut dia bininya kena denda , penjara atau ke2 2 nya. Kesian ude dari mula lagi pembong, penipu, dayus sebab nafsu…. tentu keluarga mereka sedang gelak ketawa gembira terutama puan Fadillah sh. Abdullah berpeluk2 dgn menantu kesayangan…. gembira ude x perlu bagi nafkah dgn Intan yg x de kerja.. tuan aznam.pun gembira hanya anaknya jadi isteri ude seorang

    14

    0
    • Jehle says:

      Hahaha…itu ceritanya, intan ni x pandai ambik hati mak mertua, patut senang mak ude terima izreen. Hahahaha….jadi kalau kahwin lgi…jangn sombong dengan mk mertua…nanti kena cerai lagi tau….itu masalah sikap….ubah sikap kalau nak Makin pisang banyak kali.wanita malang ialah wanita yg suami x sayang.biar hodoh suami sayang.walau cantik suami jemu. Tak Tak..Ali bukan izreen atau adik beradik atau fan…aku cuma kenaL jenis2 perempuan2 yg pandai main emosi org n manipulative. Hanya Tuhan jer tahu….perangai org mcmni.

      0

      12
      • Anonymous says:

        kesian mentua mak mentua bodoh harap menantu kaya ………. patutlah anaknya pun sama2 bodoh dan dayus, tidak tau jaga bini

        13

        0
  41. Anonymous says:

    Izreen ambil gambar dan izreen sendiri terdesak upload di ig ude. Hahaahah kesian gila weiii. Beza dgn perangai intan xde psiko paksa ude up pic dia dulu. Intan rilek.nasib Nasib kau la ude silap buat keputusan dalam hidup pilih perempuan ni. Kaki kontrol. Tgk muka dah tau x reti hormat laki. Panas baran.

    20

    0
  42. Anonymous says:

    Oleh kerana Izreen dan Ude orang kaya raya mala kami yg pengasih ini teruskan #boikotizreenazminda, #boikotude dan program yg mereka ada atau produk jadi mereka jadi duta…. kami sokong Intan je lah sebab dia x de kerja ,x ada suami …. suaminya lari dengan retis, terpaksa jaga 2 anak yg masih kecil…

    25

    0
  43. Anonymous says:

    Honeymoon ditaja ropanya….hang tak dak duit ka , low class gitu…artis kena la pi London ka…Maldives…Paris takat pi Bali minah kilang pon mampu piraaaaaaahhhh

    24

    0
  44. fishball says:

    tak tahan tengok tahi lalat si uda. macam bubble tea punye pearl. seronok lah izreen pintal2 sebelum tido hehe

    9

    0
  45. Anonymous says:

    Setahun dua lg…jgn delete plak pic terbahagia ni ude. Mcm kau delete intan dlm hidup kau!sbb biasa nya bahagia yg dibina atas airmata org lain ni…takkan nya teguh kukuh berdiri. Kalau bertahan pun,mcm rumah dimakan anai2. Berdoalah byk2 semoga korang berjodohan smpai bila2. Kurang sikit pontensi jering sondol masjid org lain. Jaga2 jering..ude tu pandai berlakon. Jgn nnti keluar statement “saya tak pernah bahagia bersama jering(xgamak nak tulis nama betul kau)”

    23

    0
  46. Aku Menyampah says:

    Nmpk sgt Izreen try hard. Aku myampah bila ppuan yg dah rampas laki org then upload² gmbr..(kononnya bahagia???). Tiada manners. Tiada sensitivity lgsg. Selfish. Prangai mcm sampah. Slut..

    20

    0
  47. Anonymous says:

    Kami ucap Semoga bahagia selalu…

    1

    3
  48. Matahati says:

    Mohd taufiq Abdullah,
    Menjaga isterinya pesakit tyhriod kronik hingga ke akhir hayat isterinya
    _suami Nur LIYANA RADZI

    Ude Wahid RADZI
    suami intan LIYANA Saleh yg tinggalkn isteri yg baik dan cantik demi pelakon gred E…
    Dasar ude x guna…

    17

    0
  49. Nunu says:

    Menari di atas kedukaan orang lain. Bahagia di atas kesedihan orang lain. Dan sesungguhnya Tuhan melaknat manusia seperti ini.

    6

    -3
  50. Kk says:

    Astro pon same bongok gi amek diorg ni buat romantika watpe, pastu nak suruh 1 msia dgr kisah ala2 romantik diorg susah senang bersama ke ape?? Serius ah boikot aje program bongok ni. Ramai lg kot couple artis yg best2 drpd diorg nih.

    28

    0
  51. melati says:

    “Hujung tahun mesti makan Maggi Cup pasangan ni..!!” byk terjadi dh..!! hihihi

    27

    0
  52. Anonymous says:

    YUCK

    1

    0
  53. cik cOmott says:

    Bali jee..bukan Eropah pun

    1

    0
  54. bawang besar says:

    dalam romantika tu …cerita lah saat mengenali cinta hati masa di program tuuutt ..dan dia masih suami orang ..jangan tak cerita pulak ye ijereng ….hahahaha

    4

    0
  55. huhuhu says:

    ye aku setuju.. tapi memey mengaku salah, humble dan sentiasa tahu mmg dia salah..dia pun sentiasa ingat abby.. mcm jering ni, ayat yg keluar dari mulut dia semua menyakitkan hati… acane tu….harapnya akan dtg baik lah dia niiii

    3

    1
  56. Anonymous says:

    mengecapi kebahagiaan dia ats penderitaan org lain..no worries karma is always around.

    7

    0
  57. tahitahilalat says:

    benda pertama yang aku nampak bila bukak story ni ialah TAHI LALAT.
    memanggil2 bai mintak tengok

    0

    0
  58. xyz says:

    eh, kuda & vavi boleh naik flight ke?

    #donemembawang

    5

    0
  59. yolatuuuu says:

    pergi honeymoon boleh.. kereta untuk bini n anak2 xmampu yek ude sediakan dulu…. hahhahahahahahahahahahaahhaahhahahaha….

    1

    0
  60. Anonymous says:

    Apa la korang ni, buat letih mulut jer mengutuk mengata, dia org bahagia jgk aku tgk…lagi korg kutuk, lagi dia org tunjukkan kebahagiaan dia org, korang apa yg dpt? korang jgk yang bodoh…

    0

    4
  61. Anonymous says:

    Kena batang hidung sendiri baru tau SIAPA YANG BODOH

    1

    0
  62. Anonymous says:

    Bali jer???????pekerja kilang pun mampu ke bali. Kalau ke paris excited jugak aku nak tengok. Setakat sawah padi malaysia pun banyak izreen ooooiiiii..kau ni buat aku terbahak2 lah izreen.

    0

    0
  63. TERUSKAN MEMBENCI SI SUNDALAN BERNAMA IZREEN SEMENTARA MASIH LAGI PUNYA KUASA UNTUK MEMBENCI PERAMPAS INI!

    DON’T STOP TO HATE IZREEN

    1

    0
  64. bawang hangit says:

    tahik lalat ude memanggil2 aku utk berhuhuhuuuu di sini…..

    0

    0
  65. Anonymous says:

    SUDAH PERGI..BALI TAK BEST..LEBIH PANAS DRI MALAYSIA.
    PELANCONGAN MURAH

    1

    0
  66. Anonymous says:

    biarla astro amik dieorg utk program romatika..tgh bahgia kan..xkn xtahu kebanyakkan yg masuk romantika ni last2 cerai jugekk..pasangan ni tunggu turn la ni :D

    0

    0

Leave a Comment

Optional