Written by Bella | November 17th, 2017

Bakal bernikah hari ini, pasangan Izara Aishah dan Adib Khalid telah mengadakan majlis berinai malam semalam. Apa yang kami boleh katakan, Izara kelihatan cukup anggun dan cantik dalam persalinan ala Bollywood berwarna merah. Dah macam heroin Hindustan!

Majlis tersebut diadakan secara tertutup dan hanya dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak dan rakan terdekat sahaja.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis malam berinai Izara yang dikongsi menerusi Instagram dengan membaca entri ini sepenuhnya.

30 responses to (8 FOTO) Majlis Malam Berinai Ala Bollywood Izara Aishah

  1. Anonymous says:

    cantikkk semoga kekal ke anak cucu..amin

    10

    0
    • Anonymous says:

      Dulu rs ragu2 dgn couple ni. Tp sejak dorg announce mmg akan kahwin, so happy for them. Izara tu seksi je tp hati baik. Moga kekal bahagia ke jannah. Amin.

      29

      1
    • Mat Ronggeng says:

      Letak lah segala nandek, tindik hidung, assessories bagai….Aku tetap terbayang kopek mu yang meloyot dulu.

      1

      24
      • minah jambu say NO to drugs says:

        kenape cakap macm tu ? sunguh tk patut dia bukan pompan tak baik ! izara baik pe ! ape2 pon dia dh pon nak kawin so doa yg baik2 untok diaorang laki bini ni..semoga bahgia..

        5

        0
  2. wekkkkkkk says:

    kalau dh keturunan Punjab atau Pastun mana boleh lupa tradisi tersebut.

    17

    0
    • zeti anna says:

      Ish..ish..sungguh cantik jelita..make up cantik kemas..dh mcm maharani kashmir ni..colour pakain & perhiasan hidup..mmg classy..tahniah izara aisyah..impian menjadi nyata..

      16

      0
  3. aku says:

    bestnya la kan bila banyak duit….impian semua jadi kenyataan. nak jd princess, nak jadi heroin hindi semua boleh. yang penting ongkosnya dong!

    23

    0
  4. miamore says:

    amma appa…

    2

    3
  5. nok gebuzzz says:

    yg pic ke-3 tu adik beradik izara ke?semua cantik2…….
    izara cantik mengenakan pakaian bollywwod tu..
    semoga izara & adib berbahagia hingga ke syurga…

    12

    1
  6. haihhh says:

    jari2 ctdk gebus jer…jari jemari orang2 kaya..aku yg sebaya umur dia pn…jari aku mcm orang kerja buruh…kasar..tu la beza orang kaya yang ada2 dengan orang kurang kaya..
    haihhh..nasib badan ler…

    18

    0
    • nasib badan says:

      bukn semua dik, yg x kaya mcm aku ni pun jari lembut sbb keja bkn dlm buruh atau cuci pinggan.
      X apa dik, kalau plajaran stakat SPM,STPM, Diploma je dn keja opis akan dpt jari lembut dik mcm aku…cumanya x kaya..biase je.

      Nasib badan tu yg ada dpt degree/master tapi duduk rumah sbb dh jadi bini bos di waktu muda…ini susah nk dpt dik hanya nasib badan.

      14

      1
      • Anonymous says:

        Komen jari lembut tu mungkin sekadar kiasan bahasa.. Mungkin isi sebenar yg ingin dsmpaikan ialah nasib badan.. Untung laa kpd yg cantik & kaya.. Dah dpt jodoh, acara pun meriah..

        2

        0
  7. zahratul halimah says:

    Izara ni sgt cantik dlm persalinan ini..suka dia dlm drama vanilla coklat..yg nmpk cantik asli..hati mmg humble n baik..untung adib n lg bruntung izara..moga bahagia kekal selamanya..

    9

    0
  8. Anonymous says:

    suka couple ni..semoga kekal bahagia hingga ke jannah

    6

    1
  9. Anonymous says:

    Mana emak lelaki siti nurhaliza je yg menyebok….. boring lah sana sini ckp soti dpt menantu anak pun blm keluar… sdh mau kawen

    6

    6
  10. Montoya says:

    Mana famili izara aishah. Macam terpinggir je. Tak kan berinai pun buat kat rumah lelaki. Rumah sendiri kecik kot. Tak standard

    0

    3
    • Montoya mulut busuk says:

      Hello dorang buat kat Glamhall okay. Mulut puaka mengata orang. Entah2 kau yg takde standard.

      3

      0
    • rin hani koma says:

      yang last photo, mommy yang all black rambut tinggi tu la mommy izara

      1

      0
      • x says:

        buknlah..mak izara dlm wikipedia bagi tau mak keturunan Pakistan…mesti yg pakai tudung kuning depan izara tu..muka pun bukan mcm melayu..mcm mak mah/ senah tau.

        yg rmbut pjg tu kn muka belacan je.

        1

        1
  11. anonymous says:

    segak sunggoh!

    0

    0
  12. zubake says:

    ehek ehek ehek

    0

    0
  13. Ros says:

    Kelas. Mixed kalau x buat malam bollywood memang x sah. Yag paling x boleh blah kalau melayu idung kemek perasan buat malam bollywood berinai ni. haha. Tapi malam ni bajet ada dance and sangeet ar, but since malaysian ni dah sangat mixed, bedal je la labu.

    1

    0
  14. Anonymous says:

    Cantiknyeeeee…makeup pun cantik…selalu tgok dia berlakon mekap biasa2 jek jd bila dia mekap mcm ni nmpk berseri sgt…tahniah buat pasangan…suka izara ni masa dewi remaja lg…????

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Cantik tapi lagi cantik berseri klu senyum. Hmmm agaknya pedih tahan sakit kna sepit subang hidung tu ekk???

    0

    0
  16. Kkpl says:

    Izara ni darah kacukan takdak pun Potpet mcm Beruk tinggal laki .
    Ada seekor spesies yg Berangan MIX tu siap gan speaking Omputih lagi, nama pun BUBUH “KING” pat depan.
    Padahal rupa biasa aje.
    Tngk da beranak ni takde pun rupa anak ko mix!!! Kalau ala ala tepung instant MIX adalah ..

    1

    0

Leave a Comment

Optional