Written by Bella | March 2nd, 2016

Bila lihat foto Nur Fazura bergaya ala bintang Hollywood, Marilyn Monroe sebagai duta  kempen busana perkahwinan baru-baru ini, tidak dapat dinafikan beliau mempunyai aura dan karismanya tersendiri.

Malah, berdasarkan foto yang dimuat naik oleh beliau di Instagram, ramai yang memuji Fazura persis Marilyn dan tampak cukup anggun.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto Fazura sebagai Marilyn Monroe dengan membaca entri ini sepenuhnya.

50 responses to (8 FOTO) Bila Nur Fazura Bergaya Ala Marilyn Monroe

  1. Shhh says:

    sudah lah tu Faz..tk da seri asik pakai baju pengantin je..tahun sebelum ni pun Faz je jadi muse utk RR ni..RR ni tak da org lain ke..jemu nok aku tgk CT, ZZ, EE, FAZ, CHE TA asik pakai dorg punya je..baju lbh kurang je pattern nya..mesti nak rambu ramba, kain labuh mcm kain langsir umah sebelah aku je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bosan nya cerita dia ni. Seriously, bimbo giler!

      0

      0
      • ntah says:

        fazura memang membosankan….lagi bosan bila berkepit dgn RR..like seriously, booorrrrinnggg !

        0

        0
    • saje nk komen says:

      meh mummy nk comment ikhlas. nk improve diri kita terima komen ikhlas, jgn suka dgr komen fake yg sokong mmbawa rebah okm

      1. rambut tu x berapa jd marilyn. nmpk mcm francesca peters zaman kegemilangan 80an.

      2. nk jd marilyn rambut tu kne blonde. marilyn tu identitinya ialah ke blonded nan nnya.

      3. body kne voluptous. artis kurus kne buat style angelina jolie.

      hurmmm apa2 lah. aku nk tido. saje komen bg nmpk meriah sikit. kalo ada yg tersinggung aku mohon maaf. okbai

      0

      0
    • Nora Majidin says:

      I lagi bkenan dgn collection Tunku Tun Aminah x Jovian. Classy!

      0

      0
  2. minahg jambu terlajak habis says:

    kenape tk kalerkan je rambot tu jadi blonde baru lah macm marilyn monroe eemmuah hahaha…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Ni lagi sekor bugima yg perasan!!!

    0

    0
  4. Kiah says:

    Tahniahhh, pilem Langit Cinta…flop ni pawagam. Hahaha…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    This is the main piece dr RR ni. Bju cantik..tp model boleh x bg pd yg nmpk mcm international model. Kureng ad klas bile diperagakan oleh model diatas. Nmpk x high standard.. nk cari Model yg memperagakan baju haruslah kurus, slim dan tggi.

    0

    0
    • your next door neighbor says:

      org yg akan beli baju ni bukan semua slim kurus n tinggi cam giselle bundchen anon oi. org melesia ni mostly bantut. bagusla dorg amek model realistik sikit. cume aku tak suke ngan pemilihan faz sbgai modelnye. byk lagi retis lain kalau nak sgt amek retis. n yes, marilyn monroe was voluptuous. bontot and dada mengancam. she wasnt that tall tapi ada sex appeal.

      0

      0
  6. Anonymous says:

    She memang cantek…

    0

    0
  7. Momo says:

    Celahhh mana plak marilyn nyeee.. Sbb tai lalat seketui tu?

    0

    0
  8. Baby says:

    Faz kenal ke marilyn monroe?…opppsss…

    0

    0
  9. Lorat says:

    Jauh Marylin dari Monroe, dalam erti kata lain.. jauh panggang dari api la si Faz ni bergaya ala monroe.

    0

    0
  10. born to be wild says:

    marilyn monroe tetek besor …. faz ni tetek kecik tak payah lah berangan marilyn .

    0

    0
  11. Yekeni says:

    Whatever it is. I think Fazura lebih cantik mungkin berganda2 cantik dari yg komen negative2 disini.

    Perangai, attitude tolak tepi sekejab. Physically, she is pretty. Yg komen2 ni entah2 debab, pesek, kulit kendur, muka mungkin lebih berumur dari umur. Give credit when credit is due lah. Jangan asyik nak hentam mentang2 tak suka. Biase sangat.

    0

    0
    • Momo says:

      Aku kurus, berat 50kg tinggi 164, umor 32 tapi people selalu ingat aku baru umor 24, 25..physically aku tak penah modified hidung aku mahupun tetek aku. 36-26-38

      Ce ko bgtau ko punya plak. Takyah tipu. Jujur je

      0

      0
      • Yekeni says:

        Seakan kita. Aku pun kurus 48kg. 165cm. 36 26 36. Umur 44. Orang ingat awal 30an. Jalan dengan anak mcm boyfriend girlfriend. Hidung mancung. Bulu mata panjang tak payah fake eyelashes. Kulit putih tak payah qu puteh. Rupa seiras sofea jane masa dia muda. Rambut panjang ikal mayang. Mana2 ocassion, boleh dikatakan stand out, centre of attention. Both me and my sis dari remaja sampai sekarang. My sis iras aishwarya. Adik lelaki handsome tinggi iras hritik roshan. These are the truth. Good genes from mom and dad.

        Give credit when credit is due. Fazura is pretty tak kira buat hidung ke tak.

        0

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Abang belum kahwin..
          Badan Sado.. mcm model jubah pahlawan..
          Tapi sumpah abang takkan pakai jubah pahlawan tu…
          Tak pernah plak abg ukur saiz badan.. tp kalau Levis saiz 31.

          Orang kata kerja gomen cikai..
          Tp abg tak kisah.. insyaAllah tahun depan JUSA C,
          Walaupun gaji tak sampai 20k sebulan tp pencen esok2 InsyaAllah kita leh goyang2 kaki je..
          So adik awak yg mcm Aishwarya Rai tu single lagi tak?
          Abg mmg suka yg ala2 heroin bollywood ni kebetulan ex-tunang abg muka mcm Katrina Kaif.

          1

          0
        • Anonymous says:

          abang pekerja gomen gaji rm20k je. jadilah bang dh tua nanti artis2 especially di Malaysia ni nk dpt rm2000 satu job pun belum tentu. saya doakan abg dpt nikahi Aisywarya Ra lookalike tu.

          0

          0
        • Yuri says:

          jarang sangat melayu tulen ada rambut ikal mayang …. kau ada darah kacuk ke ???

          0

          0
        • Momo says:

          Sebab tu orang kata beauty is in the eye of beholder beb.. kenapa nak force people to give credit. Sebab tu aku suh jujur, tapi ketara sangat kau x jujur.. hahahha

          0

          0
      • Anonymous says:

        wow hebatnye momo …
        paling cantik melentik la nih

        0

        0
        • Momo says:

          Aku tipu ja beb. Saja nak tau dia nak celen aku ke tak hahahhaha. Obviously over plak dia ouji diri sendiri smp ke adik beradik lain pun dia cerita. Ternyata dia pandang rendah pada yang tua, kendur, gemok dan rendah. Kesian

          0

          0
    • Anonymous says:

      Artis in pictures mmg cantik dik. Bila jmpa live, actly mcm org biasa jgk. Dlm pic segala foundation nmpk blended..bila jmpa live, u can actually ukur brapa inchi makeup..ala.. mcm u g kiosk kcantikkan dkt m.a.c ke mn2 ke. Sales girl die pkai mkeup tebal2, ofcoz u boleh nmpk..kdg2 sbb trlmpau tebal jd crusty mkeup tu. I agree fazura cantik, tp usahlah nk overate sgt. U knw why? Bcoz malaysian women trmsuk artis, are rendang2..but act like they are supermodels..mcm xkena di citu.

      1

      0
    • juli says:

      kau ni x hentam org ke dik??? Ckp x serupa bikin.

      0

      0
  12. Yekeni says:

    Seakan kita. Aku pun kurus 48kg. 165cm. 36 26 36. Umur 44. Orang ingat awal 30an. Jalan dengan anak mcm boyfriend girlfriend. Hidung mancung. Bulu mata panjang tak payah fake eyelashes. Kulit putih tak payah qu puteh. Rupa seiras sofea jane masa dia muda. Rambut panjang ikal mayang. Mana2 ocassion, boleh dikatakan stand out, centre of attention. Both me and my sis dari remaja sampai sekarang. My sis iras aishwarya. Adik lelaki handsome tinggi iras hritik roshan. These are the truth. Good genes from mom and dad.

    Give credit when credit is due. Fazura is pretty tak kira buat hidung ke tak.

    0

    0
    • leighton meester says:

      nampak sangat menipu nyer…. kau ckp kau macam Sofea Jane, sis kau plak macam Aiswarya Rai. kat situ dah nampak menipu . kalau mak bapak sama … genetik pun sama lah… mana ada sorang jadi kokosen…sorang jadi hindustan.

      0

      0
      • Yekeni says:

        Sofea jane ada kacukan mat salleh kan… Faham2 lah…

        Ada jugak artis melayu iras artis mat salleh… Iras faham…… Iras….. Memang bollywood pun… Mak pakistan bapak mat salleh…

        Walaupun artis memang kalau tak make up muka biasa… Tapi ada yg manis dan cantiklah compared to kebanyakkan malays… Susah nak dapat yg cantik…

        Tapi ada yg cantik… Cantik melayulah…

        0

        0
      • Momo says:

        Kannnn.. over plak dia baru aku acah sikit ja hahhaha. Mak dia mat saleh bapak dia hindustan kot kannn..

        0

        0
        • Yekeni says:

          Hah. Kena acah balik keluar semua confession lol!

          Tak memandang rendah pada physical. Tapi tak boleh angkat bila komen2 yg melampau kat sini.

          Muka penjual tom yamlah. Hina sangat ke penjual tom yam?

          Muka lara mcm budak terencat lah.. Different posting.. Hina sangat orang terencat ke? Merekalah orang yg bertuah sebenarnya. Di dunia sementara mereka kekurangan. Di alam eternity, mereka sempurna segalanya. Merekalah gerenti ahli syurga.

          Mulut melayu terlalu laser… Tapi bila cakap pasal islam, mcm dia dah cukup amalan…

          Please lah….

          0

          0
  13. pinana says:

    betul ke mata aku ni.. aku mcm nmpk rizman bertindik kat telinge dia.. atau aku salah nampak..?? maaf

    0

    0
    • pinana says:

      maaf.. mmg salah pandangan mata saya.. tu cuma kerlipan cahaya.. maaf sekali lagi

      0

      0
  14. Anonymous says:

    sudahlah pajero..satu je aku nak…kau membintangi filem “blowjib part 2” baru sajak gaya tiru ala2 maryln monberok ni…

    0

    0
  15. melati says:

    sebiji macam Tukang Masak TomYam bila bergaya….Fazura ..janji jgn jadi macam Neelofa !..jutawan RM50 juta…..kikiki Pungkok ..dua beradik Neelofa…sorang Gila & sorang lagi mereng….hihihi

    0

    0
  16. makcik hazwan says:

    Yg puji diri seniri mcm perfect sgt kt atas tu mesti bapok aka maknyah ganyut x pon anak dara tua yg biji dh liat rebus pon x empok…

    0

    0
  17. aku yang lawa says:

    org lawa mcm aku x kuasa nk komen pnjg2 kan faz….
    kelawaan inversely proportional dgn kepnjgn komen. hypothesis utk phD incumbents.

    0

    0
  18. polka dot says:

    cantiknya fazura..

    0

    0
  19. Zharf says:

    Cantik jelita fazura ni
    Kalau dah lawa pakai apa pun cantik
    :)

    0

    0
  20. Mma8 says:

    She tak sesuai jadi model sebab pinggang tak ramping dan kurang ketimggian….rasanya Fatiha Latiff amat sesuai mengayakan design ni…

    1

    0
  21. kucikuci says:

    nazim yg tggi gila or yg lain tu yg x tggi?

    0

    0
  22. fazuragedik says:

    aku minat marilyn…eee tlg ah nak brgambar ala2 marilyn..muke cantik tapi akal tak de…tak bijak..kalau cantik and bijak kan best fazura..mcm lisa…cantik and bijak..

    ps : teringat pulak pajura makan “cendawan” artis sorang ni..yaks !!

    0

    0
  23. ehh says:

    tua

    0

    0