Written by Bella | May 21st, 2018

Mengambil keberkatan di bulan Ramadhan yang mulia ini, aktres Nur Fazura nampaknya sudah mula tampil berhijab sejak hari pertama puasa. Fazura kelihatan cukup cantik dan manis sekali sehingga mendapat pujian daripada netizen.

Gaya tudungnya ringkas sahaja tetapi tetap tampak kemas dan menyerlahkan lagi keayuan beliau. Rata-rata peminat sangat teruja dengan perubahan imej Fazura dan berdoa agar beliau terus istiqamah.

Bertuah betul Fattah Amin dapat seorang isteri yang sangat sopan dan menghormati bulan suci Ramadhan. Mesti hati Fattah “cair” setiap kali melihat wajah isterinya kan?

Beberapa lagi foto Fazura yang cantik berhijab dengan membaca entri ini sepenuhnya.

59 responses to (8 FOTO) Betapa Cantik Dan Manisnya Fazura Bertudung Penuh Di Bulan Ramadhan

  1. Bawang Heran says:

    Bukan idola ko Hajah Zouk Duta TN50 ke Nara?!!

    22

    1
    • melati says:

      Duta TN50 dah jadi Taik50..kena flush secara berjemaah oleh pengundi2. Wakaka

      32

      0
      • Anonymous says:

        jilake ko melati…hahaha..tersembur kuih samprit dlm mulut aku ni wei. hahaha

        8

        0
        • Anonymous says:

          “Pengerusi 1MDB? Najib. Menteri Kewangan? Najib. Perdana Menteri? Najib.
          Bila 1MDB x ckup duit sbb blnja mewah, najib mntak kat Najib, Najib kata nnt… “Aku bncang dulu dgn Perdana Menteri, Najib”.
          Setelah Najib berbincang dgn Najib, maka lulus lah duit rakyat kepada Najib”- Mat Sabu

          49

          0
        • Najib PM (Pelingkup Malaysia) says:

          Ada lagi tutu ADUN PEKAN pun Najib.

          5

          0
        • Jom Sahur Kt Zouk says:

          Tapi Najib masih risaukan cokelatnya yg kononnya dimakan polis…Najib tak peduli pun pasal pandangan org lain. Hanya cokelat yg dibimbangkannya.

          37

          1
        • Hanezzura says:

          Jujur bagi aku biasa je. Pakai tudong ke tak, biasa je. Iras hanez suraya. Hahhh jgn kata aku benci fazura pulak jauh sekali peminat Lofa. Kalau dah taksub sgt mungkin dimata korang segala2 cantik bila imej berubah sempena ramadhan. Tapi bagi aku biasa2 je.

          64

          6
        • redhoodieranger says:

          Saya nak link video ucapan Mat Sabu:

          yang ini —–>“Pengerusi 1MDB? Najib. Menteri Kewangan? Najib. Perdana Menteri? Najib.
          Bila 1MDB x ckup duit sbb blnja mewah, najib mntak kat Najib, Najib kata nnt… “Aku bncang dulu dgn Perdana Menteri, Najib”.
          Setelah Najib berbincang dgn Najib, maka lulus lah duit rakyat kepada Najib”- Mat Sabu

          2

          0
        • Smprit bsh says:

          Blum raya dh mkn smprit…samprit moden ye..basah2 utk bln ramadhn.
          Hehehe

          1

          0
      • Anonymous says:

        Najib pun dah nak kena flush. Besok naik SPRM.. punya office.. kena interview. :)))

        7

        1
        • mawie says:

          padan muka bn kalah…bila rakyat tanya…jawab menteri
          – xnk byr tol cari jln lain
          – org miskin beli sardin x kena gst
          – xnk byr gst g tggl kt hutan
          – x suka dgn kerajaan sila kluar
          – x suka bn g undi ph(he he tokok
          tmbh jer)…g la mampos!..

          27

          0
      • Anonymous says:

        GST- Goverment Sudah Terkubur.
        1MDB- 1 Malaysia Debt Bertambah.
        UMNO- Untuk Mereka No Otak.
        BN- Bangkrup Negara.

        20

        0
      • Anonymous says:

        Bawal ke
        Bawal ke
        Sepat ke
        Gelama ke
        Selar kuning ke
        Kembong ke
        Bilis ke
        Pirana ke

        Kalau Cantek – tetap menawan lah!

        13

        -1
      • Anonymous says:

        hahaha tu yg lopak tibe2 up caption sokong kerajaan baru dibawah pimpinan Tun. sebelum ni kemain ko lopak main wayang je. sejenis yg mmg suke amek kesempatan utk loloskan diri sndiri. tula spesis2 artis BN same je mcm wak doyok. semua sampah.

        7

        0
        • Anonymous says:

          lofa memang PH. sehari sebelum mengundi pon aku dah tau dia mcm bg hint suruh followers dia undi PH. kau apa tauuu. artis kau tu fattah dan jura tu yg macaiii. ko x tau ke?? kahkahh. kesian abam pattah beria tolong buat video suppport zahid komidi pon tapi kalahh jugak BN.
          ,mesti plan nak kipas kot2 dpt dato ke ann hahahahaha.tup2 wakakakkkk

          2

          1
    • Zetty says:

      Salah satu sebab mengapa BN-Umno tewas teruk dlm sejarah politik dunia disebabkan retis2 seperti Neelofa, Dira Abu Zahar, Azwan Ali, Adi Putera dan Nora Danish (Nedim)!

      13

      0
      • Anonymous says:

        Zaman mahathir menteri2 dia ini best…zaman najib menteri semua mcm sial..masing2 gengster…itu pasal pengokong2 pun mcm gengter…budak yg baru nk up pun byk yg kurang ajar klu zaman najib ni. Tengok Lopak cukup!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Wakluuu. Ko tak tau ke fattzura ko dua2 macai bn hahahaha. KO gih tgk video ucapan pattah riuk tu….sokong bn sampai bila2..nk tercirit aku

        10

        2
        • Anonymous says:

          haah dia memang bn fattah tu. org bagan dato.tu sokong zahid komidi. sebab tu faz off komen dekat pic bendera yg dia up di ig.takot kena kecam. acah2 nk wish.playsafe nampak hahaha

          3

          0
  2. Tanya Je..Jgn Sentap Tau says:

    bang nara..bini abang nara masih pakai turban ala lilit spender tu lagi ke mcm pulang dri taiwan itu hari naik business class? hihihiks

    17

    0
  3. Anonymous says:

    cantiknya ciptaan tuhan!

    12

    0
  4. Anonymous says:

    Faz ..pakai alas meja pun cantik. Tak perlu nk berbelit bagai mcm Harjit Singh Hullon!

    19

    2
  5. Anonymous says:

    Fazura.. freehair pun manis, bertudung pun manis. Yg ko… terpaksa pakai turban punya nk up kan diri. Last2 kena perli sama Jihan!

    22

    0
  6. Nuyu says:

    Alhamdulillah..mga istiqomah

    8

    1
  7. Anonymous says:

    BN kalah sebab Bekas pemimpin tak pandai menguruskan pentadbiran Negara…tahunya menkayakan kroni dia dan anak bini dia..merompak mencuri shopping dah menjadi lumrah…utk kebajikan rakyat tolak ketepi..maka musnah la parti BN…bila dah musnah tak blh nak terima hakikat kekalahan..keluar la fitnah dan sebagainya…sendri yg cipta..sndri la tanggong..

    19

    0
  8. Anonymous says:

    Nara..suruhla isteri awak pakai tudung elok2 jgn sekadar balut kepala….rasa lagi lawa dia bertudung elok..tutup leher…awak tu muslim..dalam quran pon cakap biar tutup dada…ni usahkan dada…leher pon xtutup…maaf menegur begini…

    21

    0
  9. Anonymous says:

    Syukur Alhamdulillah Dan setinggi tahniah diucapkan kepada barisan kepimpinan negara.

    Semoga Allah SWT mempermudahkan segala urusan Dan memakmurkan kembali negara tercinta Malaysia. Aamiin Ya Rabbal Alamin

    19

    0
  10. Anonymous says:

    Orang dah cantik, pakai apa pun cantik.. cuba suruh Faiz Roslan pakai tudung tuh.. dgn mulut terjuih lebar dia mesti tercampak hp 5 meter dari tangan terkezutt uols!

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Orang cantik dari awal lagi ..pakai je ape ape mesti manis dan ayu .Allah bagi dari awal lagi.

    1

    0
  12. Jojo says:

    Baiknya Fazura, tiap kali Ramadan tiba pasti kemas bertudung. Bukan seperti setengah orang, pakai turban saja.

    5

    2
    • Anonymous says:

      eh eh…time bulan puasa je pakai tudung..dia igt dosa x tutup aurat tu bulan puasa je ke?? bulan2 lain tu kalis dosa?? patutnya dh tiap2 tahun bulan puasa pkai tudung..istiqomah la pkai terus..ni abis je puasa tudung terbang..mazhab mana yg ko ikut ni…

      4

      1
  13. SELAMAT PAGI MALAYSIA BAHARU says:

    Jangan diikut Trend pakai turban pulak Ye Kak Fazz … Pakai bawal ke atau atau macam – macam jenis tudung luar sana ..

    2

    0
  14. Anonymous says:

    cantiknyaa..

    1

    0
  15. Lovely says:

    I like bawal. Way she put on pn simple je. Baju pn tk semak. Nice. Jgn pakai tudung masih nk tunjuk telinga ngan anting2. Berserabot. Ada yg jarang masih nmpk tengkok.

    4

    0
  16. Anonymous says:

    Kalau Fazura telebih awal pakai tudung…sudah tentu Duta LANCOME muslimah yg pertama adalah beliau.

    Mmg sweet Fazura bertudung. Semoga Faz bertambah baik selepas ini.

    5

    0
    • Anonymous says:

      bhahahhahah aeuwwww fans fazura teringin idola dia jadi duta lancome,,ada hatiiii hahahahhhaa. baru kau tau betapa hebat lofa jd duta lancome. fajura jadi duta kertu sudah.

      pakai tuudngg pon biasa jeee.. xleh lawan lofa laaaa.lopa pakai tuudung saji pon lawa

      1

      15
  17. unknown says:

    inspired dari family suami terchenta.. semoga istiqamah..

    4

    0
  18. Anonymous says:

    bagusnye faz ni kalau die bertudung or berpakaian sopan mmg btul2 sopan means takdelaa baju sendat pastu pakai shawl lilit belit2 nampka leher pastu photoshoot duduk terkangkang mcm bekas duta TN50 tu oppsss. neelopak kemain tukang stylist sampai sedozen tapi ape yg menariknye pon aku xtau sebab bile die menggayakan something je mesti kena kutuk. less is minimal lopak, pls belajar tu dr fazura. x perlu bawak serombongan tukang stylist bagai tp still nmpk elegan n classy.

    9

    2
  19. ................ says:

    pkai tudung cantik..tpi berpeluk2 dgn laki dpan ore ramai..rasa nk muntah…mula2 kawin mmg mcm tu..lama2 kawin..hampeh!

    17

    2
    • wina says:

      aku pon rasa.. dh knp derang ni? kt rmh x puas peluk cium ke? tak tgk tmpt ke nk bergesel2 ngn suami? dh laa bln ramadhan. i have always love fazura.. seyesly, tp perangai kne classy laa.. nk bergomol2 ngn laki masuk bilik plis..

      14

      1
  20. Dh 35 years old old old tau faz tu says:

    Umur dh msuk 35..pastilh dh sedar. Byk pompuan mcm tu..nasib baiklh dh sedar..lawa ke x ke..smpai umur mcm tu dh fikir nk slow2 tinggl dunia glmor dn fesen brazil..omputeh..jepun.korean..bla..bla

    0

    2
  21. ahmad_noor says:

    mudah2an lepas ni tutup aurat dgn sempurna….berhijablah mengikut sunnah bukan ikut fesyen

    2

    0
  22. someone says:

    Ini hipokrit namanya..bulan puasa pakai..msuk hari raya tayang rambut berwarna plak..

    15

    0
    • Anonymous says:

      Kau tak takut ke kena kecaman berjemaah drp bala tentera fattzura? Aku nak komen pun takutttt…?

      16

      1
    • rayyan says:

      kalau la nabi dengar ni mesti ko ni kena kutuk. orang tu cuba nak membuat benda baik ko mengata dia. bangang.

      0

      0
  23. Anonymous says:

    fazura memang tiap kali bulan ramadhan akan bertudung.. dah lama dia buat macam ni..

    2

    0
  24. Anonymous says:

    fazura dan fattah orang kuat umno. tambah2 fattah.coiiii jijikss tgk video fattah sokong zahid hamidi.padan muka kena kecam hahhahh.
    mesti fattah kipas sebab ingat bn menang lg.sekaliii ambik kauu

    13

    1
    • Anonymous says:

      Kann pastu dekat ig najib fazura ada komen sehari sebelum pru kot x silap. Pastu fazura kena kecam berjemaah dekat situ hahahaha. Macai rupanyaaa. Elok la laki bini macai bn.
      Fattah cakap dia selamanya sokong bn. Nk terkentut aku dengar. Bodoh la fattah ko buat statement mcm tu.

      Btw ni pasal fazura tetiba macai fazura sebut2 nama lofa. Nampak sangat rasa terancam dengan lofa kahkah. Fazura pon rasa terancam tu cepat2 pakai tudung kahahakahah

      17

      2
  25. Anonymous says:

    Tiap2 kali ade cerita Fazura ni, mesti caption “bertuah Fattah Amin”. Indirectly nak maksudkan, lelaki akan bertuah dapat wife cantik & manis. double bertuah bila sopan n ayu. Mentality orang Malaysia sangat… sebab tu la lelaki Malaysia berlumba2 nak cari wanita cantik..sbb ni la. if wife x cantik, xde orang nk ckp die bertuah even sopan n ayu cane pon. #jangankecamsaya

    9

    1
    • Anonymous says:

      gunalah produk timbang kilo.cantik dlm masa 3 hari. xpon buat mcm faz ubah je muka. lg kekal.

      0

      0
  26. anonymous says:

    classy lady

    4

    1
  27. Anonymous says:

    Pakai tudung terserlah nmpk mokcik dh..yelh umur pun dh 36th..Fatah dh nmpk cam ank bujang dia..

    4

    1
  28. Anonymous says:

    kata classy sgt…tp dengan laki mcm nk beromen depan public..please la fazura..jgn nk tipu fans, konon2 ko tu suci murni sgt…

    1

    1
  29. Anonymous says:

    dah pakai tudung bulan puasa tu tak payah la dok beromen depan ramai org,
    bukan kau sorang je pandai berjimak. punya teruja dapat kawin hahahha.
    tengok izara aisyah dapat adib yg arghhh hensem gila dan kaya pon rilek je.
    memalukan!! pakai tuudung tapi bawak imej burukk. lagipon umur dah nak masuk 40an tak sesuai wehh. biar lah budak2 wicet je perangai mcm tu.

    ini kerr classsssy yg fans sendu cakap tu??
    aku tgk makin lama makin classic ada hahah

    2

    1
    • loloooo says:

      bahaya ko komen ni..nanti kene kecam dgn bala tentera dia, fatjura acah suci tu kene kecam..huhuuuu

      0

      0

Leave a Comment

Optional