Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(8 FOTO) Anak Kembar Zizie Ezette Yang Comel Berpakaian Sedondon Curi Perhatian Netizen

Setelah beberapa tahun berkahwin, Zizie Ezette akhirnya dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata kembar lelaki Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette pada bulan Disember lalu.

Advertisement

Kini bayi kembar itu sudah berusia hampir 4 bulan dan tidak dinafikan memang montel dan sangat comel.

Untuk pengetahun anda, setiap hari Zizie akan pakaikan baju sedondon untuk anak-anaknya itu dan ia cukup menarik perhatian ramai.

Sambi santai-santai hujung minggu ni, jom kita layan beberapa lagi foto comel Aadam dan Aaleph dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. AnakMukaPak

    April 19, 2018 at 10:24 am

    muka bapakkk. hehe. kelebihan anak ikut muka bapak, org tak boleh argue dah. memang anak laki aku hokeyy. hehe
    #TeamAnakMukaPak

  2. salmah

    April 9, 2018 at 1:04 pm

    zizie ni putih asli. setgh artis mkn ubat kasi cerah. comel anak dia. x de lah setgh artis nak show off sgt. lebih comel dari anak artis yg satu lagi tu

    • Boboiboy

      April 9, 2018 at 6:40 pm

      Sape yg artis lg satu tu?? Boleh share skitttt??

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top