Written by Bella | April 8th, 2018

Setelah beberapa tahun berkahwin, Zizie Ezette akhirnya dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata kembar lelaki Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette pada bulan Disember lalu.

Kini bayi kembar itu sudah berusia hampir 4 bulan dan tidak dinafikan memang montel dan sangat comel.

Untuk pengetahun anda, setiap hari Zizie akan pakaikan baju sedondon untuk anak-anaknya itu dan ia cukup menarik perhatian ramai.

Sambi santai-santai hujung minggu ni, jom kita layan beberapa lagi foto comel Aadam dan Aaleph dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

20 responses to (8 FOTO) Anak Kembar Zizie Ezette Yang Comel Berpakaian Sedondon Curi Perhatian Netizen

  1. Nd says:

    Berguna gak bung mukhtar tu … Eheheheh

    10

    1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      dua2 baby macm muka ayah dia hehe cute semoga bahgia dn di lindungi Allah selalu..

      13

      0
      • Bung Nedim says:

        Aku dari dulu dah kata muka Nedim tu macam Bung Mokhtar. Lagi2 kalai Nedim senyum. Tengok si kembar ni pun seiras Ney Ney. Hahhh gitewww!

        17

        0
  2. sweeties twin says:

    Tak fhm kenapa nk pakaikn baju sedondon..bila kembar je nk expose mcm tu..dh kg muka seiras pakaikn baju sama..mmg ssh nk bezakn mana abg n adik..
    Pengalaman aku kembar jgk tu yg x suka seragam gini gaya..umur tadika aku n kakak memberontak sbb kami berdua ada citarasa masing2..last mak aku kalah jgk.

    1

    39
    • Yekeni says:

      Pakai sedondon pun salah? singkat betol lah otak orang2 ni… haha… dia teruja, happy anak kembar. Nak pakaikan sedondon, cute, suka hati dialah. Yg penting hati dia suka. Duit banyak boleh beli in pairs everything.

      But if me, beli sehelai aje tiap design, pakai share2, sebab baby lekas membesar. Sebab, itu suka hati me… ini suka hati dia… yg lain jangan kepo haha..

      32

      0
      • Anonymous says:

        Ok.lah tu bukun duit siapa pun…duit rakyaat juga….Bung Moktar kan mau PRU 14 sekarang….muka org sungai anak2 tu….kulit pun kulit org sungai….

        4

        6
      • Anonymous says:

        Kalo fhmkn tulisan sweeties twin dia hairan.. X boleh ke ank kembar pakaikn baju lain2..sb dia seorg twin ada mengalaminya..mmg lah ank dia suka hati tapi dh jadi tipikal bila ank kembar je mesti sedondon X kiralh boy +.girl…dia tak kutuk pun artis tu….bkn masalah mampu ke tak.
        #tumenunjukkan kembar taksemestinyasehati

        2

        7
      • Anonymous says:

        Duit banyk duit sape??.opps..

        2

        3
    • Anonymous says:

      poyolah ko ni ko xsuka ko punya pasal lah

      0

      0
  3. Yaya says:

    berbelit gila nama anak dia. aduiyyaiii

    1

    1
  4. FC says:

    Memang comel! :)

    1

    0
  5. hosay says:

    lantak la mak pak dia aku xminat..tapi anak2 comel..comel sgt. jadi anak2 yang baik2 ye. #sajanakdoabaik2

    3

    0
  6. salmah says:

    zizie ni putih asli. setgh artis mkn ubat kasi cerah. comel anak dia. x de lah setgh artis nak show off sgt. lebih comel dari anak artis yg satu lagi tu

    0

    0
  7. AnakMukaPak says:

    muka bapakkk. hehe. kelebihan anak ikut muka bapak, org tak boleh argue dah. memang anak laki aku hokeyy. hehe
    #TeamAnakMukaPak

    0

    0

Leave a Comment

Optional