(7 GAMBAR)Majlis Pernikahan Natasha Hudson Dan Carleed Khaza

Hiburan

(7 GAMBAR)Majlis Pernikahan Natasha Hudson Dan Carleed Khaza

Sejuk mata memandang Natasha Hudson yang nampak sungguh ayu di dalam baju pengantin lengkap bertudung semasa majlis pernikahannya baru-baru ini. Terserlah keanggunan Natasha Hudson. Semoga perkahwinan Natasha Hudson kali ketiga ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar natasha hudson nikah

Advertisement

Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Masih ada banyak lagi gambar untuk dikongsi tapi buat masa ini layankan apa yang ada terlebih dahulu. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah
gambar natasha hudson nikah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

180 Comments

  1. Bini Gajah Mada

    April 17, 2012 at 6:15 am

    Natasha sangat cantik dan simple. I like !

    To budak Irman yang tengah popular sekarang tu :

    Adik , kalau tak cukup umur tu tolong buat cara orang tak cukup umur okay ? Ejaan pun tak betul nak nasihatkan orang. Aku memang berbulu sangat dengan kau ni dari entry Nara yang lepas-lepas lagi. Tak baik riak, takbur dengan kekayaan mama kau tu dik..aku tak rasa orang-orang dalam BN ni nak tahu harta kau tu. Kau pergi China, Bandung dan bakal ke Manila..nak tanya sikit, mama kau dan kau dah pergi naik haji atau umrah ke ? Bukan apa, kau kan keluarga kaya. Takkan tempat-tempat lain kau dan mama kau boleh pergi, umrah tak nak pergi..ialah supaya kau tu boleh insaf sikit..sedar sikit. Kekayaan, harta benda tak boleh di bawa mati dik..berlambak pun toyota vios mama kau tu bukan dapat bawa masuk kubur. Macam mama kau sorang saja ada toyota vios kat Malaysia ni.
    Jadi, aku nak nasihatkan kau supaya janganlah bangga diri sangat dengan apa yang kau ada tu okay ?
    Sekian.

    # kami tak jeles dik, cuma menyampah asyik kekayaan kau tu saja nak cakap. Macam bagus ! #

    • Nefertiti

      April 17, 2012 at 8:45 am

      Masalahnya dia cerita pasal kekayaan mama dia. Mama ok, bukan dia sendiri. Org tak kagum dik Irman oii, sebab kekayaan tu bukan kekayaan ko sendiri. Lagipun aku heran, perkatan tu – kaya – errr sesuai ke?
      Ko tu nak beli roti inti kaya pun belum ada duit sendiri Irman. Hai Irman, Irmaannn…..

    • Irman Hazz

      April 17, 2012 at 4:08 pm

      PERSETAN la ko Bini Gajah mada!!!

    • mizz

      April 17, 2012 at 4:49 pm

      irman sekolah darjah bapa ye?

    • Bini Gajah Mada

      April 17, 2012 at 5:13 pm

      aiseh ! Maki lagi ar.. Jangan bawa aku memaki wahai budak yang paling kurang ajar. Kalau aku yang maki kau ni, menangis karang. Nasib kau ni jauh, kalau kau dekat jak sudah aku antam ni..buang pegi parit. Aku nasihat baik-baik kau melawan.. Tapi ndak apa, aku sabar. Kau balas lagi.. Siap kau ! Puikk !

    • Irman Hazz

      April 18, 2012 at 9:37 am

      engko la PUIIIKKKK!!! persetan…..

    • Irman Hazz

      April 18, 2012 at 9:41 am

      Bini Gajah Mada memanazzzzz maut!!!

    • Bini Gajah Mada

      April 18, 2012 at 11:16 am

      Irman, kau la SETAN , ANJING ! Shame on you ! Puikkk

      Dahlah, aku malas layan SETAN macam kau ni . Suka hati kau la mahu cakap apa .

      Sekian . Terima kasih .

    • Irman Hazz

      April 19, 2012 at 8:20 am

      uuuiiihhhh marah benar Bini Gajah Mada nie…cepat mampus la ceritanya nie….ekekekekekekek….

  2. mawar kesepian

    April 17, 2012 at 3:58 am

    simple n nice sangt…. insyallah lau sy nikah nanti sy pn akn wat mcm nie jgkk…

    • mawar kesepian

      April 17, 2012 at 4:07 am

      taniah wat tasya n suami semoga pernikahan kalian di redha illahi aminn…

  3. Efah Mustaffa

    April 17, 2012 at 12:50 am

    Sweet sgt…walaupun simple but nice..slmt pengantin baru..

  4. farah

    April 16, 2012 at 9:31 pm

    Very Simple and Nice.. tak menunjuk-nunjuk.. Semoga berkekalan buat slama2nya..Amin

  5. lolo

    April 16, 2012 at 9:21 pm

    natasha ada iras norjuma bila bertudung.. cantik..

Loading...