October 10th, 2011

Kalau korang masih ingat, penyanyi yang merupakan anggota kumpulan boyband Melayu tahun 90’an yang popular dengan lagu Itik Gembo Gembo dan Hasrat, Norazlan Abdul Aziz atau Lan A To Z akan melangsungkan pernikahan dengan seorang gadis bernama Siti Nur Ain pada 11 November ini. Menurut Lan lagi, majlis resepsi mereka akan berlangsung pada 12 November di Rawang. Lan telah menyebarkan perkhabaran gembira ini di Facebook beliau.

Nak tengok gambar bakal isteri Lan? Inilah dia orangnya, Siti Nur Ain. Kredit gambar pada Facebook Lan Ato Z, Ezuandy dan MySpace Siti Nur Ain.


Lan pernah berkahwin dengan Marcella pada tahun 90’an dan mendapat 3 orang cahaya mata, tetapi telah bercerai dan anak-anak Lan dijaga oleh bekas isterinya di London.

Korang boleh tengok lagi gambar-gambar Siti Nur Ain dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***

Jangan lupa temujanji anda untuk sama-sama memeriahkan lagi Festival Dikir Barat Perdana 2011 ~ Himpunan Juara-Juara Dikir Barat & Pergendangan Perdana bertaraf “Malaysia Book of Records” pada 17 Oktober 2011 (Isnin) bertempat di Auditorium Kompleks JKKN Kelantan. Masuk percuma! Untuk maklumat lanjut hubungi 09 – 741  7000.

 


37 responses to “(7 GAMBAR)Lan A To Z Bakal Bernikah 11 November Ini”

  1. Nice Info gan
    Terima Kasih

Loading...