(7 GAMBAR)Ibu 50 Tahun Dari Korea Yang Awet Muda

Trending

(7 GAMBAR)Ibu 50 Tahun Dari Korea Yang Awet Muda

Ketika bersekolah rendah, seorang budak perempuan sering merasa malu apabila ibunya datang menjemputnya untuk pulang dari sekolah kerana wajah ibunya yang tampak muda.

Baru-baru ini budak itu yang kini berusia 26 tahun berkongsi gambar ibunya di sebuah forum Korea, dan serta merta kisahnya menjadi sensasi kerana ibunya yang kini berusia 50 tahun masih nampak muda.

Advertisement


Photobucket
Photobucket

 

Malah apabila dua beranak ini jalan bersama, ada yang menyangka mereka berdua ialah adik beradik.

Lagi lima gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

11 Comments

  1. nur arin

    February 4, 2013 at 2:50 pm

    org korea xde black eye cycle…kite ni msti kene tempek puteh kat bwh mata…hehehe..xde kene mengena jgk…=)

  2. hannah

    February 4, 2013 at 1:36 pm

    bkedut tu ttp ade…mmg nmpak mude.yg pnting aku xpnah lg tgok org korea kulit gelap hehehe(xda kena mngena)

  3. Anonymous

    February 4, 2013 at 12:57 pm

    ntah2 photoshop je lebih….

  4. ape2 je la

    February 4, 2013 at 11:50 am

    tunjuk ic korea dia dulu baru la i pikirkan balik nak percaya ke tidak.

  5. sayang salmah

    February 4, 2013 at 11:20 am

    orang korea bukannya boleh caye… plastic surgery je lebey tuh..

    • sophie

      February 4, 2013 at 11:45 am

      Aah..betul tu..

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

      February 4, 2013 at 12:26 pm

      hahaha age juz an number~

      propa lebih ni… but sometimes xleh nk caya sgt…depa org2 sana salu wat plastic surgery, dats fact and ag satu from my experience ada kelompok mereka yg mngamalkan lifestyle yg sihat:-) i mean from pemakanan diorg..exercise..diorg ni sgt2 taksub ngn kecantikan dan phisically look..dats y sgt2 mjaga pnampilan diri…2 dari pngalamn saya la…maybe 2 salah satu yg mbantu madam d’atas kelihatan spt 20s :-s…trolllll…lalalalala

      papew pown awesome okiessss!!!! anda mmg kelihatan muda :-D

Loading...