January 18th, 2012

Kasihnya ibu, membawa ke syurga. Kasihnya saudara, masa berada… Pastinya anda maklum dengan bait dari lagu tersebut. Entri kali ini memaparkan 7 gambar artis-artis terkenal dengan ibu mereka. Rasanya anda pun kenal siapa mereka bukan? Fasha misalnya, walaupun sering terbabit kontroversi, tetapi dia sangat rapat dengan keluarganya serta ibunya Puan Eja. Orang kata kalau sudah mencapai bintang di langit pun, jangan sekali-kali melupakan ibu yang melahir dan membesarkan kita.
Photobucket

Kalau boleh, kita semua pulang ke kampung cuti tahun baru Cina ini untuk melawat kedua orang tua kita. Lagi 6 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar carian Google.

***

Pementasan Teater Bangsawan “Kemala Sakti Kesuma Ningrat” Anjuran JKKN dengan Kerjasama Persatuan Anak Seni Pendidikan Kelantan (ASPEK) Sempena Program Semarak Bangsawan 2012 yang membuka tirai persembahan pada 27-28 Januari ini bertempat di Auditorium Kompleks Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara, Kelantan bermula jam 8.30 malam. Masuk adalah PERCUMA.

***

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


71 responses to “(7 GAMBAR)Foto Artis Dan Ibu”

  1. bunga melur says:

    neelofa memgn sebijik ikut muka mak dia..mcm photostat.hehe :) cantik2 :) suke tgk chef wan ngn aznil

Loading...