Written by serenity | December 26th, 2017

Penyanyi Indah Ruhaila, sah bergelar isteri kepada Ahmad Shariff Ahmad Taufik hanya dengan sekali lafaz dalam sebuah majlis akad nikah tertutup yang diadakan di Bizmillah Wedding Centre, Subang Jaya pada 24 Disember lepas.

Majlis resepsi pasangan itu berlangsung pada sebelah malam di tempat yang sama. 

Indah memilih untuk melaksanakan majlis pernikahan dan persandingan secara tertutup, dengan hanya dihadiri ahli keluarga dan teman rapat.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Tahniah diucapkan buat Indah sempena perkahwinannya dengan Shariff, semoga berkekalan hingga ke syurga diucapkan.

Kredit gambar: CST Production, Indah Ruhailamadaboutcake_officialglamboxphotobooth

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to (7 GAMBAR) Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Perkahwinan Indah Ruhaila

  1. Shhh says:

    jap g mesti ada yg ckp..jaring ikan ke tu pastu ada yg ckp kenapa Indah nmpk tua, dgn makeup mcm tu…#orgmelayummgsukakondem

    9

    0
  2. halia says:

    sesuai sgt kawen dua. yg ppuan pengkid nk cover n yg laki kunyit nk cover..sesuai kawin dua..mcm mna aku kenai laki tu kunyit..sbb aku dah pernah………!!! hikhikhik

    4

    4
    • Anonymous says:

      yeke ms halia..pasti ke lelaki tu kunyit..sepanjang sy kenal dia..dia dah ada dua anak dgn previous marriage dia,seorang lelaki yg loving,apa sy boleh ckp indah bertuah dpt shariff ni..sy doakan mereka bahagia ke Jannah.amin.

      6

      3
      • Indahkhabardarirupa says:

        Saya tak tahu lah dia ni gay ke hape ke. InsyaAllah bukan. Tapi mengikut pengalaman saya sendiri mmg ada lelaki yg begini. Sgt2 loving dgn anak2. Syg isteri sampai mcm nak mati sama2. Tp malang nya dia bisex. Dua2 sapu. Bapok ke lelaki lembut ke dia sapu. Tapi hanya yg melalui sahaja yg tahu kewujudan mereka ini. Cinta dia pd wanita mmg ada. Tp sisi gelap nya sukar ditinggalkan.

        8

        0
    • SERAI says:

      PATUTNYA KO TUKAR NAMA KO DARIPADA HALIA JADI KUNYIT LAH SYAITON!!

      0

      0
  3. halia says:

    sesuai sgt kawen dua. yg ppuan pengkid nk cover n yg laki kunyit nk cover..sesuai kawin dua..mcm mna aku kenai laki tu kunyit..sbb aku dah pernah………!!!

    1

    3
  4. unknown says:

    cantik

    0

    0
  5. melati says:

    INDAH ” nama dari Rupa…” tu jeww

    5

    0
  6. KLU says:

    Less is more..looks stunning…
    Mamat ne ada sikit iras2 zul ripin..
    Tak heran saya selalu dah jjmpa bisex married guy…punca jadi gitu pelbagai..salah satu faktor kewangan….sanggup jadi bi sebab ada demand & kena bayar pun lumayan…jgn kecam…ini realiti…

    2

    0