Written by AbangNara | September 27th, 2012

Lupakan seketika sisi seksi Nora Danish yang ditampilkan di ruang suratkhabar baru-baru ini. Hari ini Nora Danish telah mengupload beberapa keping gambarnya berpakaian baju kurung sekolah menerusi Facebook Nora Danish bersempena dengan filem Lagenda Budak Hostel. Cute gila kot ~~

nora danish

Kalau zaman sekolah dulu ada awek secomel Nora Danish, pastinya menjadi rebutan pelajar-pelajar lelaki. Silap-silap boleh putus member dibuatnya. Layankan lagi 6 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nazmi Faiz di FC Beira Mar

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

91 responses to (7 GAMBAR)Nora Danish Pakai Baju Sekolah, Serius Cute!!!

  1. aji noh moto says:

    bukan sekadar janda, dah jadi mak org pun ,bajet cute pakai baju sekolah. dah lah siap pakai uniform jarang. memalukan. nora ni sesuai watak yang pakai sexy, dedah tetek..kan dia suka…apa kata bagi dia watak pakai bikini tepi pantai.. sah meletopp!!hahaha!!

    • No One says:

      eh…klu pakai bikini FS la yg melompat klu dpt watak mcm ni….
      sbb dh biasa kan….huhuhu

    • min says:

      is time ND berlakon watak yg lain2 pula, kalo asyik dok lakon watak cute, budak2 sekolah, kita peminat tak dpt nampak bakat u, bila lagi nak perbagaikan lakonan u supaya boleh disunting pengarah utk filem2 yg serius?

  2. No One says:

    kesian betul dgn komen2 org yg jeles kat ND…
    ko kutuk ND ape ko dpt?? kepuasan??
    ko dpt dosa ND dapat pahala..kutuk la lagi..
    x kurang jugak yg kutuk ciptaan Allah…
    tepuk dada tanya hati…
    btw ND mmg cute pon…ko hado??? ;p

    • syyyhhhhhhhhh says:

      hahaha no one.. kami tak ado apa yg ND ado sbb kami tak terdedah mcm ND ado.. ko plak mesti mcm ND kn terdedah sana terpeluk sini.. poor are you fanatik ND!

    • nor says:

      eleh kutuk nora tak boleh…kutuk fasha boleh pulak…puiiiiiiiii…
      pigi dah..ni mesti kaum kerabat nora ni…

  3. Jojoana says:

    Nasib baik muka ko lawa, dapat la nak cover hidung ko yg lebar tu. Dah mcm selipar jepun aku tgk.

  4. sukahati aku la says:

    cute sgt2 nora….=))

  5. bulu-bulu nakal says:

    dah ranum kali ke-2….dah elok utk dipetik

  6. lol says:

    rasanya nora danish ni boleh menang award gambar muka paling bayak dekat instagram. Syok sendiri nampak>

  7. abu says:

    mane ade budak skola pakai lipstick.. gile

  8. coh says:

    ntah ape2..rase diri tu cantik sgt lah tu

  9. neutral says:

    comelnya ND. orang yg kutuk ND macam ada agenda tersendiri. memang haters ND…dapat dibaca dari tulisan2 sebab komen2 lebih kepada cacian.

  10. koala says:

    Comel je Nora Danish…rezeki die berlakon jadi budak skolah so diebusat la mej budak skolah…ok what??

  11. Budakk says:

    Kenapalah kutuk ND.. cakap hidung dia kembanglah..macam kamu sempurna sangat.

  12. Pak Aji says:

    Wahai komentar2 yg mencaci ND, sedarlah kamu bahawa kamu juga tergolong org2 yg buruk akhlak nyer. Menegur tidak salah tp biarlah ianya dengan cara berhemah….

  13. honeywellz says:

    Hello semua, walaupun si Nora ni dah agak tua and ade anak, tapi tak dinafikan sememangnya dia nampak muda N cute. Tolak semua perasaan dengki N busuk hati ke tepi….. Bila dia pakai baju sekolah N bergambar dengan budak2 sekolah tu, memang she looks like one of them, macam budak sekolah…..awet muda.

  14. top 5 artis pompuan comel mcm kucing siam
    1-siti nurhaliza
    2-lisa surihani
    3-nora danish
    4-neelofa
    5-izara

  15. kecik11 says:

    MEANING OF BEAUTIFULNARA BLOG = BAIK,BURUK,COMEL,CUTE,GEORGEOUS,SEKSI, ALIM,AKU TRIMA NIKAHNYA,PEGI UMRAH..ALL ABOUT NORA DANISH..XFAHAM LA, PUJI BGAI NAK RAK..POST PASAL KEBURUKAN ND PUN XKURANG HBTNYA JGK..BUKAN APE, ,BARU BBRPA HARI LEPAS POST GAMBAR2 DIE SEKSI,SKUNK NAK PUJI DIE COMEL LG..APE KES!KAN DIE DAH KNE SEBIJIK KNE BANDING2 DGN FS..HAISH..XFHM TOL LA~KESIAN KAT ND..

  16. bwerkkk says:

    idung besar kembang over muka kecik…comel??????

  17. knp pengarah2 xcari pelakon umur belasan sbg pelakon budak sekolah?
    w’pun nora comel dn kebudakan,tetap nmpk xsesuai..
    dan,asal belakon budak sekolah,mesti tocang dua tak pun pakai skirt.lgsg xnmpk realistik..pastu,jgn la mekap2 muka tu klu dh belakon jd bdk sek..sgt2 tk sesuai..

  18. Anonymous says:

    haha

  19. maya says:

    korang komen pon cam ngan bgang..tu la malayu..xleh tgok org lbh…mla jeles..btol toyol msuk bndar la korang neh..